English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RIVLERESIMI I SHKURTA NE KPK - Prokurorja prane prokurorise se Rrethit Gjyqesor Fier, Violeta Shkurta, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur seancen degjimore me te. Shkurta po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 24 Nentor 2021


Prokurorja prane prokurorise se Rrethit Gjyqesor Fier, Violeta Shkurta, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur seancen degjimore me te. Shkurta po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 24 Nentor 2021


Trupa gjykuese, Firdes Shuli, Xhensila Pine, Olsi Komici, Prokurorja prane prokurorise se Rrethit Gjyqesor Fier, Violeta Shkurta, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur seancen degjimore me te. Shkurta po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 24 Nentor 2021


Trupa gjykuese, Firdes Shuli, Xhensila Pine, Olsi Komici, Prokurorja prane prokurorise se Rrethit Gjyqesor Fier, Violeta Shkurta, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur seancen degjimore me te. Shkurta po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e saj.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 24 Nentor 2021

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4