English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


AMT PROTESTE TE SPAK - Regjisoret, Edmond Budina, Robert Budina dhe perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit e qytetare duke protestuar para Struktures se Posacme Anti-Korrupsion, SPAK, ku kerkuan pezullimin e kryebashkiakut, Erion Veliaj, dhe nisjen e hetimeve per ceshtjen e teatrit.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 21 Maj 2020


Aktore, perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit e qytetare duke protestuar para Struktures se Posacme Anti-Korrupsion, SPAK, ku kerkuan pezullimin e kryebashkiakut, Erion Veliaj, dhe nisjen e hetimeve per ceshtjen e teatrit.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 21 Maj 2020


Aktore, perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit e qytetare duke protestuar para Struktures se Posacme Anti-Korrupsion, SPAK, ku kerkuan pezullimin e kryebashkiakut, Erion Veliaj, dhe nisjen e hetimeve per ceshtjen e teatrit.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 21 Maj 2020


Regjisori Edmond Budina dhe Juristja Adriana Kalaja pasi i kane dorezuar nje kerkese SPAK-ut ku se bashku me Aleancen per mbrojtjen e teatrit i kerkojne arrestimin e kryetarit te bashkise se Tiranes Erion Veliaj dhe n/kryetarit Arbi Mazniku, pasi i akuzojne per shperdorim detyre dhe korrupsion pasiv.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 21 Maj 2020


Regjisori Edmond Budina dhe Juristja Adriana Kalaja pasi i kane dorezuar nje kerkese SPAK-ut ku se bashku me Aleancen per mbrojtjen e teatrit i kerkojne arrestimin e kryetarit te bashkise se Tiranes Erion Veliaj dhe n/kryetarit Arbi Mazniku, pasi i akuzojne per shperdorim detyre dhe korrupsion pasiv.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 21 Maj 2020


Regjisori Edmond Budina dhe Juristja Adriana Kalaja pasi i kane dorezuar nje kerkese SPAK-ut ku se bashku me Aleancen per mbrojtjen e teatrit i kerkojne arrestimin e kryetarit te bashkise se Tiranes Erion Veliaj dhe n/kryetarit Arbi Mazniku, pasi i akuzojne per shperdorim detyre dhe korrupsion pasiv.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 21 Maj 2020


Regjisori Edmond Budina dhe Juristja Adriana Kalaja pasi i kane dorezuar nje kerkese SPAK-ut ku se bashku me Aleancen per mbrojtjen e teatrit i kerkojne arrestimin e kryetarit te bashkise se Tiranes Erion Veliaj dhe n/kryetarit Arbi Mazniku, pasi i akuzojne per shperdorim detyre dhe korrupsion pasiv.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 21 Maj 2020


Regjisori Edmond Budina dhe Juristja Adriana Kalaja pasi i kane dorezuar nje kerkese SPAK-ut ku se bashku me Aleancen per mbrojtjen e teatrit i kerkojne arrestimin e kryetarit te bashkise se Tiranes Erion Veliaj dhe n/kryetarit Arbi Mazniku, pasi i akuzojne per shperdorim detyre dhe korrupsion pasiv.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 21 Maj 2020


Juristja Adriana Kalaja duke folur per reporteret / gazetaret pasi i ka dorezuar nje kerkese SPAK-ut ku se bashku me Aleancen per mbrojtjen e teatrit i kerkojne arrestimin e kryetarit te bashkise se Tiranes Erion Veliaj dhe n/kryetarit Arbi Mazniku, pasi i akuzojne per shperdorim detyre dhe korrupsion pasiv.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 21 Maj 2020


Aktore, perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit e qytetare duke protestuar para Struktures se Posacme Anti-Korrupsion, SPAK, ku kerkuan pezullimin e kryebashkiakut, Erion Veliaj, dhe nisjen e hetimeve per ceshtjen e teatrit.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 21 Maj 2020


Regjisoret, Edmond Budina, Robert Budina dhe perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit e qytetare duke protestuar para Struktures se Posacme Anti-Korrupsion, SPAK, ku kerkuan pezullimin e kryebashkiakut, Erion Veliaj, dhe nisjen e hetimeve per ceshtjen e teatrit.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 21 Maj 2020


Aktore, perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit e qytetare duke protestuar para Struktures se Posacme Anti-Korrupsion, SPAK, ku kerkuan pezullimin e kryebashkiakut, Erion Veliaj, dhe nisjen e hetimeve per ceshtjen e teatrit.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 21 Maj 2020


Regjisoret, Edmond Budina, Robert Budina dhe perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit e qytetare duke protestuar para Struktures se Posacme Anti-Korrupsion, SPAK, ku kerkuan pezullimin e kryebashkiakut, Erion Veliaj, dhe nisjen e hetimeve per ceshtjen e teatrit.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 21 Maj 2020


Regjisori, Robert Budina dhe perfaqesues te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit e qytetare duke protestuar para Struktures se Posacme Anti-Korrupsion, SPAK, ku kerkuan pezullimin e kryebashkiakut, Erion Veliaj, dhe nisjen e hetimeve per ceshtjen e teatrit.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 21 Maj 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 14 of 14