English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


TRYEZA PER REFORMEN ZGJEDHORE - Nenkryetari i LSI, Petrit Vasili, Ish deputeti, Oerd Bylykbashi, Bashkekryetaret e Komisionit te Posacem te Reformes Zgjedhore, deputetet, Rudina Hajdari, Damian Gjiknuri, duke u ulur ne tryezen e thirrur per reformen zgjedhore, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Janar 2020


Ish deputeti, Oerd Bylykbashi, dhe Nenkryetari i LSI, Petrit Vasili, si perfaqesues te opozites, duke shkuar ne tryezen e thirrur per reformen zgjedhore, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Janar 2020


Ish deputeti, Oerd Bylykbashi, dhe Nenkryetari i LSI, Petrit Vasili, si perfaqesues te opozites, duke shkuar ne tryezen e thirrur per reformen zgjedhore, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Janar 2020


Ish deputeti, Oerd Bylykbashi, dhe Nenkryetari i LSI, Petrit Vasili, si perfaqesues te opozites, duke shkuar ne tryezen e thirrur per reformen zgjedhore, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Janar 2020


Nenkryetari i LSI, Petrit Vasili, duke shtrenguar duart me, Bashkekryetarin e Komisionit te Posacem te Reformes Zgjedhore, deputetin, Damian Gjiknuri, ne tryezen e thirrur per reformen zgjedhore, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Janar 2020


Nenkryetari i LSI, Petrit Vasili, duke shtrenguar duart me, Bashkekryetarin e Komisionit te Posacem te Reformes Zgjedhore, deputetin, Damian Gjiknuri, ne tryezen e thirrur per reformen zgjedhore, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Janar 2020


Nenkryetari i LSI, Petrit Vasili, duke shtrenguar duart me, Bashkekryetarin e Komisionit te Posacem te Reformes Zgjedhore, deputetin, Damian Gjiknuri, ne tryezen e thirrur per reformen zgjedhore, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Janar 2020


Ish deputeti, Oerd Bylykbashi, duke shtrenguar duart me, Bashkekryetarin e Komisionit te Posacem te Reformes Zgjedhore, deputetin, Damian Gjiknuri, ne tryezen e thirrur per reformen zgjedhore, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Janar 2020


Ish deputeti, Oerd Bylykbashi, me, Bashkekryetarin e Komisionit te Posacem te Reformes Zgjedhore, deputetin, Damian Gjiknuri, ne tryezen e thirrur per reformen zgjedhore, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Janar 2020


Nenkryetari i LSI, Petrit Vasili, Ish deputeti, Oerd Bylykbashi, Bashkekryetari i Komisionit te Posacem te Reformes Zgjedhore, deputeti, Damian Gjiknuri, duke biseduar ne tryezen e thirrur per reformen zgjedhore, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Janar 2020


Nenkryetari i LSI, Petrit Vasili, Ish deputeti, Oerd Bylykbashi, Bashkekryetari i Komisionit te Posacem te Reformes Zgjedhore, deputeti, Damian Gjiknuri, duke biseduar ne tryezen e thirrur per reformen zgjedhore, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Janar 2020


Nenkryetari i LSI, Petrit Vasili, Ish deputeti, Oerd Bylykbashi, Bashkekryetari i Komisionit te Posacem te Reformes Zgjedhore, deputeti, Damian Gjiknuri, duke biseduar ne tryezen e thirrur per reformen zgjedhore, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Janar 2020


Nenkryetari i LSI, Petrit Vasili, Ish deputeti, Oerd Bylykbashi, Bashkekryetari i Komisionit te Posacem te Reformes Zgjedhore, deputeti, Damian Gjiknuri, duke biseduar ne tryezen e thirrur per reformen zgjedhore, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Janar 2020


Nenkryetari i LSI, Petrit Vasili, Ish deputeti, Oerd Bylykbashi, Bashkekryetari i Komisionit te Posacem te Reformes Zgjedhore, deputeti, Damian Gjiknuri, duke biseduar ne tryezen e thirrur per reformen zgjedhore, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Janar 2020


Nenkryetari i LSI, Petrit Vasili, Ish deputeti, Oerd Bylykbashi, Bashkekryetaret e Komisionit te Posacem te Reformes Zgjedhore, deputetet, Rudina Hajdari, Damian Gjiknuri, duke u ulur ne tryezen e thirrur per reformen zgjedhore, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Janar 2020


Nenkryetari i LSI, Petrit Vasili, Ish deputeti, Oerd Bylykbashi, Bashkekryetaret e Komisionit te Posacem te Reformes Zgjedhore, deputetet, Rudina Hajdari, Damian Gjiknuri, duke u ulur ne tryezen e thirrur per reformen zgjedhore, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Janar 2020


Nenkryetari i LSI, Petrit Vasili, Ish deputeti, Oerd Bylykbashi, Bashkekryetaret e Komisionit te Posacem te Reformes Zgjedhore, deputetet, Rudina Hajdari, Damian Gjiknuri, ne tryezen e thirrur per reformen zgjedhore, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Janar 2020


Nenkryetari i LSI, Petrit Vasili, Ish deputeti, Oerd Bylykbashi, Bashkekryetaret e Komisionit te Posacem te Reformes Zgjedhore, deputetet, Rudina Hajdari, Damian Gjiknuri, ne tryezen e thirrur per reformen zgjedhore, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Janar 2020


Nenkryetari i LSI, Petrit Vasili, Ish deputeti, Oerd Bylykbashi, Bashkekryetaret e Komisionit te Posacem te Reformes Zgjedhore, deputetet, Rudina Hajdari, Damian Gjiknuri, ne tryezen e thirrur per reformen zgjedhore, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Janar 2020


Nenkryetari i LSI, Petrit Vasili, Ish deputeti, Oerd Bylykbashi, Bashkekryetaret e Komisionit te Posacem te Reformes Zgjedhore, deputetet, Rudina Hajdari, Damian Gjiknuri, ne tryezen e thirrur per reformen zgjedhore, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Janar 2020


Nenkryetari i LSI, Petrit Vasili, Ish deputeti, Oerd Bylykbashi, Bashkekryetaret e Komisionit te Posacem te Reformes Zgjedhore, deputetet, Rudina Hajdari, Damian Gjiknuri, ne tryezen e thirrur per reformen zgjedhore, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Janar 2020


Nenkryetari i LSI, Petrit Vasili, Ish deputeti, Oerd Bylykbashi, Bashkekryetaret e Komisionit te Posacem te Reformes Zgjedhore, deputetet, Rudina Hajdari, Damian Gjiknuri, ne tryezen e thirrur per reformen zgjedhore, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: Qeveri
E Marte, 14 Janar 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 22 of 22