English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


FREDI BELERI NGELET NE BURG - Avokati i fituesit te zgjedhjeve vendore ne bashkine e Himares, Fredi Beleri, Edmond Dema duke dale nga zyrat e SPAK. Gjykata e Posacme ka lene ne burg Fredi Belerin, dhe bashkepunëtorin e tij ne fushate Pandeli Kokaveshin. Edmond Dema, pretendon se nuk ka asnje prove qe faktojne pretendimet e SPAK per Fredi Belerin dhe se masen do e apelojne.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 22 Maj 2023


Avokati i fituesit te zgjedhjeve vendore ne bashkine e Himares, Fredi Beleri, Edmond Dema duke dale nga zyrat e SPAK. Gjykata e Posacme ka lene ne burg Fredi Belerin, dhe bashkepunëtorin e tij ne fushate Pandeli Kokaveshin. Edmond Dema, pretendon se nuk ka asnje prove qe faktojne pretendimet e SPAK per Fredi Belerin dhe se masen do e apelojne.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 22 Maj 2023


Avokati i fituesit te zgjedhjeve vendore ne bashkine e Himares, Fredi Beleri, Edmond Dema duke dale nga zyrat e SPAK. Gjykata e Posacme ka lene ne burg Fredi Belerin, dhe bashkepunëtorin e tij ne fushate Pandeli Kokaveshin. Edmond Dema, pretendon se nuk ka asnje prove qe faktojne pretendimet e SPAK per Fredi Belerin dhe se masen do e apelojne.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 22 Maj 2023


Avokati i fituesit te zgjedhjeve vendore ne bashkine e Himares, Fredi Beleri, Edmond Dema duke folur per gazetaret pasi ka dale nga zyrat e SPAK. Gjykata e Posacme ka lene ne burg Fredi Belerin, dhe bashkepunëtorin e tij ne fushate Pandeli Kokaveshin. Edmond Dema, pretendon se nuk ka asnje prove qe faktojne pretendimet e SPAK per Fredi Belerin dhe se masen do e apelojne.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 22 Maj 2023


Avokati i fituesit te zgjedhjeve vendore ne bashkine e Himares, Fredi Beleri, Edmond Dema duke folur per gazetaret pasi ka dale nga zyrat e SPAK. Gjykata e Posacme ka lene ne burg Fredi Belerin, dhe bashkepunëtorin e tij ne fushate Pandeli Kokaveshin. Edmond Dema, pretendon se nuk ka asnje prove qe faktojne pretendimet e SPAK per Fredi Belerin dhe se masen do e apelojne.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 22 Maj 2023


Avokati i fituesit te zgjedhjeve vendore ne bashkine e Himares, Fredi Beleri, Edmond Dema duke folur per gazetaret pasi ka dale nga zyrat e SPAK. Gjykata e Posacme ka lene ne burg Fredi Belerin, dhe bashkepunëtorin e tij ne fushate Pandeli Kokaveshin. Edmond Dema, pretendon se nuk ka asnje prove qe faktojne pretendimet e SPAK per Fredi Belerin dhe se masen do e apelojne.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 22 Maj 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6