English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RIVLERESIMI I HAJNAJ NE KJV - Zevendes Drejtorja e Pergjithshme e Policise se Shtetit, Aida Hajnaj, ne nje seance te Komisionit te Jashtem te Vleresimit, KJV, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Hajnaj po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar ne polici, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, qe do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 21 Shkurt 2020


Zevendes Drejtorja e Pergjithshme e Policise se Shtetit, Aida Hajnaj, ne nje seance te Komisionit te Jashtem te Vleresimit, KJV, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Hajnaj po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar ne polici, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, qe do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 21 Shkurt 2020


Anetaret e trupes gjykuese, Elvira Daberdaku, Elida Liko, Ana Kapaj, Zevendes Drejtorja e Pergjithshme e Policise se Shtetit, Aida Hajnaj, ne nje seance te Komisionit te Jashtem te Vleresimit, KJV, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Hajnaj po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar ne polici, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, qe do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 21 Shkurt 2020


Zevendes Drejtorja e Pergjithshme e Policise se Shtetit, Aida Hajnaj, ne nje seance te Komisionit te Jashtem te Vleresimit, KJV, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Hajnaj po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar ne polici, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, qe do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 21 Shkurt 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4