English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RRITEN CMIMET E KARBURANTEVE - Punonjes i nje pike karburanti duke mbushur nje makine me karburant. Ndonese bordi i trasparences u shfuqizua ne daten 7 qershor dhe vendimi i tij i fundit i perket dates 26 maj, ku cmimi tavan i naftes ishte 176 leke dhe i benzines 179 leke, aktualisht 1 liter nafte kushton 214 leke, ndersa benzina, 216 leke per liter.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 15 Shtator 2023


Qytetare duke ecur ne afersi te nje pike karburanti ne Tirane. Ndonese bordi i trasparences u shfuqizua ne daten 7 qershor dhe vendimi i tij i fundit i perket dates 26 maj, ku cmimi tavan i naftes ishte 176 leke dhe i benzines 179 leke, aktualisht 1 liter nafte kushton 214 leke, ndersa benzina, 216 leke per liter.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 15 Shtator 2023


Qytetare duke ecur ne afersi te nje pike karburanti ne Tirane. Ndonese bordi i trasparences u shfuqizua ne daten 7 qershor dhe vendimi i tij i fundit i perket dates 26 maj, ku cmimi tavan i naftes ishte 176 leke dhe i benzines 179 leke, aktualisht 1 liter nafte kushton 214 leke, ndersa benzina, 216 leke per liter.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 15 Shtator 2023


Qytetare duke ecur ne afersi te nje pike karburanti ne Tirane. Ndonese bordi i trasparences u shfuqizua ne daten 7 qershor dhe vendimi i tij i fundit i perket dates 26 maj, ku cmimi tavan i naftes ishte 176 leke dhe i benzines 179 leke, aktualisht 1 liter nafte kushton 214 leke, ndersa benzina, 216 leke per liter.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 15 Shtator 2023


Punonjes i nje pike karburanti duke mbushur nje motor me karburant. Ndonese bordi i trasparences u shfuqizua ne daten 7 qershor dhe vendimi i tij i fundit i perket dates 26 maj, ku cmimi tavan i naftes ishte 176 leke dhe i benzines 179 leke, aktualisht 1 liter nafte kushton 214 leke, ndersa benzina, 216 leke per liter.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 15 Shtator 2023


Qytetare duke ecur ne afersi te nje pike karburanti ne Tirane. Ndonese bordi i trasparences u shfuqizua ne daten 7 qershor dhe vendimi i tij i fundit i perket dates 26 maj, ku cmimi tavan i naftes ishte 176 leke dhe i benzines 179 leke, aktualisht 1 liter nafte kushton 214 leke, ndersa benzina, 216 leke per liter.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 15 Shtator 2023


Qytetare duke ecur ne afersi te nje pike karburanti ne Tirane. Ndonese bordi i trasparences u shfuqizua ne daten 7 qershor dhe vendimi i tij i fundit i perket dates 26 maj, ku cmimi tavan i naftes ishte 176 leke dhe i benzines 179 leke, aktualisht 1 liter nafte kushton 214 leke, ndersa benzina, 216 leke per liter.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 15 Shtator 2023


Qytetare duke ecur ne afersi te nje pike karburanti ne Tirane. Ndonese bordi i trasparences u shfuqizua ne daten 7 qershor dhe vendimi i tij i fundit i perket dates 26 maj, ku cmimi tavan i naftes ishte 176 leke dhe i benzines 179 leke, aktualisht 1 liter nafte kushton 214 leke, ndersa benzina, 216 leke per liter.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 15 Shtator 2023


Qytetare duke ecur ne afersi te nje pike karburanti ne Tirane. Ndonese bordi i trasparences u shfuqizua ne daten 7 qershor dhe vendimi i tij i fundit i perket dates 26 maj, ku cmimi tavan i naftes ishte 176 leke dhe i benzines 179 leke, aktualisht 1 liter nafte kushton 214 leke, ndersa benzina, 216 leke per liter.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 15 Shtator 2023


Tabela me cmimet afer nje pike karburanti ne Tirane. Ndonese bordi i trasparences u shfuqizua ne daten 7 qershor dhe vendimi i tij i fundit i perket dates 26 maj, ku cmimi tavan i naftes ishte 176 leke dhe i benzines 179 leke, aktualisht 1 liter nafte kushton 214 leke, ndersa benzina, 216 leke per liter.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 15 Shtator 2023


Qytetare duke ecur ne afersi te nje pike karburanti ne Tirane. Ndonese bordi i trasparences u shfuqizua ne daten 7 qershor dhe vendimi i tij i fundit i perket dates 26 maj, ku cmimi tavan i naftes ishte 176 leke dhe i benzines 179 leke, aktualisht 1 liter nafte kushton 214 leke, ndersa benzina, 216 leke per liter.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 15 Shtator 2023


Qytetare duke ecur ne afersi te nje pike karburanti ne Tirane. Ndonese bordi i trasparences u shfuqizua ne daten 7 qershor dhe vendimi i tij i fundit i perket dates 26 maj, ku cmimi tavan i naftes ishte 176 leke dhe i benzines 179 leke, aktualisht 1 liter nafte kushton 214 leke, ndersa benzina, 216 leke per liter.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 15 Shtator 2023


Tabela me cmimet afer nje pike karburanti ne Tirane. Ndonese bordi i trasparences u shfuqizua ne daten 7 qershor dhe vendimi i tij i fundit i perket dates 26 maj, ku cmimi tavan i naftes ishte 176 leke dhe i benzines 179 leke, aktualisht 1 liter nafte kushton 214 leke, ndersa benzina, 216 leke per liter.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 15 Shtator 2023


Punonjes i nje pike karburanti duke mbushur nje motor me karburant. Ndonese bordi i trasparences u shfuqizua ne daten 7 qershor dhe vendimi i tij i fundit i perket dates 26 maj, ku cmimi tavan i naftes ishte 176 leke dhe i benzines 179 leke, aktualisht 1 liter nafte kushton 214 leke, ndersa benzina, 216 leke per liter.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 15 Shtator 2023


Punonjes i nje pike karburanti duke mbushur nje motor me karburant. Ndonese bordi i trasparences u shfuqizua ne daten 7 qershor dhe vendimi i tij i fundit i perket dates 26 maj, ku cmimi tavan i naftes ishte 176 leke dhe i benzines 179 leke, aktualisht 1 liter nafte kushton 214 leke, ndersa benzina, 216 leke per liter.
Kategori: Te Ndryshme
E Premte, 15 Shtator 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 15 of 15