English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


SEANCE PARLAMENTARE - Deputetja Olta Xhacka duke folur gjate nje seance parlamentare. Gjate saj, u votua dergimi i mandatit te Olta Xhackes ne Gjykaten Kushtetuese, e cila akuzohet nga opozita se ka konflikt interesi permes bashkeshortit te saj si investitor strategjik. Ne janarin e vitit 2023 Gjykata Kushtetuese vendosi qe parlamenti duhet te coje cdo kerkese per mandatin e deputeteve ne kete gjykate. Ne fund te seances, kerkesa e opozites u rrezua me 72 vota kunder.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2024


PREZANTOHET RAPORTI I BB - Menaxheri i Zyres se Bankes Boterore per Shqiperine, Emanuel Salinas duke folur gjate nje konference te Bankes se Shqiperise, ku eshte prezantuar raporti i ketij institucioni per Shqiperine. Banka Botërore vlereson se ekonomia e vendit duhet te orientohet tek fushat me inovative, ndersa sugjeron qe rritja e pagave te behet ne baze te performances ne pune
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 11 Prill 2024


Ministri i drejtesise, Ulsi Manja dhe ministrja e shtetit per marredheniet me parlamentin, Elisa Spiropali gjate nje seance parlamentare. Gjate saj, u votua dergimi i mandatit te Olta Xhackes ne Gjykaten Kushtetuese, e cila akuzohet nga opozita se ka konflikt interesi permes bashkeshortit te saj si investitor strategjik. Ne janarin e vitit 2023 Gjykata Kushtetuese vendosi qe parlamenti duhet te coje cdo kerkese per mandatin e deputeteve ne kete gjykate. Ne fund te seances, kerkesa e opozites u rrezua me 72 vota kunder.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2024


Deputeti Eduard Shalsi gjate nje seance parlamentare. Gjate saj, u votua dergimi i mandatit te Olta Xhackes ne Gjykaten Kushtetuese, e cila akuzohet nga opozita se ka konflikt interesi permes bashkeshortit te saj si investitor strategjik. Ne janarin e vitit 2023 Gjykata Kushtetuese vendosi qe parlamenti duhet te coje cdo kerkese per mandatin e deputeteve ne kete gjykate. Ne fund te seances, kerkesa e opozites u rrezua me 72 vota kunder.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2024


Deputeti Eduard Shalsi gjate nje seance parlamentare. Gjate saj, u votua dergimi i mandatit te Olta Xhackes ne Gjykaten Kushtetuese, e cila akuzohet nga opozita se ka konflikt interesi permes bashkeshortit te saj si investitor strategjik. Ne janarin e vitit 2023 Gjykata Kushtetuese vendosi qe parlamenti duhet te coje cdo kerkese per mandatin e deputeteve ne kete gjykate. Ne fund te seances, kerkesa e opozites u rrezua me 72 vota kunder.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2024


Kreytarja e parlamentit, Lindita Nikolla, Zv/kryeministrja dhe ministrja e infrastruktures dhe energjise, Belinda Balluku dhe ministrja e shtetit per marredheniet me parlamentin, Elisa Spiropali gjate nje seance parlamentare. Gjate saj, u votua dergimi i mandatit te Olta Xhackes ne Gjykaten Kushtetuese, e cila akuzohet nga opozita se ka konflikt interesi permes bashkeshortit te saj si investitor strategjik. Ne janarin e vitit 2023 Gjykata Kushtetuese vendosi qe parlamenti duhet te coje cdo kerkese per mandatin e deputeteve ne kete gjykate. Ne fund te seances, kerkesa e opozites u rrezua me 72 vota kunder.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2024


Kreytarja e parlamentit, Lindita Nikolla, Zv/kryeministrja dhe ministrja e infrastruktures dhe energjise, Belinda Balluku dhe ministrja e shtetit per marredheniet me parlamentin, Elisa Spiropali gjate nje seance parlamentare. Gjate saj, u votua dergimi i mandatit te Olta Xhackes ne Gjykaten Kushtetuese, e cila akuzohet nga opozita se ka konflikt interesi permes bashkeshortit te saj si investitor strategjik. Ne janarin e vitit 2023 Gjykata Kushtetuese vendosi qe parlamenti duhet te coje cdo kerkese per mandatin e deputeteve ne kete gjykate. Ne fund te seances, kerkesa e opozites u rrezua me 72 vota kunder.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2024


