English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BALLA PAS SEANCES PARLAMENTARE - Kreu i grupit parlamentar te PS, Taulant Balla, duke dale nga nje seance parlamentare, pas se ciles foli per reporteret dhe deklaroi se te gjitha palet duhet ta presin me respekt verdiktin e Komisionit te Venecias, per qendrimin e Presidentit te Republikes, ne lidhje me zgjedhjet.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019


Kreu i grupit parlamentar te PS, Taulant Balla, duke dale nga nje seance parlamentare, pas se ciles foli per reporteret dhe deklaroi se te gjitha palet duhet ta presin me respekt verdiktin e Komisionit te Venecias, per qendrimin e Presidentit te Republikes, ne lidhje me zgjedhjet.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019


Kreu i grupit parlamentar te PS, Taulant Balla, duke dale nga nje seance parlamentare, pas se ciles foli per reporteret dhe deklaroi se te gjitha palet duhet ta presin me respekt verdiktin e Komisionit te Venecias, per qendrimin e Presidentit te Republikes, ne lidhje me zgjedhjet.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019


Kreu i grupit parlamentar te PS, Taulant Balla, duke folur per reporteret, per te cilet deklaroi se te gjitha palet duhet ta presin me respekt verdiktin e Komisionit te Venecias, per qendrimin e Presidentit te Republikes, ne lidhje me zgjedhjet.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019


Kreu i grupit parlamentar te PS, Taulant Balla, duke folur per reporteret, per te cilet deklaroi se te gjitha palet duhet ta presin me respekt verdiktin e Komisionit te Venecias, per qendrimin e Presidentit te Republikes, ne lidhje me zgjedhjet.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019


Kreu i grupit parlamentar te PS, Taulant Balla, duke folur per reporteret, per te cilet deklaroi se te gjitha palet duhet ta presin me respekt verdiktin e Komisionit te Venecias, per qendrimin e Presidentit te Republikes, ne lidhje me zgjedhjet.
Kategori: Parlament
E Merkure, 09 Tetor 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6