English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


DENAJ DHE YLLI NE KONFERENCE SHTYPI - Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Anila Denaj, Deputeti, Fidel Ylli, duke folur ne nje konference shtypi per Ligen Profesioniste te Futbollit e cila ka bojkotuar kampionatin per shkak te 4 kushteve financiare qe kane ndaj qeverise. Pretendimi per te takuar vetem kryeministrin sipas Denajt eshte shantazh.
Kategori: Qeveri
E Marte, 15 Shtator 2020


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Anila Denaj, duke folur ne nje konference shtypi per Ligen Profesioniste te Futbollit e cila ka bojkotuar kampionatin per shkak te 4 kushteve financiare qe kane ndaj qeverise. Pretendimi per te takuar vetem kryeministrin sipas Denajt eshte shantazh.
Kategori: Qeveri
E Marte, 15 Shtator 2020


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Anila Denaj, Deputeti, Fidel Ylli, duke folur ne nje konference shtypi per Ligen Profesioniste te Futbollit e cila ka bojkotuar kampionatin per shkak te 4 kushteve financiare qe kane ndaj qeverise. Pretendimi per te takuar vetem kryeministrin sipas Denajt eshte shantazh.
Kategori: Qeveri
E Marte, 15 Shtator 2020


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Anila Denaj, Deputeti, Fidel Ylli, duke folur ne nje konference shtypi per Ligen Profesioniste te Futbollit e cila ka bojkotuar kampionatin per shkak te 4 kushteve financiare qe kane ndaj qeverise. Pretendimi per te takuar vetem kryeministrin sipas Denajt eshte shantazh.
Kategori: Qeveri
E Marte, 15 Shtator 2020


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Anila Denaj, Deputeti, Fidel Ylli, duke folur ne nje konference shtypi per Ligen Profesioniste te Futbollit e cila ka bojkotuar kampionatin per shkak te 4 kushteve financiare qe kane ndaj qeverise. Pretendimi per te takuar vetem kryeministrin sipas Denajt eshte shantazh.
Kategori: Qeveri
E Marte, 15 Shtator 2020


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Anila Denaj, duke folur ne nje konference shtypi per Ligen Profesioniste te Futbollit e cila ka bojkotuar kampionatin per shkak te 4 kushteve financiare qe kane ndaj qeverise. Pretendimi per te takuar vetem kryeministrin sipas Denajt eshte shantazh.
Kategori: Qeveri
E Marte, 15 Shtator 2020


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Anila Denaj, Deputeti, Fidel Ylli, duke folur ne nje konference shtypi per Ligen Profesioniste te Futbollit e cila ka bojkotuar kampionatin per shkak te 4 kushteve financiare qe kane ndaj qeverise. Pretendimi per te takuar vetem kryeministrin sipas Denajt eshte shantazh.
Kategori: Qeveri
E Marte, 15 Shtator 2020


Deputeti Fidel Ylli, duke folur ne nje konference shtypi per Ligen Profesioniste te Futbollit e cila ka bojkotuar kampionatin per shkak te 4 kushteve financiare qe kane ndaj qeverise. Pretendimi per te takuar vetem kryeministrin sipas Denajt eshte shantazh.
Kategori: Qeveri
E Marte, 15 Shtator 2020


Deputeti Fidel Ylli, duke folur ne nje konference shtypi per Ligen Profesioniste te Futbollit e cila ka bojkotuar kampionatin per shkak te 4 kushteve financiare qe kane ndaj qeverise. Pretendimi per te takuar vetem kryeministrin sipas Denajt eshte shantazh.
Kategori: Qeveri
E Marte, 15 Shtator 2020


Deputeti Fidel Ylli, duke folur ne nje konference shtypi per Ligen Profesioniste te Futbollit e cila ka bojkotuar kampionatin per shkak te 4 kushteve financiare qe kane ndaj qeverise. Pretendimi per te takuar vetem kryeministrin sipas Denajt eshte shantazh.
Kategori: Qeveri
E Marte, 15 Shtator 2020


Deputeti Fidel Ylli, duke folur ne nje konference shtypi per Ligen Profesioniste te Futbollit e cila ka bojkotuar kampionatin per shkak te 4 kushteve financiare qe kane ndaj qeverise. Pretendimi per te takuar vetem kryeministrin sipas Denajt eshte shantazh.
Kategori: Qeveri
E Marte, 15 Shtator 2020


Deputeti Fidel Ylli, duke folur ne nje konference shtypi per Ligen Profesioniste te Futbollit e cila ka bojkotuar kampionatin per shkak te 4 kushteve financiare qe kane ndaj qeverise. Pretendimi per te takuar vetem kryeministrin sipas Denajt eshte shantazh.
Kategori: Qeveri
E Marte, 15 Shtator 2020


Ministrja e Financave dhe Ekonomise, Anila Denaj, Deputeti, Fidel Ylli, duke folur ne nje konference shtypi per Ligen Profesioniste te Futbollit e cila ka bojkotuar kampionatin per shkak te 4 kushteve financiare qe kane ndaj qeverise. Pretendimi per te takuar vetem kryeministrin sipas Denajt eshte shantazh.
Kategori: Qeveri
E Marte, 15 Shtator 2020


Deputeti Fidel Ylli, duke folur ne nje konference shtypi per Ligen Profesioniste te Futbollit e cila ka bojkotuar kampionatin per shkak te 4 kushteve financiare qe kane ndaj qeverise.
Kategori: Qeveri
E Marte, 15 Shtator 2020


Deputeti Fidel Ylli, duke folur ne nje konference shtypi per Ligen Profesioniste te Futbollit e cila ka bojkotuar kampionatin per shkak te 4 kushteve financiare qe kane ndaj qeverise.
Kategori: Qeveri
E Marte, 15 Shtator 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 15 of 15