English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


STAFI MJEKESOR NE AUTOBUS - Staf mjekesor, mjeke, infermiere e sanitare me maska e doreza duke pritur transportin publik, te dedikuar per ta ne Tirane, per te hipur ne autobusin e linjes Kombinat - Kinostudio, pas masave te qeverise per te parandaluar perhapjen e koronavirusit, COVID 19. Deri tani jane konfirmuar 146 raste me koronavirus ne Shqiperi, nder te cilet 5 kane nderruar jete dhe 17 prej tyre jane sheruar.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 25 Mars 2020


Staf mjekesor, mjeke, infermiere e sanitare me maska e doreza duke pritur transportin publik, te dedikuar per ta ne Tirane, per te hipur ne autobusin e linjes Kombinat - Kinostudio, pas masave te qeverise per te parandaluar perhapjen e koronavirusit, COVID 19. Deri tani jane konfirmuar 146 raste me koronavirus ne Shqiperi, nder te cilet 5 kane nderruar jete dhe 17 prej tyre jane sheruar.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 25 Mars 2020


Staf mjekesor, mjeke, infermiere e sanitare me maska e doreza duke pritur transportin publik, te dedikuar per ta ne Tirane, per te hipur ne autobusin e linjes Kombinat - Kinostudio, pas masave te qeverise per te parandaluar perhapjen e koronavirusit, COVID 19. Deri tani jane konfirmuar 146 raste me koronavirus ne Shqiperi, nder te cilet 5 kane nderruar jete dhe 17 prej tyre jane sheruar.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 25 Mars 2020


Staf mjekesor, mjeke, infermiere e sanitare me maska e doreza duke pritur transportin publik, te dedikuar per ta ne Tirane, per te hipur ne autobusin e linjes Kombinat - Kinostudio, pas masave te qeverise per te parandaluar perhapjen e koronavirusit, COVID 19. Deri tani jane konfirmuar 146 raste me koronavirus ne Shqiperi, nder te cilet 5 kane nderruar jete dhe 17 prej tyre jane sheruar.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 25 Mars 2020


Oficere policie duke kontrolluar autorizimet e stafit mjekesor, mjeke, infermiere e sanitare me maska, per te hipur ne autobusin e linjes Kombinat - Kinostudio ne Tirane, pas masave te qeverise per te parandaluar perhapjen e koronavirusit, COVID 19. Deri tani jane konfirmuar 146 raste me koronavirus ne Shqiperi, nder te cilet 5 kane nderruar jete dhe 17 prej tyre jane sheruar.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 25 Mars 2020


Oficere policie duke kontrolluar autorizimet e stafit mjekesor, mjeke, infermiere e sanitare me maska, per te hipur ne autobusin e linjes Kombinat - Kinostudio ne Tirane, pas masave te qeverise per te parandaluar perhapjen e koronavirusit, COVID 19. Deri tani jane konfirmuar 146 raste me koronavirus ne Shqiperi, nder te cilet 5 kane nderruar jete dhe 17 prej tyre jane sheruar.
Kategori: Te Ndryshme
E Merkure, 25 Mars 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6