English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


FRONTEX NE PIKEN KUFITARE TE KAKAVIJES - Forca policie te FRONTEX dhe policise kufitare Shqiptare, te rreshtuara ne pritje te vizites se Komisioneres Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson dhe Ministrit te Brendhsem, Bledi Cuci, ne Kakavije, piken e kalimit kufitar me Greqine ne.
Kategori: Polici
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Dogana e Kakavijes, pika e kalimit kufitar me Greqine, e cila monitorihet edhe nga policia e FRONTEX dhe pritet te vizitohet nga Komisioneria Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson dhe Ministri i Brendhsem, Bledi Cuci.
Kategori: Polici
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Dogana e Kakavijes, pika e kalimit kufitar me Greqine, e cila monitorihet edhe nga policia e FRONTEX dhe pritet te vizitohet nga Komisioneria Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson dhe Ministri i Brendhsem, Bledi Cuci.
Kategori: Polici
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Dogana e Kakavijes, pika e kalimit kufitar me Greqine, e cila monitorihet edhe nga policia e FRONTEX dhe pritet te vizitohet nga Komisioneria Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson dhe Ministri i Brendhsem, Bledi Cuci.
Kategori: Polici
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Forca policie te FRONTEX dhe policise kufitare Shqiptare, te rreshtuara ne pritje te vizites se Komisioneres Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson dhe Ministrit te Brendhsem, Bledi Cuci, ne Kakavije, piken e kalimit kufitar me Greqine ne.
Kategori: Polici
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Forca policie te FRONTEX dhe policise kufitare Shqiptare, te rreshtuara ne pritje te vizites se Komisioneres Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson dhe Ministrit te Brendhsem, Bledi Cuci, ne Kakavije, piken e kalimit kufitar me Greqine ne.
Kategori: Polici
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Forca policie te FRONTEX dhe policise kufitare Shqiptare, te rreshtuara ne pritje te vizites se Komisioneres Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson dhe Ministrit te Brendhsem, Bledi Cuci, ne Kakavije, piken e kalimit kufitar me Greqine ne.
Kategori: Polici
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Forca policie te FRONTEX dhe policise kufitare Shqiptare, te rreshtuara ne pritje te vizites se Komisioneres Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson dhe Ministrit te Brendhsem, Bledi Cuci, ne Kakavije, piken e kalimit kufitar me Greqine ne.
Kategori: Polici
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Forca policie te FRONTEX dhe policise kufitare Shqiptare, te rreshtuara ne pritje te vizites se Komisioneres Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson dhe Ministrit te Brendhsem, Bledi Cuci, ne Kakavije, piken e kalimit kufitar me Greqine ne.
Kategori: Polici
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Forca policie te FRONTEX dhe policise kufitare Shqiptare, te rreshtuara ne pritje te vizites se Komisioneres Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson dhe Ministrit te Brendhsem, Bledi Cuci, ne Kakavije, piken e kalimit kufitar me Greqine ne.
Kategori: Polici
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Forca policie te FRONTEX dhe policise kufitare Shqiptare, te rreshtuara ne pritje te vizites se Komisioneres Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson dhe Ministrit te Brendhsem, Bledi Cuci, ne Kakavije, piken e kalimit kufitar me Greqine ne.
Kategori: Polici
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Forca policie te FRONTEX dhe policise kufitare Shqiptare, te rreshtuara ne pritje te vizites se Komisioneres Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson dhe Ministrit te Brendhsem, Bledi Cuci, ne Kakavije, piken e kalimit kufitar me Greqine ne.
Kategori: Polici
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Forca policie te FRONTEX dhe policise kufitare Shqiptare, te rreshtuara ne pritje te vizites se Komisioneres Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson dhe Ministrit te Brendhsem, Bledi Cuci, ne Kakavije, piken e kalimit kufitar me Greqine ne.
Kategori: Polici
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Forca policie te FRONTEX dhe policise kufitare Shqiptare, te rreshtuara ne pritje te vizites se Komisioneres Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson dhe Ministrit te Brendhsem, Bledi Cuci, ne Kakavije, piken e kalimit kufitar me Greqine ne.
Kategori: Polici
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Forca policie te FRONTEX dhe policise kufitare Shqiptare, te rreshtuara ne pritje te vizites se Komisioneres Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson dhe Ministrit te Brendhsem, Bledi Cuci, ne Kakavije, piken e kalimit kufitar me Greqine ne.
Kategori: Polici
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Forca policie te FRONTEX dhe policise kufitare Shqiptare, te rreshtuara ne pritje te vizites se Komisioneres Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson dhe Ministrit te Brendhsem, Bledi Cuci, ne Kakavije, piken e kalimit kufitar me Greqine ne.
Kategori: Polici
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Lapidar i periudhes se komunizmit kushtuar kufitareve, i ngritu prane postes se policise ne piken kalimit kufitar me Greqine, e cila monitorihet edhe nga forcat e FRONTEX dhe pritet te vizitohet nga Komisioneria Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson dhe Ministri i Brendhsem, Bledi Cuci.
Kategori: Kulture
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Posta e policise ne piken kalimit kufitar me Greqine, e cila monitorihet edhe nga forcat e FRONTEX dhe pritet te vizitohet nga Komisioneria Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson dhe Ministri i Brendhsem, Bledi Cuci.
Kategori: Polici
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Posta e policise ne piken kalimit kufitar me Greqine, e cila monitorihet edhe nga forcat e FRONTEX dhe pritet te vizitohet nga Komisioneria Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson dhe Ministri i Brendhsem, Bledi Cuci.
Kategori: Polici
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Posta e policise ne piken kalimit kufitar me Greqine, e cila monitorihet edhe nga forcat e FRONTEX dhe pritet te vizitohet nga Komisioneria Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson dhe Ministri i Brendhsem, Bledi Cuci.
Kategori: Polici
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Lapidar i periudhes se komunizmit kushtuar kufitareve, i ngritu prane postes se policise ne piken kalimit kufitar me Greqine, e cila monitorihet edhe nga forcat e FRONTEX dhe pritet te vizitohet nga Komisioneria Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson dhe Ministri i Brendhsem, Bledi Cuci.
Kategori: Kulture
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Dogana e Kakavijes, pika e kalimit kufitar me Greqine, e cila monitorihet edhe nga policia e FRONTEX dhe pritet te vizitohet nga Komisioneria Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson dhe Ministri i Brendhsem, Bledi Cuci.
Kategori: Polici
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Dogana e Kakavijes, pika e kalimit kufitar me Greqine, e cila monitorihet edhe nga policia e FRONTEX dhe pritet te vizitohet nga Komisioneria Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson dhe Ministri i Brendhsem, Bledi Cuci.
Kategori: Polici
E Shtune, 20 Shkurt 2021


Dogana e Kakavijes, pika e kalimit kufitar me Greqine, e cila monitorihet edhe nga policia e FRONTEX dhe pritet te vizitohet nga Komisioneria Evropiane per Punet e Brendshme, Ylva Johansson dhe Ministri i Brendhsem, Bledi Cuci.
Kategori: Polici
E Shtune, 20 Shkurt 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 24 of 24