Zv/kryeministrja dhe ministrja e infrastruktures dhe energjise, Belinda Balluku dhe ministri i brendshem, Taulant Balla gjate nje seance parlamentare. Gjate saj, u votua dergimi i mandatit te Olta Xhackes ne Gjykaten Kushtetuese, e cila akuzohet nga opozita se ka konflikt interesi permes bashkeshortit te saj si investitor strategjik. Ne janarin e vitit 2023 Gjykata Kushtetuese vendosi qe parlamenti duhet te coje cdo kerkese per mandatin e deputeteve ne kete gjykate. Ne fund te seances, kerkesa e opozites u rrezua me 72 vota kunder.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2024


Zv/kryeministrja dhe ministrja e infrastruktures dhe energjise, Belinda Balluku dhe ministri i brendshem, Taulant Balla gjate nje seance parlamentare. Gjate saj, u votua dergimi i mandatit te Olta Xhackes ne Gjykaten Kushtetuese, e cila akuzohet nga opozita se ka konflikt interesi permes bashkeshortit te saj si investitor strategjik. Ne janarin e vitit 2023 Gjykata Kushtetuese vendosi qe parlamenti duhet te coje cdo kerkese per mandatin e deputeteve ne kete gjykate. Ne fund te seances, kerkesa e opozites u rrezua me 72 vota kunder.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2024


Zv/kryeministrja dhe ministrja e infrastruktures dhe energjise, Belinda Balluku dhe ministri i brendshem, Taulant Balla gjate nje seance parlamentare. Gjate saj, u votua dergimi i mandatit te Olta Xhackes ne Gjykaten Kushtetuese, e cila akuzohet nga opozita se ka konflikt interesi permes bashkeshortit te saj si investitor strategjik. Ne janarin e vitit 2023 Gjykata Kushtetuese vendosi qe parlamenti duhet te coje cdo kerkese per mandatin e deputeteve ne kete gjykate. Ne fund te seances, kerkesa e opozites u rrezua me 72 vota kunder.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2024


Zv/kryeministrja dhe ministrja e infrastruktures dhe energjise, Belinda Balluku dhe ministri i brendshem, Taulant Balla gjate nje seance parlamentare. Gjate saj, u votua dergimi i mandatit te Olta Xhackes ne Gjykaten Kushtetuese, e cila akuzohet nga opozita se ka konflikt interesi permes bashkeshortit te saj si investitor strategjik. Ne janarin e vitit 2023 Gjykata Kushtetuese vendosi qe parlamenti duhet te coje cdo kerkese per mandatin e deputeteve ne kete gjykate. Ne fund te seances, kerkesa e opozites u rrezua me 72 vota kunder.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2024


Zv/kryeministrja dhe ministrja e infrastruktures dhe energjise, Belinda Balluku dhe ministri i brendshem, Taulant Balla gjate nje seance parlamentare. Gjate saj, u votua dergimi i mandatit te Olta Xhackes ne Gjykaten Kushtetuese, e cila akuzohet nga opozita se ka konflikt interesi permes bashkeshortit te saj si investitor strategjik. Ne janarin e vitit 2023 Gjykata Kushtetuese vendosi qe parlamenti duhet te coje cdo kerkese per mandatin e deputeteve ne kete gjykate. Ne fund te seances, kerkesa e opozites u rrezua me 72 vota kunder.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2024


Deputetet Flamur Noka dhe Gazment Bardhi gjate nje seance parlamentare. Gjate saj, u votua dergimi i mandatit te Olta Xhackes ne Gjykaten Kushtetuese, e cila akuzohet nga opozita se ka konflikt interesi permes bashkeshortit te saj si investitor strategjik. Ne janarin e vitit 2023 Gjykata Kushtetuese vendosi qe parlamenti duhet te coje cdo kerkese per mandatin e deputeteve ne kete gjykate. Ne fund te seances, kerkesa e opozites u rrezua me 72 vota kunder.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2024


Deputetet Flamur Noka dhe Gazment Bardhi gjate nje seance parlamentare. Gjate saj, u votua dergimi i mandatit te Olta Xhackes ne Gjykaten Kushtetuese, e cila akuzohet nga opozita se ka konflikt interesi permes bashkeshortit te saj si investitor strategjik. Ne janarin e vitit 2023 Gjykata Kushtetuese vendosi qe parlamenti duhet te coje cdo kerkese per mandatin e deputeteve ne kete gjykate. Ne fund te seances, kerkesa e opozites u rrezua me 72 vota kunder.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2024


