English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KOMISIONI PER VEPRIMTARITE PRODHUESE MIRATON PR/LIGJIN PER KORPORATEN E INVESTIMEVE - Zv/Ministri i Financave dhe Ekonomise, Elton Haxhi, duke folur gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar per Veprimtarite Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, i cili miratoi projektligjin “Per koorporaten e investimeve”.
Kategori: Qeveri
E Marte, 08 Tetor 2019


Zv/Ministri i Financave dhe Ekonomise, Elton Haxhi, duke folur gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar per Veprimtarite Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, i cili miratoi projektligjin “Per koorporaten e investimeve”.
Kategori: Qeveri
E Marte, 08 Tetor 2019


Deputetet, Niko Peleshi, Ilir Beqja, Andrea Marto, Ilir Ndraxhi, gjate nje mbledhje te Komisionit Parlamentar per Veprimtarite Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, i cili miratoi projektligjin “Per koorporaten e investimeve”.
Kategori: Qeveri
E Marte, 08 Tetor 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 3 of 3