English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


AKTIVITET PER 100 VJETORIN E ZBULIMIT TE BUTRINTIT - Arkeologu Neritan Ceka duke folur gjate nje aktiviteti te organizuar ne ambientet Muzeut Arkeologjik, me rastin e 100 vjetorit te zbulimit te Parkut Kombetar te Butrintit nga arkeologu italian Luigi Maria Ugolini. Gjate ceremonise u prezantua dhe ribotimi i librit Butrinti, Miti i Eneas, Germimet.
Kategori: Kulture
E Hene, 03 Qershor 2024


Drejtori i Institutit Italian i Kultures, Alessandro Ruggera dhe arkeologu Neritan Ceka gjate nje aktiviteti te organizuar ne ambientet Muzeut Arkeologjik, me rastin e 100 vjetorit te zbulimit te Parkut Kombetar te Butrintit nga arkeologu italian Luigi Maria Ugolini. Gjate ceremonise u prezantua dhe ribotimi i librit Butrinti, Miti i Eneas, Germimet.
Kategori: Kulture
E Hene, 03 Qershor 2024


Drejtori i Institutit Italian i Kultures, Alessandro Ruggera dhe arkeologu Neritan Ceka gjate nje aktiviteti te organizuar ne ambientet Muzeut Arkeologjik, me rastin e 100 vjetorit te zbulimit te Parkut Kombetar te Butrintit nga arkeologu italian Luigi Maria Ugolini. Gjate ceremonise u prezantua dhe ribotimi i librit Butrinti, Miti i Eneas, Germimet.
Kategori: Kulture
E Hene, 03 Qershor 2024


Drejtori i Institutit Italian i Kultures, Alessandro Ruggera duke folur gjate nje aktiviteti te organizuar ne ambientet Muzeut Arkeologjik, me rastin e 100 vjetorit te zbulimit te Parkut Kombetar te Butrintit nga arkeologu italian Luigi Maria Ugolini. Gjate ceremonise u prezantua dhe ribotimi i librit Butrinti, Miti i Eneas, Germimet.
Kategori: Kulture
E Hene, 03 Qershor 2024


Drejtori i Institutit Italian i Kultures, Alessandro Ruggera duke folur gjate nje aktiviteti te organizuar ne ambientet Muzeut Arkeologjik, me rastin e 100 vjetorit te zbulimit te Parkut Kombetar te Butrintit nga arkeologu italian Luigi Maria Ugolini. Gjate ceremonise u prezantua dhe ribotimi i librit Butrinti, Miti i Eneas, Germimet.
Kategori: Kulture
E Hene, 03 Qershor 2024


Arkeologu Neritan Ceka duke folur gjate nje aktiviteti te organizuar ne ambientet Muzeut Arkeologjik, me rastin e 100 vjetorit te zbulimit te Parkut Kombetar te Butrintit nga arkeologu italian Luigi Maria Ugolini. Gjate ceremonise u prezantua dhe ribotimi i librit Butrinti, Miti i Eneas, Germimet.
Kategori: Kulture
E Hene, 03 Qershor 2024


Drejtori i Institutit Italian i Kultures, Alessandro Ruggera gjate nje aktiviteti te organizuar ne ambientet Muzeut Arkeologjik, me rastin e 100 vjetorit te zbulimit te Parkut Kombetar te Butrintit nga arkeologu italian Luigi Maria Ugolini. Gjate ceremonise u prezantua dhe ribotimi i librit Butrinti, Miti i Eneas, Germimet.
Kategori: Kulture
E Hene, 03 Qershor 2024


Arkeologu Neritan Ceka duke folur gjate nje aktiviteti te organizuar ne ambientet Muzeut Arkeologjik, me rastin e 100 vjetorit te zbulimit te Parkut Kombetar te Butrintit nga arkeologu italian Luigi Maria Ugolini. Gjate ceremonise u prezantua dhe ribotimi i librit Butrinti, Miti i Eneas, Germimet.
Kategori: Kulture
E Hene, 03 Qershor 2024


Arkeologu Neritan Ceka duke folur gjate nje aktiviteti te organizuar ne ambientet Muzeut Arkeologjik, me rastin e 100 vjetorit te zbulimit te Parkut Kombetar te Butrintit nga arkeologu italian Luigi Maria Ugolini. Gjate ceremonise u prezantua dhe ribotimi i librit Butrinti, Miti i Eneas, Germimet.
Kategori: Kulture
E Hene, 03 Qershor 2024


Objekte Arkeologjike te Butrintit te ekspozuara ne ambientet Muzeut Arkeologjik, gjate nje aktiviteti me rastin e 100 vjetorit te zbulimit te Parkut Kombetar te Butrintit nga arkeologu italian Luigi Maria Ugolini. Gjate ceremonise u prezantua dhe ribotimi i librit Butrinti, Miti i Eneas, Germimet.
Kategori: Kulture
E Hene, 03 Qershor 2024


