English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MASA E ARRESTIT PER CAPJAN - Gjyqtarja Pajtime Fetahu, duke dale nga kardiologjia e QSUT, ne prani te forcave te shumta te policise, ku Ardjan Capjas i eshte komunikuar masa e sigurise arrest me burg, pasi u arrestua permes operacionit Krasta 2021, si i perfshire ne ekzekutimin e babe e bir, Gentjan Beqiri e Nezir Beqiri ne Elbasan ne vitin e 2012. Ardjan Capja u shtrua ne spital pasi pas arrestimit shfaqi shqetesime shendetesore.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 01 Prill 2021


Avokat Neshat Fana, duke hyre ne kardiologjine e QSUT, ne prani te forcave te shumta te policise, ku Ardjan Capjas i eshte komunikuar masa e sigurise arrest me burg, pasi u arrestua permes operacionit Krasta 2021, si i perfshire ne ekzekutimin e babe e bir, Gentjan Beqiri e Nezir Beqiri ne Elbasan ne vitin e 2012. Ardjan Capja u shtrua ne spital pasi pas arrestimit shfaqi shqetesime shendetesore.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 01 Prill 2021


Avokat Neshat Fana, duke hyre ne kardiologjine e QSUT, ne prani te forcave te shumta te policise, ku Ardjan Capjas i eshte komunikuar masa e sigurise arrest me burg, pasi u arrestua permes operacionit Krasta 2021, si i perfshire ne ekzekutimin e babe e bir, Gentjan Beqiri e Nezir Beqiri ne Elbasan ne vitin e 2012. Ardjan Capja u shtrua ne spital pasi pas arrestimit shfaqi shqetesime shendetesore.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 01 Prill 2021


Gjyqtarja Pajtime Fetahu, duke hyre ne kardiologjine e QSUT, ne prani te forcave te shumta te policise, ku Ardjan Capjas i eshte komunikuar masa e sigurise arrest me burg, pasi u arrestua permes operacionit Krasta 2021, si i perfshire ne ekzekutimin e babe e bir, Gentjan Beqiri e Nezir Beqiri ne Elbasan ne vitin e 2012. Ardjan Capja u shtrua ne spital pasi pas arrestimit shfaqi shqetesime shendetesore.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 01 Prill 2021


Gjyqtarja Pajtime Fetahu, duke hyre ne kardiologjine e QSUT, ne prani te forcave te shumta te policise, ku Ardjan Capjas i eshte komunikuar masa e sigurise arrest me burg, pasi u arrestua permes operacionit Krasta 2021, si i perfshire ne ekzekutimin e babe e bir, Gentjan Beqiri e Nezir Beqiri ne Elbasan ne vitin e 2012. Ardjan Capja u shtrua ne spital pasi pas arrestimit shfaqi shqetesime shendetesore.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 01 Prill 2021


Prokurori, Ritvan Sukaj dhe Kryeprokurori i Elbasanit Kreshnik Ajazi duke hyre ne kardiologjine e QSUT, ne prani te forcave te shumta te policise, ku Ardjan Capjas i eshte komunikuar masa e sigurise arrest me burg, pasi u arrestua permes operacionit Krasta 2021, si i perfshire ne ekzekutimin e babe e bir, Gentjan Beqiri e Nezir Beqiri ne Elbasan ne vitin e 2012. Ardjan Capja u shtrua ne spital pasi pas arrestimit shfaqi shqetesime shendetesore.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 01 Prill 2021


Prokurori, Ritvan Sukaj dhe Kryeprokurori i Elbasanit Kreshnik Ajazi duke hyre ne kardiologjine e QSUT, ne prani te forcave te shumta te policise, ku Ardjan Capjas i eshte komunikuar masa e sigurise arrest me burg, pasi u arrestua permes operacionit Krasta 2021, si i perfshire ne ekzekutimin e babe e bir, Gentjan Beqiri e Nezir Beqiri ne Elbasan ne vitin e 2012. Ardjan Capja u shtrua ne spital pasi pas arrestimit shfaqi shqetesime shendetesore.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 01 Prill 2021


Prokurori, Ritvan Sukaj dhe Kryeprokurori i Elbasanit Kreshnik Ajazi duke hyre ne kardiologjine e QSUT, ne prani te forcave te shumta te policise, ku Ardjan Capjas i eshte komunikuar masa e sigurise arrest me burg, pasi u arrestua permes operacionit Krasta 2021, si i perfshire ne ekzekutimin e babe e bir, Gentjan Beqiri e Nezir Beqiri ne Elbasan ne vitin e 2012. Ardjan Capja u shtrua ne spital pasi pas arrestimit shfaqi shqetesime shendetesore.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 01 Prill 2021


