English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


SEANCA PARLAMENTARE - Kreu i PD, Lulzim Basha, dhe deputetet e PD, Agron Gjekmarkaj, Gazment Bardhi duke braktisur seancen parlamentare ne Kuvend, ku u miratuan kryesite e komisioneve parlamentare, byroja e Kuvendit, se bashku me sekretariatet, ndersa u shty pika per perberjen e komisioneve te perhershme, e cila solli debate mes mazhorances dhe opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 13 Shtator 2021


Deputeti Sali Berisha ne nje seance parlamentare ne Kuvend, ku u miratuan kryesite e komisioneve parlamentare, byroja e Kuvendit, se bashku me sekretariatet, ndersa u shty pika per perberjen e komisioneve te perhershme, e cila solli debate mes mazhorances dhe opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 13 Shtator 2021


Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi, Deputeti Petrit Vasili, ne nje seance parlamentare ne Kuvend, ku u miratuan kryesite e komisioneve parlamentare, byroja e Kuvendit, se bashku me sekretariatet, ndersa u shty pika per perberjen e komisioneve te perhershme, e cila solli debate mes mazhorances dhe opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 13 Shtator 2021


Kreu i Grupit Parlamentar te PS, Taulant Balla ne nje seance parlamentare ne Kuvend, ku u miratuan kryesite e komisioneve parlamentare, byroja e Kuvendit, se bashku me sekretariatet, ndersa u shty pika per perberjen e komisioneve te perhershme, e cila solli debate mes mazhorances dhe opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 13 Shtator 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, dhe deputetet e PD, Agron Gjekmarkaj, Gazment Bardhi duke braktisur seancen parlamentare ne Kuvend, ku u miratuan kryesite e komisioneve parlamentare, byroja e Kuvendit, se bashku me sekretariatet, ndersa u shty pika per perberjen e komisioneve te perhershme, e cila solli debate mes mazhorances dhe opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 13 Shtator 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, dhe deputetet e PD, Agron Gjekmarkaj, Gazment Bardhi duke braktisur seancen parlamentare ne Kuvend, ku u miratuan kryesite e komisioneve parlamentare, byroja e Kuvendit, se bashku me sekretariatet, ndersa u shty pika per perberjen e komisioneve te perhershme, e cila solli debate mes mazhorances dhe opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 13 Shtator 2021


Kreu i PD, Lulzim Basha, dhe deputetet e PD, Agron Gjekmarkaj, Gazment Bardhi duke braktisur seancen parlamentare ne Kuvend, ku u miratuan kryesite e komisioneve parlamentare, byroja e Kuvendit, se bashku me sekretariatet, ndersa u shty pika per perberjen e komisioneve te perhershme, e cila solli debate mes mazhorances dhe opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 13 Shtator 2021


Deputeti Sali Berisha duke braktisur seancen parlamentare ne Kuvend, ku u miratuan kryesite e komisioneve parlamentare, byroja e Kuvendit, se bashku me sekretariatet, ndersa u shty pika per perberjen e komisioneve te perhershme, e cila solli debate mes mazhorances dhe opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 13 Shtator 2021


Deputeti Sali Berisha duke braktisur seancen parlamentare ne Kuvend, ku u miratuan kryesite e komisioneve parlamentare, byroja e Kuvendit, se bashku me sekretariatet, ndersa u shty pika per perberjen e komisioneve te perhershme, e cila solli debate mes mazhorances dhe opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 13 Shtator 2021


Deputeti Sali Berisha duke braktisur seancen parlamentare ne Kuvend, ku u miratuan kryesite e komisioneve parlamentare, byroja e Kuvendit, se bashku me sekretariatet, ndersa u shty pika per perberjen e komisioneve te perhershme, e cila solli debate mes mazhorances dhe opozites.
Kategori: Parlament
E Hene, 13 Shtator 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 10 of 10