Objekte Arkeologjike te Butrintit te ekspozuara ne ambientet Muzeut Arkeologjik, gjate nje aktiviteti me rastin e 100 vjetorit te zbulimit te Parkut Kombetar te Butrintit nga arkeologu italian Luigi Maria Ugolini. Gjate ceremonise u prezantua dhe ribotimi i librit Butrinti, Miti i Eneas, Germimet.
Kategori: Kulture
E Hene, 03 Qershor 2024


Objekte Arkeologjike te Butrintit te ekspozuara ne ambientet Muzeut Arkeologjik, gjate nje aktiviteti me rastin e 100 vjetorit te zbulimit te Parkut Kombetar te Butrintit nga arkeologu italian Luigi Maria Ugolini. Gjate ceremonise u prezantua dhe ribotimi i librit Butrinti, Miti i Eneas, Germimet.
Kategori: Kulture
E Hene, 03 Qershor 2024


Objekte Arkeologjike te Butrintit te ekspozuara ne ambientet Muzeut Arkeologjik, gjate nje aktiviteti me rastin e 100 vjetorit te zbulimit te Parkut Kombetar te Butrintit nga arkeologu italian Luigi Maria Ugolini. Gjate ceremonise u prezantua dhe ribotimi i librit Butrinti, Miti i Eneas, Germimet.
Kategori: Kulture
E Hene, 03 Qershor 2024


Objekte Arkeologjike te Butrintit te ekspozuara ne ambientet Muzeut Arkeologjik, gjate nje aktiviteti me rastin e 100 vjetorit te zbulimit te Parkut Kombetar te Butrintit nga arkeologu italian Luigi Maria Ugolini. Gjate ceremonise u prezantua dhe ribotimi i librit Butrinti, Miti i Eneas, Germimet.
Kategori: Kulture
E Hene, 03 Qershor 2024


Objekte Arkeologjike te Butrintit te ekspozuara ne ambientet Muzeut Arkeologjik, gjate nje aktiviteti me rastin e 100 vjetorit te zbulimit te Parkut Kombetar te Butrintit nga arkeologu italian Luigi Maria Ugolini. Gjate ceremonise u prezantua dhe ribotimi i librit Butrinti, Miti i Eneas, Germimet.
Kategori: Kulture
E Hene, 03 Qershor 2024


Objekte Arkeologjike te Butrintit te ekspozuara ne ambientet Muzeut Arkeologjik, gjate nje aktiviteti me rastin e 100 vjetorit te zbulimit te Parkut Kombetar te Butrintit nga arkeologu italian Luigi Maria Ugolini. Gjate ceremonise u prezantua dhe ribotimi i librit Butrinti, Miti i Eneas, Germimet.
Kategori: Kulture
E Hene, 03 Qershor 2024


Objekte Arkeologjike te Butrintit te ekspozuara ne ambientet Muzeut Arkeologjik, gjate nje aktiviteti me rastin e 100 vjetorit te zbulimit te Parkut Kombetar te Butrintit nga arkeologu italian Luigi Maria Ugolini. Gjate ceremonise u prezantua dhe ribotimi i librit Butrinti, Miti i Eneas, Germimet.
Kategori: Kulture
E Hene, 03 Qershor 2024


Objekte Arkeologjike te Butrintit te ekspozuara ne ambientet Muzeut Arkeologjik, gjate nje aktiviteti me rastin e 100 vjetorit te zbulimit te Parkut Kombetar te Butrintit nga arkeologu italian Luigi Maria Ugolini. Gjate ceremonise u prezantua dhe ribotimi i librit Butrinti, Miti i Eneas, Germimet.
Kategori: Kulture
E Hene, 03 Qershor 2024


Objekte Arkeologjike te Butrintit te ekspozuara ne ambientet Muzeut Arkeologjik, gjate nje aktiviteti me rastin e 100 vjetorit te zbulimit te Parkut Kombetar te Butrintit nga arkeologu italian Luigi Maria Ugolini. Gjate ceremonise u prezantua dhe ribotimi i librit Butrinti, Miti i Eneas, Germimet.
Kategori: Kulture
E Hene, 03 Qershor 2024


Objekte Arkeologjike te Butrintit te ekspozuara ne ambientet Muzeut Arkeologjik, gjate nje aktiviteti me rastin e 100 vjetorit te zbulimit te Parkut Kombetar te Butrintit nga arkeologu italian Luigi Maria Ugolini. Gjate ceremonise u prezantua dhe ribotimi i librit Butrinti, Miti i Eneas, Germimet.
Kategori: Kulture
E Hene, 03 Qershor 2024

Showing page 1 of 1. Records 1 to 20 of 20