English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


FERME MANAFERRASH NE LUSHNJE - Punetore ne Krutje te Lushnjes duke mbledhur manaferra ne fermen Loris Blackberry, te cilat shiten kryesisht ne tregun vendas. Ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Bledi Cuci, vizitoi fermen per te pare se fare efeki ka pasur per fermeret heqja e TVSH per imputet, si dhe ligji per produktet pleheruese qe rregullon importin dhe perdorimin e tyre.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 23 Qershor 2020


Manaferra ne fermen Loris Blackberry, te cilat shiten kryesisht ne tregun vendas. Ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Bledi Cuci, vizitoi fermen per te pare se fare efeki ka pasur per fermeret heqja e TVSH per imputet, si dhe ligji per produktet pleheruese qe rregullon importin dhe perdorimin e tyre.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 23 Qershor 2020


Punetore ne Krutje te Lushnjes duke mbledhur manaferra ne fermen Loris Blackberry, te cilat shiten kryesisht ne tregun vendas. Ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Bledi Cuci, vizitoi fermen per te pare se fare efeki ka pasur per fermeret heqja e TVSH per imputet, si dhe ligji per produktet pleheruese qe rregullon importin dhe perdorimin e tyre.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 23 Qershor 2020


Punetore ne Krutje te Lushnjes duke mbledhur manaferra ne fermen Loris Blackberry, te cilat shiten kryesisht ne tregun vendas. Ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Bledi Cuci, vizitoi fermen per te pare se fare efeki ka pasur per fermeret heqja e TVSH per imputet, si dhe ligji per produktet pleheruese qe rregullon importin dhe perdorimin e tyre.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 23 Qershor 2020


Manaferra ne fermen Loris Blackberry, te cilat shiten kryesisht ne tregun vendas. Ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Bledi Cuci, vizitoi fermen per te pare se fare efeki ka pasur per fermeret heqja e TVSH per imputet, si dhe ligji per produktet pleheruese qe rregullon importin dhe perdorimin e tyre.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 23 Qershor 2020


Manaferra ne fermen Loris Blackberry, te cilat shiten kryesisht ne tregun vendas. Ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Bledi Cuci, vizitoi fermen per te pare se fare efeki ka pasur per fermeret heqja e TVSH per imputet, si dhe ligji per produktet pleheruese qe rregullon importin dhe perdorimin e tyre.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 23 Qershor 2020


Punetore ne Krutje te Lushnjes duke mbledhur manaferra ne fermen Loris Blackberry, te cilat shiten kryesisht ne tregun vendas. Ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Bledi Cuci, vizitoi fermen per te pare se fare efeki ka pasur per fermeret heqja e TVSH per imputet, si dhe ligji per produktet pleheruese qe rregullon importin dhe perdorimin e tyre.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 23 Qershor 2020


Punetore ne Krutje te Lushnjes duke mbledhur manaferra ne fermen Loris Blackberry, te cilat shiten kryesisht ne tregun vendas. Ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Bledi Cuci, vizitoi fermen per te pare se fare efeki ka pasur per fermeret heqja e TVSH per imputet, si dhe ligji per produktet pleheruese qe rregullon importin dhe perdorimin e tyre.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 23 Qershor 2020


Manaferra ne fermen Loris Blackberry, te cilat shiten kryesisht ne tregun vendas. Ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Bledi Cuci, vizitoi fermen per te pare se fare efeki ka pasur per fermeret heqja e TVSH per imputet, si dhe ligji per produktet pleheruese qe rregullon importin dhe perdorimin e tyre.
Kategori: Te Ndryshme
E Marte, 23 Qershor 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 9 of 9