English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


DEPUTETI ITALIAN PERPLASET ME MELONIN NE SHENGJIN - Kryeministrja Italiane, Georgia Meloni dhe deputeti Italian Riccardo Magi i partise Piu Europa gjate nje momenti tensioni pas nje konference te perbashket mes kryeministrit Edi Rama dhe homologes se tij italine, Meloni ne ambientet e nje qendre pritjeje per emigrantet ne Shengjin, afer Lezhes. Magi ka sulmuar Melonin, duke e quajtur te gjithen nje levizje elektorale, ashtu sic ka sulmuar dhe kryeministrin Edi Rama, duke u shprehur se kjo nuk eshte rruga e anetaresimit ne BE.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 05 Qershor 2024


Kryeministrja Italiane, Georgia Meloni dhe deputeti Italian Riccardo Magi i partise Piu Europa gjate nje momenti tensioni pas nje konference te perbashket mes kryeministrit Edi Rama dhe homologes se tij italine, Meloni ne ambientet e nje qendre pritjeje per emigrantet ne Shengjin, afer Lezhes. Magi ka sulmuar Melonin, duke e quajtur te gjithen nje levizje elektorale, ashtu sic ka sulmuar dhe kryeministrin Edi Rama, duke u shprehur se kjo nuk eshte rruga e anetaresimit ne BE.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 05 Qershor 2024


Kryeministrja Italiane, Georgia Meloni dhe deputeti Italian Riccardo Magi i partise Piu Europa gjate nje momenti tensioni pas nje konference te perbashket mes kryeministrit Edi Rama dhe homologes se tij italine, Meloni ne ambientet e nje qendre pritjeje per emigrantet ne Shengjin, afer Lezhes. Magi ka sulmuar Melonin, duke e quajtur te gjithen nje levizje elektorale, ashtu sic ka sulmuar dhe kryeministrin Edi Rama, duke u shprehur se kjo nuk eshte rruga e anetaresimit ne BE.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 05 Qershor 2024


Kryeministrja Italiane, Georgia Meloni dhe deputeti Italian Riccardo Magi i partise Piu Europa gjate nje momenti tensioni pas nje konference te perbashket mes kryeministrit Edi Rama dhe homologes se tij italine, Meloni ne ambientet e nje qendre pritjeje per emigrantet ne Shengjin, afer Lezhes. Magi ka sulmuar Melonin, duke e quajtur te gjithen nje levizje elektorale, ashtu sic ka sulmuar dhe kryeministrin Edi Rama, duke u shprehur se kjo nuk eshte rruga e anetaresimit ne BE.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 05 Qershor 2024


Kryeministrja Italiane, Georgia Meloni dhe deputeti Italian Riccardo Magi i partise Piu Europa gjate nje momenti tensioni pas nje konference te perbashket mes kryeministrit Edi Rama dhe homologes se tij italine, Meloni ne ambientet e nje qendre pritjeje per emigrantet ne Shengjin, afer Lezhes. Magi ka sulmuar Melonin, duke e quajtur te gjithen nje levizje elektorale, ashtu sic ka sulmuar dhe kryeministrin Edi Rama, duke u shprehur se kjo nuk eshte rruga e anetaresimit ne BE.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 05 Qershor 2024


Kryeministrja Italiane, Georgia Meloni dhe deputeti Italian Riccardo Magi i partise Piu Europa gjate nje momenti tensioni pas nje konference te perbashket mes kryeministrit Edi Rama dhe homologes se tij italine, Meloni ne ambientet e nje qendre pritjeje per emigrantet ne Shengjin, afer Lezhes. Magi ka sulmuar Melonin, duke e quajtur te gjithen nje levizje elektorale, ashtu sic ka sulmuar dhe kryeministrin Edi Rama, duke u shprehur se kjo nuk eshte rruga e anetaresimit ne BE.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 05 Qershor 2024


Kryeministrja Italiane, Georgia Meloni dhe deputeti Italian Riccardo Magi i partise Piu Europa gjate nje momenti tensioni pas nje konference te perbashket mes kryeministrit Edi Rama dhe homologes se tij italine, Meloni ne ambientet e nje qendre pritjeje per emigrantet ne Shengjin, afer Lezhes. Magi ka sulmuar Melonin, duke e quajtur te gjithen nje levizje elektorale, ashtu sic ka sulmuar dhe kryeministrin Edi Rama, duke u shprehur se kjo nuk eshte rruga e anetaresimit ne BE.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 05 Qershor 2024


Kryeministrja Italiane, Georgia Meloni dhe deputeti Italian Riccardo Magi i partise Piu Europa gjate nje momenti tensioni pas nje konference te perbashket mes kryeministrit Edi Rama dhe homologes se tij italine, Meloni ne ambientet e nje qendre pritjeje per emigrantet ne Shengjin, afer Lezhes. Magi ka sulmuar Melonin, duke e quajtur te gjithen nje levizje elektorale, ashtu sic ka sulmuar dhe kryeministrin Edi Rama, duke u shprehur se kjo nuk eshte rruga e anetaresimit ne BE.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 05 Qershor 2024


