English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MBLEDHJA PER REFORMEN ZGJEDHORE - Deputetja, Rudina Hajdari, duke hyre ne mbledhjen e Keshillit Politik te Reformës Zgjedhore, nderkohe qe opozita e bojkotoi tryezen per shkak te ngjarjeve te shembjes se Teatrit dhe nisjes se protestave.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 18 Maj 2020


Stafi mat temperaturen e maturanteve te gjimnazit Ismail Qemali gjysma e te cileve eshte transferuar te shkolla 1 Maji, e pas rikthimit ne shkolle te studenteve te viteve te fundit ne periudhen e koronavirusit, COVID 19. Studentet do te duhet te respektojne masa te rrepta higjieno-sanitare.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 18 Maj 2020


Deputeti, Damian Gjiknuri, duke hyre ne mbledhjen e Keshillit Politik te Reformës Zgjedhore, nderkohe qe opozita e bojkotoi tryezen per shkak te ngjarjeve te shembjes se Teatrit dhe nisjes se protestave.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 18 Maj 2020


Deputeti, Damian Gjiknuri, duke hyre ne mbledhjen e Keshillit Politik te Reformës Zgjedhore, nderkohe qe opozita e bojkotoi tryezen per shkak te ngjarjeve te shembjes se Teatrit dhe nisjes se protestave.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 18 Maj 2020


Deputeti, Damian Gjiknuri, duke hyre ne mbledhjen e Keshillit Politik te Reformës Zgjedhore, nderkohe qe opozita e bojkotoi tryezen per shkak te ngjarjeve te shembjes se Teatrit dhe nisjes se protestave.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 18 Maj 2020


Deputeti, Damian Gjiknuri, duke hyre ne mbledhjen e Keshillit Politik te Reformës Zgjedhore, nderkohe qe opozita e bojkotoi tryezen per shkak te ngjarjeve te shembjes se Teatrit dhe nisjes se protestave.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 18 Maj 2020


Ish Kreu i KQZ, Kristaq Kume, duke hyre ne mbledhjen e Keshillit Politik te Reformës Zgjedhore, nderkohe qe opozita e bojkotoi tryezen per shkak te ngjarjeve te shembjes se Teatrit dhe nisjes se protestave.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 18 Maj 2020


Deputetja, Rudina Hajdari, duke hyre ne mbledhjen e Keshillit Politik te Reformës Zgjedhore, nderkohe qe opozita e bojkotoi tryezen per shkak te ngjarjeve te shembjes se Teatrit dhe nisjes se protestave.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 18 Maj 2020


Deputetja, Rudina Hajdari, duke hyre ne mbledhjen e Keshillit Politik te Reformës Zgjedhore, nderkohe qe opozita e bojkotoi tryezen per shkak te ngjarjeve te shembjes se Teatrit dhe nisjes se protestave.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 18 Maj 2020


Deputeti, Damian Gjiknuri, duke folur per gazetaret pas mbledhjes se Keshillit Politik te Reformes Zgjedhore qe u anulua pasi opozita e bojkotoi tryezen per shkak te ngjarjeve te shembjes se Teatrit dhe nisjes se protestave.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 18 Maj 2020


Deputeti, Damian Gjiknuri, duke folur per gazetaret pas mbledhjes se Keshillit Politik te Reformes Zgjedhore qe u anulua pasi opozita e bojkotoi tryezen per shkak te ngjarjeve te shembjes se Teatrit dhe nisjes se protestave.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 18 Maj 2020


Deputeti, Damian Gjiknuri, duke folur per gazetaret pas mbledhjes se Keshillit Politik te Reformes Zgjedhore qe u anulua pasi opozita e bojkotoi tryezen per shkak te ngjarjeve te shembjes se Teatrit dhe nisjes se protestave.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 18 Maj 2020


Deputeti, Damian Gjiknuri, duke dale pas mbledhjes se Keshillit Politik te Reformes Zgjedhore qe u anulua pasi opozita e bojkotoi tryezen per shkak te ngjarjeve te shembjes se Teatrit dhe nisjes se protestave.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 18 Maj 2020


Ish Ministri i Drejtesise, Ilir Rusmali, ne rolin e teknicienit, duke dale nga mbledhja e Keshillit Politik te Reformës Zgjedhore, nderkohe qe opozita e bojkotoi tryezen per shkak te ngjarjeve te shembjes se Teatrit dhe nisjes se protestave.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 18 Maj 2020


Deputetja Rudina Hajdari, duke folur per reportert pas mbledhjes se Keshillit Politik te Reformes Zgjedhore qe u anulua pasi opozita e bojkotoi tryezen per shkak te ngjarjeve te shembjes se Teatrit dhe nisjes se protestave.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 18 Maj 2020


Deputetja Rudina Hajdari, duke folur per reportert pas mbledhjes se Keshillit Politik te Reformes Zgjedhore qe u anulua pasi opozita e bojkotoi tryezen per shkak te ngjarjeve te shembjes se Teatrit dhe nisjes se protestave.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 18 Maj 2020


Deputetja Rudina Hajdari, duke folur per reportert pas mbledhjes se Keshillit Politik te Reformes Zgjedhore qe u anulua pasi opozita e bojkotoi tryezen per shkak te ngjarjeve te shembjes se Teatrit dhe nisjes se protestave.
Kategori: Te Ndryshme
E Hene, 18 Maj 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 17 of 17