English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


CAKAJ NE KONFERENCE SHTYPI ME CAVUSOGLU - Ministri i Jashtem turk, Mevlet Cavusoglu dhe Ministri ne Detyre per Europen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, gjate nje konference te perbashket shtypi pasi kane nenshkruar tre marreveshje te rendesishme: Njohjen e ndersjelle dhe shkembimin e Lejeve te drejtimit; Memorandumin e Mirekuptimit per Shkembimin e Diplomateve; Deklaraten e Perbashket ne kuader te luftes kunder krimit te organizuar.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Shkurt 2020


Ministri i Jashtem turk, Mevlet Cavusoglu dhe Ministri ne Detyre per Europen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, duke hyre ne nje konference te perbashket shtypi pasi kane nenshkruar tre marreveshje te rendesishme: Njohjen e ndersjelle dhe shkembimin e Lejeve te drejtimit; Memorandumin e Mirekuptimit per Shkembimin e Diplomateve; Deklaraten e Perbashket ne kuader te luftes kunder krimit te organizuar.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Shkurt 2020


Ministri ne Detyre per Europen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, dukr hyre ne nje konference te perbashket shtypi me Ministrin e Jashtem turk, Mevlet Cavusoglu, pasi kane nenshkruar tre marreveshje te rendesishme: Njohjen e ndersjelle dhe shkembimin e Lejeve te drejtimit; Memorandumin e Mirekuptimit per Shkembimin e Diplomateve; Deklaraten e Perbashket ne kuader te luftes kunder krimit te organizuar.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Shkurt 2020


Ministri i Jashtem turk, Mevlet Cavusoglu dhe Ministri ne Detyre per Europen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, duke hyre ne nje konference te perbashket shtypi pasi kane nenshkruar tre marreveshje te rendesishme: Njohjen e ndersjelle dhe shkembimin e Lejeve te drejtimit; Memorandumin e Mirekuptimit per Shkembimin e Diplomateve; Deklaraten e Perbashket ne kuader te luftes kunder krimit te organizuar.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Shkurt 2020


Ministri i Jashtem turk, Mevlet Cavusoglu dhe Ministri ne Detyre per Europen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, gjate nje konference te perbashket shtypi pasi kane nenshkruar tre marreveshje te rendesishme: Njohjen e ndersjelle dhe shkembimin e Lejeve te drejtimit; Memorandumin e Mirekuptimit per Shkembimin e Diplomateve; Deklaraten e Perbashket ne kuader te luftes kunder krimit te organizuar.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Shkurt 2020


Ministri i Jashtem turk, Mevlet Cavusoglu dhe Ministri ne Detyre per Europen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, gjate nje konference te perbashket shtypi pasi kane nenshkruar tre marreveshje te rendesishme: Njohjen e ndersjelle dhe shkembimin e Lejeve te drejtimit; Memorandumin e Mirekuptimit per Shkembimin e Diplomateve; Deklaraten e Perbashket ne kuader te luftes kunder krimit te organizuar.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Shkurt 2020


Ministri i Jashtem turk, Mevlet Cavusoglu dhe Ministri ne Detyre per Europen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, gjate nje konference te perbashket shtypi pasi kane nenshkruar tre marreveshje te rendesishme: Njohjen e ndersjelle dhe shkembimin e Lejeve te drejtimit; Memorandumin e Mirekuptimit per Shkembimin e Diplomateve; Deklaraten e Perbashket ne kuader te luftes kunder krimit te organizuar.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Shkurt 2020


Ministri i Jashtem turk, Mevlet Cavusoglu duke folur ne nje konference te perbashket shtypi me Ministrin ne Detyre per Europen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, pasi kane nenshkruar tre marreveshje te rendesishme: Njohjen e ndersjelle dhe shkembimin e Lejeve te drejtimit; Memorandumin e Mirekuptimit per Shkembimin e Diplomateve; Deklaraten e Perbashket ne kuader te luftes kunder krimit te organizuar.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Shkurt 2020