Kryeministrja Italiane, Georgia Meloni dhe deputeti Italian Riccardo Magi i partise Piu Europa gjate nje momenti tensioni pas nje konference te perbashket mes kryeministrit Edi Rama dhe homologes se tij italine, Meloni ne ambientet e nje qendre pritjeje per emigrantet ne Shengjin, afer Lezhes. Magi ka sulmuar Melonin, duke e quajtur te gjithen nje levizje elektorale, ashtu sic ka sulmuar dhe kryeministrin Edi Rama, duke u shprehur se kjo nuk eshte rruga e anetaresimit ne BE.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 05 Qershor 2024


Kryeministrja Italiane, Georgia Meloni dhe deputeti Italian Riccardo Magi i partise Piu Europa gjate nje momenti tensioni pas nje konference te perbashket mes kryeministrit Edi Rama dhe homologes se tij italine, Meloni ne ambientet e nje qendre pritjeje per emigrantet ne Shengjin, afer Lezhes. Magi ka sulmuar Melonin, duke e quajtur te gjithen nje levizje elektorale, ashtu sic ka sulmuar dhe kryeministrin Edi Rama, duke u shprehur se kjo nuk eshte rruga e anetaresimit ne BE.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 05 Qershor 2024


Kryeministrja Italiane, Georgia Meloni dhe deputeti Italian Riccardo Magi i partise Piu Europa gjate nje momenti tensioni pas nje konference te perbashket mes kryeministrit Edi Rama dhe homologes se tij italine, Meloni ne ambientet e nje qendre pritjeje per emigrantet ne Shengjin, afer Lezhes. Magi ka sulmuar Melonin, duke e quajtur te gjithen nje levizje elektorale, ashtu sic ka sulmuar dhe kryeministrin Edi Rama, duke u shprehur se kjo nuk eshte rruga e anetaresimit ne BE.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 05 Qershor 2024


Kryeministrja Italiane, Georgia Meloni dhe deputeti Italian Riccardo Magi i partise Piu Europa gjate nje momenti tensioni pas nje konference te perbashket mes kryeministrit Edi Rama dhe homologes se tij italine, Meloni ne ambientet e nje qendre pritjeje per emigrantet ne Shengjin, afer Lezhes. Magi ka sulmuar Melonin, duke e quajtur te gjithen nje levizje elektorale, ashtu sic ka sulmuar dhe kryeministrin Edi Rama, duke u shprehur se kjo nuk eshte rruga e anetaresimit ne BE.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 05 Qershor 2024


Kryeministrja Italiane, Georgia Meloni duke u futur ne makine gjate nje momenti tensioni me deputetin Italian Riccardo Magi i partise Piu Europa pas nje konference te perbashket mes kryeministrit Edi Rama dhe homologes se tij italine, Meloni ne ambientet e nje qendre pritjeje per emigrantet ne Shengjin, afer Lezhes. Magi ka sulmuar Melonin, duke e quajtur te gjithen nje levizje elektorale, ashtu sic ka sulmuar dhe kryeministrin Edi Rama, duke u shprehur se kjo nuk eshte rruga e anetaresimit ne BE.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 05 Qershor 2024


Kryeministrja Italiane, Georgia Meloni duke u futur ne makine gjate nje momenti tensioni me deputetin Italian Riccardo Magi i partise Piu Europa pas nje konference te perbashket mes kryeministrit Edi Rama dhe homologes se tij italine, Meloni ne ambientet e nje qendre pritjeje per emigrantet ne Shengjin, afer Lezhes. Magi ka sulmuar Melonin, duke e quajtur te gjithen nje levizje elektorale, ashtu sic ka sulmuar dhe kryeministrin Edi Rama, duke u shprehur se kjo nuk eshte rruga e anetaresimit ne BE.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 05 Qershor 2024


Deputeti Italian Riccardo Magi i partise Piu Europa duke folur per gazetaret pas nje konference te perbashket mes kryeministrit Edi Rama dhe homologes se tij italine, Georgia Meloni ne ambientet e nje qendre pritjeje per emigrantet ne Shengjin, afer Lezhes. Magi ka sulmuar Melonin, duke e quajtur te gjithen nje levizje elektorale, ashtu sic ka sulmuar dhe kryeministrin Edi Rama, duke u shprehur se kjo nuk eshte rruga e anetaresimit ne BE.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 05 Qershor 2024


Deputeti Italian Riccardo Magi i partise Piu Europa duke folur per gazetaret pas nje konference te perbashket mes kryeministrit Edi Rama dhe homologes se tij italine, Georgia Meloni ne ambientet e nje qendre pritjeje per emigrantet ne Shengjin, afer Lezhes. Magi ka sulmuar Melonin, duke e quajtur te gjithen nje levizje elektorale, ashtu sic ka sulmuar dhe kryeministrin Edi Rama, duke u shprehur se kjo nuk eshte rruga e anetaresimit ne BE.
Kategori: Te huaj
E Merkure, 05 Qershor 2024

Showing page 1 of 1. Records 1 to 16 of 16