English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


CIFTJA NE SPAK - Anetarja e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit (KPK), Etleda Ciftja, duke hyre ne zyrat e SPAK per nje seance ndaj saj. Ciftja ishte akuzuar per falsifikim dokumentesh dhe deklarim të rreme. Gjykata e Posaçme vendosi qe te shtyje per ne date 12 shtator vendimin per shkak te mungeses se prokurores.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 29 Korrik 2022


Anetarja e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit (KPK), Etleda Ciftja, duke hyre ne zyrat e SPAK per nje seance ndaj saj. Ciftja ishte akuzuar per falsifikim dokumentesh dhe deklarim të rreme. Gjykata e Posaçme vendosi qe te shtyje per ne date 12 shtator vendimin per shkak te mungeses se prokurores.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 29 Korrik 2022


Anetarja e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit (KPK), Etleda Ciftja, duke hyre ne zyrat e SPAK per nje seance ndaj saj. Ciftja ishte akuzuar per falsifikim dokumentesh dhe deklarim të rreme. Gjykata e Posaçme vendosi qe te shtyje per ne date 12 shtator vendimin per shkak te mungeses se prokurores.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 29 Korrik 2022


Anetarja e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit (KPK), Etleda Ciftja, duke hyre ne zyrat e SPAK per nje seance ndaj saj. Ciftja ishte akuzuar per falsifikim dokumentesh dhe deklarim të rreme. Gjykata e Posaçme vendosi qe te shtyje per ne date 12 shtator vendimin per shkak te mungeses se prokurores.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 29 Korrik 2022


Anetarja e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit (KPK), Etleda Ciftja dhe ekipi i saj ligjor duke hyre ne zyrat e SPAK per nje seance ndaj saj. Ciftja ishte akuzuar per falsifikim dokumentesh dhe deklarim të rreme. Gjykata e Posaçme vendosi qe te shtyje per ne date 12 shtator vendimin per shkak te mungeses se prokurores.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 29 Korrik 2022


Anetarja e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit (KPK), Etleda Ciftja dhe ekipi i saj ligjor duke hyre ne zyrat e SPAK per nje seance ndaj saj. Ciftja ishte akuzuar per falsifikim dokumentesh dhe deklarim të rreme. Gjykata e Posaçme vendosi qe te shtyje per ne date 12 shtator vendimin per shkak te mungeses se prokurores.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 29 Korrik 2022


Anetarja e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit (KPK), Etleda Ciftja dhe ekipi i saj ligjor duke hyre ne zyrat e SPAK per nje seance ndaj saj. Ciftja ishte akuzuar per falsifikim dokumentesh dhe deklarim të rreme. Gjykata e Posaçme vendosi qe te shtyje per ne date 12 shtator vendimin per shkak te mungeses se prokurores.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 29 Korrik 2022


Anetarja e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit (KPK), Etleda Ciftja dhe ekipi i saj ligjor duke hyre ne zyrat e SPAK per nje seance ndaj saj. Ciftja ishte akuzuar per falsifikim dokumentesh dhe deklarim të rreme. Gjykata e Posaçme vendosi qe te shtyje per ne date 12 shtator vendimin per shkak te mungeses se prokurores.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 29 Korrik 2022


Anetarja e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit (KPK), Etleda Ciftja dhe ekipi i saj ligjor duke hyre ne zyrat e SPAK per nje seance ndaj saj. Ciftja ishte akuzuar per falsifikim dokumentesh dhe deklarim të rreme. Gjykata e Posaçme vendosi qe te shtyje per ne date 12 shtator vendimin per shkak te mungeses se prokurores.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 29 Korrik 2022


Anetarja e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit (KPK), Etleda Ciftja dhe ekipi i saj ligjor duke hyre ne zyrat e SPAK per nje seance ndaj saj. Ciftja ishte akuzuar per falsifikim dokumentesh dhe deklarim të rreme. Gjykata e Posaçme vendosi qe te shtyje per ne date 12 shtator vendimin per shkak te mungeses se prokurores.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 29 Korrik 2022


Anetarja e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit (KPK), Etleda Ciftja dhe ekipi i saj ligjor duke hyre ne zyrat e SPAK per nje seance ndaj saj. Ciftja ishte akuzuar per falsifikim dokumentesh dhe deklarim të rreme. Gjykata e Posaçme vendosi qe te shtyje per ne date 12 shtator vendimin per shkak te mungeses se prokurores.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 29 Korrik 2022


