English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


DELEGACIONI I VENECIAS PAS TAKIMIT ME RUCIN - Anetaret e delegacionit te Komisionit te Venecias, duke dale nga ambientet e kryesise se kuvendit, pas nje takimi me Kryetarin e Kuvendit, Gramoz Ruci, Delegacioni ndodhet ne Shqiperi per te diskutuar mbi kerkesen e Kuvendit mbi ligjshmerine e veprimeve dhe procedures se ndjekur nga Presidenti i Republikes ne kuader te emerimit te gjyqtareve kushtetues.
Kategori: Te huaj
E Enjte, 13 Shkurt 2020


Anetaret e delegacionit te Komisionit te Venecias, duke dale nga ambientet e kryesise se kuvendit, pas nje takimi me Kryetarin e Kuvendit, Gramoz Ruci, Delegacioni ndodhet ne Shqiperi per te diskutuar mbi kerkesen e Kuvendit mbi ligjshmerine e veprimeve dhe procedures se ndjekur nga Presidenti i Republikes ne kuader te emerimit te gjyqtareve kushtetues.
Kategori: Te huaj
E Enjte, 13 Shkurt 2020


Anetaret e delegacionit te Komisionit te Venecias, duke dale nga ambientet e kryesise se kuvendit, pas nje takimi me Kryetarin e Kuvendit, Gramoz Ruci, Delegacioni ndodhet ne Shqiperi per te diskutuar mbi kerkesen e Kuvendit mbi ligjshmerine e veprimeve dhe procedures se ndjekur nga Presidenti i Republikes ne kuader te emerimit te gjyqtareve kushtetues.
Kategori: Te huaj
E Enjte, 13 Shkurt 2020


Anetaret e delegacionit te Komisionit te Venecias, duke dale nga ambientet e kryesise se kuvendit, pas nje takimi me Kryetarin e Kuvendit, Gramoz Ruci, Delegacioni ndodhet ne Shqiperi per te diskutuar mbi kerkesen e Kuvendit mbi ligjshmerine e veprimeve dhe procedures se ndjekur nga Presidenti i Republikes ne kuader te emerimit te gjyqtareve kushtetues.
Kategori: Te huaj
E Enjte, 13 Shkurt 2020


Anetaret e delegacionit te Komisionit te Venecias, duke dale nga ambientet e kryesise se kuvendit, pas nje takimi me Kryetarin e Kuvendit, Gramoz Ruci, Delegacioni ndodhet ne Shqiperi per te diskutuar mbi kerkesen e Kuvendit mbi ligjshmerine e veprimeve dhe procedures se ndjekur nga Presidenti i Republikes ne kuader te emerimit te gjyqtareve kushtetues.
Kategori: Te huaj
E Enjte, 13 Shkurt 2020


Anetaret e delegacionit te Komisionit te Venecias, duke dale nga ambientet e kryesise se kuvendit, pas nje takimi me Kryetarin e Kuvendit, Gramoz Ruci, Delegacioni ndodhet ne Shqiperi per te diskutuar mbi kerkesen e Kuvendit mbi ligjshmerine e veprimeve dhe procedures se ndjekur nga Presidenti i Republikes ne kuader te emerimit te gjyqtareve kushtetues.
Kategori: Te huaj
E Enjte, 13 Shkurt 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6