English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


DUKA PAS TAKIMIT - Presidenti i FSHF, Armand Duka, duke folur per reporteret dhe i shoqeruar nga Presidenti i Teutes, Edmond Hasanbelliu, Presidenti i Vllaznise, Alban Xhaferri, Presidenti i Liges Profesioniste te Futbollit, Edvin Libohova pas nje takimi me Ministren e Arsimit dhe Sportit, per te diskutuar rreth riaktivizimit te iniciatives per ligjin e sponsorizimeve.
Kategori: Sport
E Marte, 11 Janar 2022


Presidenti i FSHF, Armand Duka, Presidenti i Teutes, Edmond Hasanbelliu, Presidenti i Vllaznise, Alban Xhaferri, Presidenti i Liges Profesioniste te Futbollit, Edvin Libohova pas nje takimi me Ministren e Arsimit dhe Sportit, per te diskutuar rreth riaktivizimit te iniciatives per ligjin e sponsorizimeve.
Kategori: Sport
E Marte, 11 Janar 2022


Presidenti i FSHF, Armand Duka, Presidenti i Teutes, Edmond Hasanbelliu, Presidenti i Vllaznise, Alban Xhaferri, Presidenti i Liges Profesioniste te Futbollit, Edvin Libohova pas nje takimi me Ministren e Arsimit dhe Sportit, per te diskutuar rreth riaktivizimit te iniciatives per ligjin e sponsorizimeve.
Kategori: Sport
E Marte, 11 Janar 2022


Presidenti i FSHF, Armand Duka, Presidenti i Teutes, Edmond Hasanbelliu, Presidenti i Vllaznise, Alban Xhaferri, Presidenti i Liges Profesioniste te Futbollit, Edvin Libohova pas nje takimi me Ministren e Arsimit dhe Sportit, per te diskutuar rreth riaktivizimit te iniciatives per ligjin e sponsorizimeve.
Kategori: Sport
E Marte, 11 Janar 2022


Presidenti i FSHF, Armand Duka, duke folur per reporteret dhe i shoqeruar nga Presidenti i Teutes, Edmond Hasanbelliu, Presidenti i Vllaznise, Alban Xhaferri, Presidenti i Liges Profesioniste te Futbollit, Edvin Libohova pas nje takimi me Ministren e Arsimit dhe Sportit, per te diskutuar rreth riaktivizimit te iniciatives per ligjin e sponsorizimeve.
Kategori: Sport
E Marte, 11 Janar 2022


Presidenti i FSHF, Armand Duka, duke folur per reporteret dhe i shoqeruar nga Presidenti i Teutes, Edmond Hasanbelliu, Presidenti i Vllaznise, Alban Xhaferri, Presidenti i Liges Profesioniste te Futbollit, Edvin Libohova pas nje takimi me Ministren e Arsimit dhe Sportit, per te diskutuar rreth riaktivizimit te iniciatives per ligjin e sponsorizimeve.
Kategori: Sport
E Marte, 11 Janar 2022


Presidenti i FSHF, Armand Duka, duke folur per reporteret dhe i shoqeruar nga Presidenti i Teutes, Edmond Hasanbelliu, Presidenti i Vllaznise, Alban Xhaferri, Presidenti i Liges Profesioniste te Futbollit, Edvin Libohova pas nje takimi me Ministren e Arsimit dhe Sportit, per te diskutuar rreth riaktivizimit te iniciatives per ligjin e sponsorizimeve.
Kategori: Sport
E Marte, 11 Janar 2022


Presidenti i FSHF, Armand Duka, duke folur per reporteret pas nje takimi me Ministren e Arsimit dhe Sportit, per te diskutuar rreth riaktivizimit te iniciatives per ligjin e sponsorizimeve.
Kategori: Sport
E Marte, 11 Janar 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 8 of 8