Deputetja Jorida Tabaku duke folur gjate nje seance parlamentare. Gjate saj, u votua dergimi i mandatit te Olta Xhackes ne Gjykaten Kushtetuese, e cila akuzohet nga opozita se ka konflikt interesi permes bashkeshortit te saj si investitor strategjik. Ne janarin e vitit 2023 Gjykata Kushtetuese vendosi qe parlamenti duhet te coje cdo kerkese per mandatin e deputeteve ne kete gjykate. Ne fund te seances, kerkesa e opozites u rrezua me 72 vota kunder.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2024


Deputetja Jorida Tabaku duke folur gjate nje seance parlamentare. Gjate saj, u votua dergimi i mandatit te Olta Xhackes ne Gjykaten Kushtetuese, e cila akuzohet nga opozita se ka konflikt interesi permes bashkeshortit te saj si investitor strategjik. Ne janarin e vitit 2023 Gjykata Kushtetuese vendosi qe parlamenti duhet te coje cdo kerkese per mandatin e deputeteve ne kete gjykate. Ne fund te seances, kerkesa e opozites u rrezua me 72 vota kunder.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2024


Deputeti Ervin Salianji duke hyre ne nje seance parlamentare. Gjate saj, u votua dergimi i mandatit te Olta Xhackes ne Gjykaten Kushtetuese, e cila akuzohet nga opozita se ka konflikt interesi permes bashkeshortit te saj si investitor strategjik. Ne janarin e vitit 2023 Gjykata Kushtetuese vendosi qe parlamenti duhet te coje cdo kerkese per mandatin e deputeteve ne kete gjykate. Ne fund te seances, kerkesa e opozites u rrezua me 72 vota kunder.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2024


Deputetja Olta Xhacka duke folur gjate nje seance parlamentare. Gjate saj, u votua dergimi i mandatit te Olta Xhackes ne Gjykaten Kushtetuese, e cila akuzohet nga opozita se ka konflikt interesi permes bashkeshortit te saj si investitor strategjik. Ne janarin e vitit 2023 Gjykata Kushtetuese vendosi qe parlamenti duhet te coje cdo kerkese per mandatin e deputeteve ne kete gjykate. Ne fund te seances, kerkesa e opozites u rrezua me 72 vota kunder.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2024


Deputeti Gazment Bardhi duke folur gjate nje seance parlamentare. Gjate saj, u votua dergimi i mandatit te Olta Xhackes ne Gjykaten Kushtetuese, e cila akuzohet nga opozita se ka konflikt interesi permes bashkeshortit te saj si investitor strategjik. Ne janarin e vitit 2023 Gjykata Kushtetuese vendosi qe parlamenti duhet te coje cdo kerkese per mandatin e deputeteve ne kete gjykate. Ne fund te seances, kerkesa e opozites u rrezua me 72 vota kunder.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2024


Deputeti Gazment Bardhi duke folur gjate nje seance parlamentare. Gjate saj, u votua dergimi i mandatit te Olta Xhackes ne Gjykaten Kushtetuese, e cila akuzohet nga opozita se ka konflikt interesi permes bashkeshortit te saj si investitor strategjik. Ne janarin e vitit 2023 Gjykata Kushtetuese vendosi qe parlamenti duhet te coje cdo kerkese per mandatin e deputeteve ne kete gjykate. Ne fund te seances, kerkesa e opozites u rrezua me 72 vota kunder.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2024


Deputetja Olta Xhacka duke folur gjate nje seance parlamentare. Gjate saj, u votua dergimi i mandatit te Olta Xhackes ne Gjykaten Kushtetuese, e cila akuzohet nga opozita se ka konflikt interesi permes bashkeshortit te saj si investitor strategjik. Ne janarin e vitit 2023 Gjykata Kushtetuese vendosi qe parlamenti duhet te coje cdo kerkese per mandatin e deputeteve ne kete gjykate. Ne fund te seances, kerkesa e opozites u rrezua me 72 vota kunder.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2024


Deputeti Bledar Cuci duke folur gjate nje seance parlamentare. Gjate saj, u votua dergimi i mandatit te Olta Xhackes ne Gjykaten Kushtetuese, e cila akuzohet nga opozita se ka konflikt interesi permes bashkeshortit te saj si investitor strategjik. Ne janarin e vitit 2023 Gjykata Kushtetuese vendosi qe parlamenti duhet te coje cdo kerkese per mandatin e deputeteve ne kete gjykate. Ne fund te seances, kerkesa e opozites u rrezua me 72 vota kunder.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2024