Prokurori, Ritvan Sukaj dhe Kryeprokurori i Elbasanit Kreshnik Ajazi duke hyre ne kardiologjine e QSUT, ne prani te forcave te shumta te policise, ku Ardjan Capjas i eshte komunikuar masa e sigurise arrest me burg, pasi u arrestua permes operacionit Krasta 2021, si i perfshire ne ekzekutimin e babe e bir, Gentjan Beqiri e Nezir Beqiri ne Elbasan ne vitin e 2012. Ardjan Capja u shtrua ne spital pasi pas arrestimit shfaqi shqetesime shendetesore.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 01 Prill 2021


Prokurori, Ritvan Sukaj dhe Kryeprokurori i Elbasanit Kreshnik Ajazi duke hyre ne kardiologjine e QSUT, ne prani te forcave te shumta te policise, ku Ardjan Capjas i eshte komunikuar masa e sigurise arrest me burg, pasi u arrestua permes operacionit Krasta 2021, si i perfshire ne ekzekutimin e babe e bir, Gentjan Beqiri e Nezir Beqiri ne Elbasan ne vitin e 2012. Ardjan Capja u shtrua ne spital pasi pas arrestimit shfaqi shqetesime shendetesore.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 01 Prill 2021


Prokurori, Ritvan Sukaj dhe Kryeprokurori i Elbasanit Kreshnik Ajazi duke hyre ne kardiologjine e QSUT, ne prani te forcave te shumta te policise, ku Ardjan Capjas i eshte komunikuar masa e sigurise arrest me burg, pasi u arrestua permes operacionit Krasta 2021, si i perfshire ne ekzekutimin e babe e bir, Gentjan Beqiri e Nezir Beqiri ne Elbasan ne vitin e 2012. Ardjan Capja u shtrua ne spital pasi pas arrestimit shfaqi shqetesime shendetesore.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 01 Prill 2021


Gjyqtarja Pajtime Fetahu, duke dale nga kardiologjia e QSUT, ne prani te forcave te shumta te policise, ku Ardjan Capjas i eshte komunikuar masa e sigurise arrest me burg, pasi u arrestua permes operacionit Krasta 2021, si i perfshire ne ekzekutimin e babe e bir, Gentjan Beqiri e Nezir Beqiri ne Elbasan ne vitin e 2012. Ardjan Capja u shtrua ne spital pasi pas arrestimit shfaqi shqetesime shendetesore.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 01 Prill 2021


Gjyqtarja Pajtime Fetahu, duke dale nga kardiologjia e QSUT, ne prani te forcave te shumta te policise, ku Ardjan Capjas i eshte komunikuar masa e sigurise arrest me burg, pasi u arrestua permes operacionit Krasta 2021, si i perfshire ne ekzekutimin e babe e bir, Gentjan Beqiri e Nezir Beqiri ne Elbasan ne vitin e 2012. Ardjan Capja u shtrua ne spital pasi pas arrestimit shfaqi shqetesime shendetesore.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 01 Prill 2021


Prokurori, Ritvan Sukaj duke dale nga kardiologjia e QSUT, ku Ardjan Capjas i eshte komunikuar masa e sigurise arrest me burg, pasi u arrestua permes operacionit Krasta 2021, si i perfshire ne ekzekutimin e babe e bir, Gentjan Beqiri e Nezir Beqiri ne Elbasan ne vitin e 2012. Ardjan Capja u shtrua ne spital pasi pas arrestimit shfaqi shqetesime shendetesore.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 01 Prill 2021


Forca te shumta policie ne kardiologjine e QSUT, ku Ardjan Capjas i eshte komunikuar masa e sigurise arrest me burg, pasi u arrestua permes operacionit Krasta 2021, si i perfshire ne ekzekutimin e babe e bir, Gentjan Beqiri e Nezir Beqiri ne Elbasan ne vitin e 2012. Ardjan Capja u shtrua ne spital pasi pas arrestimit shfaqi shqetesime shendetesore.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 01 Prill 2021


Forca te shumta policie ne kardiologjine e QSUT, ku Ardjan Capjas i eshte komunikuar masa e sigurise arrest me burg, pasi u arrestua permes operacionit Krasta 2021, si i perfshire ne ekzekutimin e babe e bir, Gentjan Beqiri e Nezir Beqiri ne Elbasan ne vitin e 2012. Ardjan Capja u shtrua ne spital pasi pas arrestimit shfaqi shqetesime shendetesore.
Kategori: Te Ndryshme
E Enjte, 01 Prill 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 16 of 16