English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


AERONAUTIKA SHPALL SPORTISTIN E VITIT - Ministrja e Arsimit, Rinise dhe Sportit, Lindita Nikolla, Presidenti i FSHAir, Renis Tershana, duke i dhene Xhonatan Islamit cmimin, Sportisti i Vitit 2017 gjate nje ceremonie te organizuar nga Federata Shqiptare e Aeronautikes.
Kategori: Sport
E Merkure, 10 Janar 2018


Alket Islami dhe Artion Vreto, gjate nje ceremonie te organizuar nga Federata Shqiptare e Aeronautikes, ku Xhonatan Islami eshte nderuar me cmimin, Sportisti i Vitit 2017.
Kategori: Sport
E Merkure, 10 Janar 2018


Alket Islami, duke folur gjate nje ceremonie te organizuar nga Federata Shqiptare e Aeronautikes, ku Xhonatan Islami eshte nderuar me cmimin, Sportisti i Vitit 2017.
Kategori: Sport
E Merkure, 10 Janar 2018


Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro dhe Ministrja e Arsimit, Rinise dhe Sportit, Lindita Nikolla, gjate nje ceremonie te organizuar nga Federata Shqiptare e Aeronautikes, ku Xhonatan Islami eshte nderuar me cmimin, Sportisti i Vitit 2017.
Kategori: Sport
E Merkure, 10 Janar 2018


Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro, duke folur gjate nje ceremonie te organizuar nga Federata Shqiptare e Aeronautikes, ku Xhonatan Islami eshte nderuar me cmimin, Sportisti i Vitit 2017.
Kategori: Sport
E Merkure, 10 Janar 2018


Ministrja e Kultures, Mirela Kumbaro, duke folur gjate nje ceremonie te organizuar nga Federata Shqiptare e Aeronautikes, ku Xhonatan Islami eshte nderuar me cmimin, Sportisti i Vitit 2017.
Kategori: Sport
E Merkure, 10 Janar 2018


Drejtori i Autoriteti te Aviacionit Civil, Krislen Keri, duke folur gjate nje ceremonie te organizuar nga Federata Shqiptare e Aeronautikes, ku Xhonatan Islami eshte nderuar me cmimin, Sportisti i Vitit 2017.
Kategori: Sport
E Merkure, 10 Janar 2018


Drejtori i Autoriteti te Aviacionit Civil, Krislen Keri, duke folur gjate nje ceremonie te organizuar nga Federata Shqiptare e Aeronautikes, ku Xhonatan Islami eshte nderuar me cmimin, Sportisti i Vitit 2017.
Kategori: Sport
E Merkure, 10 Janar 2018


Presidenti i Komitetit Olimpik Kombetar Shqiptar, Viron Bezhani, duke folur gjate nje ceremonie te organizuar nga Federata Shqiptare e Aeronautikes, ku Xhonatan Islami eshte nderuar me cmimin, Sportisti i Vitit 2017.
Kategori: Sport
E Merkure, 10 Janar 2018


Presidenti i FSHAir, Renis Tershana, duke folur gjate nje ceremonie te organizuar nga Federata Shqiptare e Aeronautikes, ku Xhonatan Islami eshte nderuar me cmimin, Sportisti i Vitit 2017.
Kategori: Sport
E Merkure, 10 Janar 2018


Ministrja e Arsimit, Rinise dhe Sportit, Lindita Nikolla, duke folur gjate nje ceremonie te organizuar nga Federata Shqiptare e Aeronautikes, ku Xhonatan Islami eshte nderuar me cmimin, Sportisti i Vitit 2017.
Kategori: Sport
E Merkure, 10 Janar 2018


Ministrja e Arsimit, Rinise dhe Sportit, Lindita Nikolla, Presidenti i FSHAir, Renis Tershana, duke i dhene Xhonatan Islamit cmimin, Sportisti i Vitit 2017 gjate nje ceremonie te organizuar nga Federata Shqiptare e Aeronautikes.
Kategori: Sport
E Merkure, 10 Janar 2018


Xhonatan Islami, duke folur gjate nje ceremonie te organizuar nga Federata Shqiptare e Aeronautikes, ku eshte nderuar me cmimin, Sportisti i Vitit 2017.
Kategori: Sport
E Merkure, 10 Janar 2018

Showing page 1 of 1. Records 1 to 13 of 13