Ministri i Jashtem turk, Mevlet Cavusoglu dhe Ministri ne Detyre per Europen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, gjate nje konference te perbashket shtypi pasi kane nenshkruar tre marreveshje te rendesishme: Njohjen e ndersjelle dhe shkembimin e Lejeve te drejtimit; Memorandumin e Mirekuptimit per Shkembimin e Diplomateve; Deklaraten e Perbashket ne kuader te luftes kunder krimit te organizuar.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Shkurt 2020


Ministri i Jashtem turk, Mevlet Cavusoglu duke folur ne nje konference te perbashket shtypi me Ministrin ne Detyre per Europen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, pasi kane nenshkruar tre marreveshje te rendesishme: Njohjen e ndersjelle dhe shkembimin e Lejeve te drejtimit; Memorandumin e Mirekuptimit per Shkembimin e Diplomateve; Deklaraten e Perbashket ne kuader te luftes kunder krimit te organizuar.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Shkurt 2020


Ministri i Jashtem turk, Mevlet Cavusoglu duke folur ne nje konference te perbashket shtypi me Ministrin ne Detyre per Europen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, pasi kane nenshkruar tre marreveshje te rendesishme: Njohjen e ndersjelle dhe shkembimin e Lejeve te drejtimit; Memorandumin e Mirekuptimit per Shkembimin e Diplomateve; Deklaraten e Perbashket ne kuader te luftes kunder krimit te organizuar.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Shkurt 2020


Ministri i Jashtem turk, Mevlet Cavusoglu dhe Ministri ne Detyre per Europen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, gjate nje konference te perbashket shtypi pasi kane nenshkruar tre marreveshje te rendesishme: Njohjen e ndersjelle dhe shkembimin e Lejeve te drejtimit; Memorandumin e Mirekuptimit per Shkembimin e Diplomateve; Deklaraten e Perbashket ne kuader te luftes kunder krimit te organizuar.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Shkurt 2020


Ministri i Jashtem turk, Mevlet Cavusoglu duke folur ne nje konference te perbashket shtypi me Ministrin ne Detyre per Europen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, pasi kane nenshkruar tre marreveshje te rendesishme: Njohjen e ndersjelle dhe shkembimin e Lejeve te drejtimit; Memorandumin e Mirekuptimit per Shkembimin e Diplomateve; Deklaraten e Perbashket ne kuader te luftes kunder krimit te organizuar.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Shkurt 2020


Ministri i Jashtem turk, Mevlet Cavusoglu duke folur ne nje konference te perbashket shtypi me Ministrin ne Detyre per Europen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, pasi kane nenshkruar tre marreveshje te rendesishme: Njohjen e ndersjelle dhe shkembimin e Lejeve te drejtimit; Memorandumin e Mirekuptimit per Shkembimin e Diplomateve; Deklaraten e Perbashket ne kuader te luftes kunder krimit te organizuar.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Shkurt 2020


Ministri i Jashtem turk, Mevlet Cavusoglu dhe Ministri ne Detyre per Europen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, duke u takuar pas nje konference te perbashket shtypi pasi kane nenshkruar tre marreveshje te rendesishme: Njohjen e ndersjelle dhe shkembimin e Lejeve te drejtimit; Memorandumin e Mirekuptimit per Shkembimin e Diplomateve; Deklaraten e Perbashket ne kuader te luftes kunder krimit te organizuar.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Shkurt 2020


Ministri i Jashtem turk, Mevlet Cavusoglu dhe Ministri ne Detyre per Europen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj, duke u takuar pas nje konference te perbashket shtypi pasi kane nenshkruar tre marreveshje te rendesishme: Njohjen e ndersjelle dhe shkembimin e Lejeve te drejtimit; Memorandumin e Mirekuptimit per Shkembimin e Diplomateve; Deklaraten e Perbashket ne kuader te luftes kunder krimit te organizuar.
Kategori: Qeveri
E Merkure, 12 Shkurt 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 16 of 16