Deputeti Agron Gjekmarkaj duke folur gjate nje seance parlamentare. Gjate saj, u votua dergimi i mandatit te Olta Xhackes ne Gjykaten Kushtetuese, e cila akuzohet nga opozita se ka konflikt interesi permes bashkeshortit te saj si investitor strategjik. Ne janarin e vitit 2023 Gjykata Kushtetuese vendosi qe parlamenti duhet te coje cdo kerkese per mandatin e deputeteve ne kete gjykate. Ne fund te seances, kerkesa e opozites u rrezua me 72 vota kunder.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2024


Deputetja Olta Xhacka duke folur gjate nje seance parlamentare. Gjate saj, u votua dergimi i mandatit te Olta Xhackes ne Gjykaten Kushtetuese, e cila akuzohet nga opozita se ka konflikt interesi permes bashkeshortit te saj si investitor strategjik. Ne janarin e vitit 2023 Gjykata Kushtetuese vendosi qe parlamenti duhet te coje cdo kerkese per mandatin e deputeteve ne kete gjykate. Ne fund te seances, kerkesa e opozites u rrezua me 72 vota kunder.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2024


Deputeti Gazment Bardhi duke folur gjate nje seance parlamentare. Gjate saj, u votua dergimi i mandatit te Olta Xhackes ne Gjykaten Kushtetuese, e cila akuzohet nga opozita se ka konflikt interesi permes bashkeshortit te saj si investitor strategjik. Ne janarin e vitit 2023 Gjykata Kushtetuese vendosi qe parlamenti duhet te coje cdo kerkese per mandatin e deputeteve ne kete gjykate. Ne fund te seances, kerkesa e opozites u rrezua me 72 vota kunder.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2024


Deputeti Gazment Bardhi duke folur gjate nje seance parlamentare. Gjate saj, u votua dergimi i mandatit te Olta Xhackes ne Gjykaten Kushtetuese, e cila akuzohet nga opozita se ka konflikt interesi permes bashkeshortit te saj si investitor strategjik. Ne janarin e vitit 2023 Gjykata Kushtetuese vendosi qe parlamenti duhet te coje cdo kerkese per mandatin e deputeteve ne kete gjykate. Ne fund te seances, kerkesa e opozites u rrezua me 72 vota kunder.
Kategori: Parlament
E Enjte, 11 Prill 2024


Menaxheri i Zyres se Bankes Boterore per Shqiperine, Emanuel Salinas dhe ekonomista e Bankes Boterore, Hilda Shijaku duke folur gjate nje konference te Bankes se Shqiperise, ku eshte prezantuar raporti i ketij institucioni per Shqiperine. Banka Botërore vlereson se ekonomia e vendit duhet te orientohet tek fushat me inovative, ndersa sugjeron qe rritja e pagave te behet ne baze te performances ne pune
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 11 Prill 2024


Menaxheri i Zyres se Bankes Boterore per Shqiperine, Emanuel Salinas dhe ekonomista e Bankes Boterore, Hilda Shijaku duke folur gjate nje konference te Bankes se Shqiperise, ku eshte prezantuar raporti i ketij institucioni per Shqiperine. Banka Botërore vlereson se ekonomia e vendit duhet te orientohet tek fushat me inovative, ndersa sugjeron qe rritja e pagave te behet ne baze te performances ne pune
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 11 Prill 2024


Menaxheri i Zyres se Bankes Boterore per Shqiperine, Emanuel Salinas dhe ekonomista e Bankes Boterore, Hilda Shijaku duke folur gjate nje konference te Bankes se Shqiperise, ku eshte prezantuar raporti i ketij institucioni per Shqiperine. Banka Botërore vlereson se ekonomia e vendit duhet te orientohet tek fushat me inovative, ndersa sugjeron qe rritja e pagave te behet ne baze te performances ne pune
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 11 Prill 2024


Menaxheri i Zyres se Bankes Boterore per Shqiperine, Emanuel Salinas duke folur gjate nje konference te Bankes se Shqiperise, ku eshte prezantuar raporti i ketij institucioni per Shqiperine. Banka Botërore vlereson se ekonomia e vendit duhet te orientohet tek fushat me inovative, ndersa sugjeron qe rritja e pagave te behet ne baze te performances ne pune
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 11 Prill 2024

Showing page 1 of 2. Records 1 to 30 of 34