English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KOMISIONI RREGULLATOR SHPALL VENDIMIN PER ZGJEDHJET - Anetaret e Komisionit rregullator te zgjedhjeve, Arens Cela, Dritan Caka, Ilirjana Nano, Helga Vukaj, Muharrem Cakaj, duke votuar gjate nje mbledhje, ku shpallen vendimin per procesin zgjedhor te 25 prillit, duke certifikuar rezultatin. Komisioni ka miratuar rezultatin e sakte dhe shperndarjen e mandateve per 140 deputetet e ardhshem. Me 3 vota pro dhe 2 kunder u miratua ne parim dhe me pas nen per nen vendimi.
Kategori: KQZ
E Marte, 13 Korrik 2021


Anetaret e Komisionit rregullator te zgjedhjeve, Arens Cela, Dritan Caka, Ilirjana Nano, Helga Vukaj, Muharrem Cakaj, duke votuar gjate nje mbledhje, ku shpallen vendimin per procesin zgjedhor te 25 prillit, duke certifikuar rezultatin. Komisioni ka miratuar rezultatin e sakte dhe shperndarjen e mandateve per 140 deputetet e ardhshem. Me 3 vota pro dhe 2 kunder u miratua ne parim dhe me pas nen per nen vendimi.
Kategori: KQZ
E Marte, 13 Korrik 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 2 of 2