English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RIVLERESIMI I MERSINI NE KPK - Prokurori ne Prokurorine e Tiranes, Alket Mersini duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Mersini po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 14 Shtator 2020


Prokurori ne Prokurorine e Tiranes, Alket Mersini duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Mersini po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 14 Shtator 2020


Prokurori ne Prokurorine e Tiranes, Alket Mersini duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Mersini po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Hene, 14 Shtator 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 3 of 3