English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MANASTIRLIU BEHET MINISTRJA E RE E ARSIMIT - Zv/kryeministrja dhe Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku, ish ministrja e Arsmit dhe Sporteve, Evis Kushi dhe ministrja e re, Ogerta Manastirliu, gjate nje konference per shtyp ku u njoftua kalimi i detyres. Manastirliu tashme le pozicionin e ministres se Shendetesise dhe Mireqenies sociale, i cili i kaloi Albana Kociut.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 13 Shtator 2023


Zv/kryeministrja dhe Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku, ish ministrja e Arsmit dhe Sporteve, Evis Kushi dhe ministrja e re, Ogerta Manastirliu, gjate nje konference per shtyp ku u njoftua kalimi i detyres. Manastirliu tashme le pozicionin e ministres se Shendetesise dhe Mireqenies sociale, i cili i kaloi Albana Kociut.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 13 Shtator 2023


Ministrja e re e e Arsmit dhe Sporteve Ogerta Manastirliu duke folur gjate nje konference per shtyp ku u njoftua kalimi i detyres nga Evis Kushi te Manastirliu. Manastirliu tashme le pozicionin e ministres se Shendetesise dhe Mireqenies sociale, i cili i kaloi Albana Kociut.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 13 Shtator 2023


Zv/kryeministrja dhe Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku, ish ministrja e Arsmit dhe Sporteve, Evis Kushi dhe ministrja e re, Ogerta Manastirliu, gjate nje konference per shtyp ku u njoftua kalimi i detyres. Manastirliu tashme le pozicionin e ministres se Shendetesise dhe Mireqenies sociale, i cili i kaloi Albana Kociut.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 13 Shtator 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4