Anetarja e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit (KPK), Etleda Ciftja duke dale nga zyrat e SPAK pas nje seance ndaj saj. Ciftja ishte akuzuar per falsifikim dokumentesh dhe deklarim të rreme. Gjykata e Posaçme vendosi qe te shtyje per ne date 12 shtator vendimin per shkak te mungeses se prokurores.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 29 Korrik 2022


Anetarja e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit (KPK), Etleda Ciftja duke dale nga zyrat e SPAK pas nje seance ndaj saj. Ciftja ishte akuzuar per falsifikim dokumentesh dhe deklarim të rreme. Gjykata e Posaçme vendosi qe te shtyje per ne date 12 shtator vendimin per shkak te mungeses se prokurores.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 29 Korrik 2022


Anetarja e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit (KPK), Etleda Ciftja duke dale nga zyrat e SPAK pas nje seance ndaj saj. Ciftja ishte akuzuar per falsifikim dokumentesh dhe deklarim të rreme. Gjykata e Posaçme vendosi qe te shtyje per ne date 12 shtator vendimin per shkak te mungeses se prokurores.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 29 Korrik 2022


Anetarja e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit (KPK), Etleda Ciftja duke dale nga zyrat e SPAK pas nje seance ndaj saj. Ciftja ishte akuzuar per falsifikim dokumentesh dhe deklarim të rreme. Gjykata e Posaçme vendosi qe te shtyje per ne date 12 shtator vendimin per shkak te mungeses se prokurores.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 29 Korrik 2022


Anetarja e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit (KPK), Etleda Ciftja duke dale nga zyrat e SPAK pas nje seance ndaj saj. Ciftja ishte akuzuar per falsifikim dokumentesh dhe deklarim të rreme. Gjykata e Posaçme vendosi qe te shtyje per ne date 12 shtator vendimin per shkak te mungeses se prokurores.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 29 Korrik 2022


Anetarja e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit (KPK), Etleda Ciftja duke folur per gazetaret pasi doli nga zyrat e SPAK pas nje seance ndaj saj. Ciftja ishte akuzuar per falsifikim dokumentesh dhe deklarim të rreme. Gjykata e Posaçme vendosi qe te shtyje per ne date 12 shtator vendimin per shkak te mungeses se prokurores.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 29 Korrik 2022


Anetarja e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit (KPK), Etleda Ciftja duke folur per gazetaret pasi doli nga zyrat e SPAK pas nje seance ndaj saj. Ciftja ishte akuzuar per falsifikim dokumentesh dhe deklarim të rreme. Gjykata e Posaçme vendosi qe te shtyje per ne date 12 shtator vendimin per shkak te mungeses se prokurores.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 29 Korrik 2022


Anetarja e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit (KPK), Etleda Ciftja duke folur per gazetaret pasi doli nga zyrat e SPAK pas nje seance ndaj saj. Ciftja ishte akuzuar per falsifikim dokumentesh dhe deklarim të rreme. Gjykata e Posaçme vendosi qe te shtyje per ne date 12 shtator vendimin per shkak te mungeses se prokurores.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 29 Korrik 2022


Anetarja e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit (KPK), Etleda Ciftja duke folur per gazetaret pasi doli nga zyrat e SPAK pas nje seance ndaj saj. Ciftja ishte akuzuar per falsifikim dokumentesh dhe deklarim të rreme. Gjykata e Posaçme vendosi qe te shtyje per ne date 12 shtator vendimin per shkak te mungeses se prokurores.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 29 Korrik 2022


Anetarja e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit (KPK), Etleda Ciftja duke folur per gazetaret pasi doli nga zyrat e SPAK pas nje seance ndaj saj. Ciftja ishte akuzuar per falsifikim dokumentesh dhe deklarim të rreme. Gjykata e Posaçme vendosi qe te shtyje per ne date 12 shtator vendimin per shkak te mungeses se prokurores.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 29 Korrik 2022


Avokati i Anetares se Komisionit te Pavarur te Kualifikimit (KPK), Etleda Ciftja, duke folur per gazetaret pasi doli nga zyrat e SPAK pas nje seance ndaj Ciftes. Ajo ishte akuzuar per falsifikim dokumentesh dhe deklarim të rreme. Gjykata e Posaçme vendosi qe te shtyje per ne date 12 shtator vendimin per shkak te mungeses se prokurores.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 29 Korrik 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 22 of 22