English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


FRPD PROTESTON PERPARA PARLAMENTIT - Anetare te FRPD, me pankarta, gjate nje proteste perpara Parlamentit, ku kane kerkuar doreheqjen e kryeministrit, Edi Rama dhe forminin e nje qeverie teknike e cila do ta coje vendin ne zgjedhje te parakohshme.
Kategori: PD
E Enjte, 11 Prill 2019


Anetare te FRPD, me pankarta, gjate nje proteste perpara Parlamentit, ku kane kerkuar doreheqjen e kryeministrit, Edi Rama dhe forminin e nje qeverie teknike e cila do ta coje vendin ne zgjedhje te parakohshme.
Kategori: PD
E Enjte, 11 Prill 2019


Anetare te FRPD, me pankarta, gjate nje proteste perpara Parlamentit, ku kane kerkuar doreheqjen e kryeministrit, Edi Rama dhe forminin e nje qeverie teknike e cila do ta coje vendin ne zgjedhje te parakohshme.
Kategori: PD
E Enjte, 11 Prill 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 3 of 3