English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MUCAJ NE KOMISIONIN PER POLITIKEN E JASHTME - Zv/ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Enkelejda Mucaj duke folur gjate nje seance te komisionit parlamentar per Politiken e Jashtme, ku u diskutua mbi projektiligjin per menaxhimin e mbetjeve te ngurta ne menyre te qendrueshme, ne zonat e Dibres, Tiranes, Durres, Vlores Korces nepermjet nje huaje nga banka gjermane KfW Frankfurt am Main. Ne fund te seances, projektligji u miratua.
Kategori: Parlament
E Merkure, 24 Maj 2023


Zv/ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Enkelejda Mucaj duke folur gjate nje seance te komisionit parlamentar per Politiken e Jashtme, ku u diskutua mbi projektiligjin per menaxhimin e mbetjeve te ngurta ne menyre te qendrueshme, ne zonat e Dibres, Tiranes, Durres, Vlores Korces nepermjet nje huaje nga banka gjermane KfW Frankfurt am Main. Ne fund te seances, projektligji u miratua.
Kategori: Parlament
E Merkure, 24 Maj 2023


Zv/ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Enkelejda Mucaj duke folur gjate nje seance te komisionit parlamentar per Politiken e Jashtme, ku u diskutua mbi projektiligjin per menaxhimin e mbetjeve te ngurta ne menyre te qendrueshme, ne zonat e Dibres, Tiranes, Durres, Vlores Korces nepermjet nje huaje nga banka gjermane KfW Frankfurt am Main. Ne fund te seances, projektligji u miratua.
Kategori: Parlament
E Merkure, 24 Maj 2023


Zv/ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Enkelejda Mucaj duke folur gjate nje seance te komisionit parlamentar per Politiken e Jashtme, ku u diskutua mbi projektiligjin per menaxhimin e mbetjeve te ngurta ne menyre te qendrueshme, ne zonat e Dibres, Tiranes, Durres, Vlores Korces nepermjet nje huaje nga banka gjermane KfW Frankfurt am Main. Ne fund te seances, projektligji u miratua.
Kategori: Parlament
E Merkure, 24 Maj 2023


Kryetarja e komisionit parlamentar per Politiken e Jashtme, Mimi Kodheli gjate nje seance me zv/ministren e Infrastruktures dhe Energjise, Enkelejda Mucaj, ku u diskutua mbi projektiligjin per menaxhimin e mbetjeve te ngurta ne menyre te qendrueshme, ne zonat e Dibres, Tiranes, Durres, Vlores Korces nepermjet nje huaje nga banka gjermane KfW Frankfurt am Main. Ne fund te seances, projektligji u miratua.
Kategori: Parlament
E Merkure, 24 Maj 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5