English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BERISHA NE KONFERENCE - Ish Kryeministri, Sali Berisha, gjate nje konference te mbajtur ne seline e PD, ku ka komentuar mbi votimin parlamentar kunder rezolutes per denimin e krimeve dhe genocidit serb ne Srebrenice, gjate luftes ne Bosnje.
Kategori: PD
E Premte, 13 Maj 2022


Ish Kryeministri, Sali Berisha, duke hyre ne nje konference te mbajtur ne seline e PD, ku ka komentuar mbi votimin parlamentar kunder rezolutes per denimin e krimeve dhe genocidit serb ne Srebrenice, gjate luftes ne Bosnje.
Kategori: PD
E Premte, 13 Maj 2022


Ish Kryeministri, Sali Berisha, gjate nje konference te mbajtur ne seline e PD, ku ka komentuar mbi votimin parlamentar kunder rezolutes per denimin e krimeve dhe genocidit serb ne Srebrenice, gjate luftes ne Bosnje.
Kategori: PD
E Premte, 13 Maj 2022


Ish Kryeministri, Sali Berisha, gjate nje konference te mbajtur ne seline e PD, ku ka komentuar mbi votimin parlamentar kunder rezolutes per denimin e krimeve dhe genocidit serb ne Srebrenice, gjate luftes ne Bosnje.
Kategori: PD
E Premte, 13 Maj 2022


Ish Kryeministri, Sali Berisha, gjate nje konference te mbajtur ne seline e PD, ku ka komentuar mbi votimin parlamentar kunder rezolutes per denimin e krimeve dhe genocidit serb ne Srebrenice, gjate luftes ne Bosnje.
Kategori: PD
E Premte, 13 Maj 2022


Ish Kryeministri, Sali Berisha, gjate nje konference te mbajtur ne seline e PD, ku ka komentuar mbi votimin parlamentar kunder rezolutes per denimin e krimeve dhe genocidit serb ne Srebrenice, gjate luftes ne Bosnje.
Kategori: PD
E Premte, 13 Maj 2022


Ish Kryeministri, Sali Berisha, gjate nje konference te mbajtur ne seline e PD, ku ka komentuar mbi votimin parlamentar kunder rezolutes per denimin e krimeve dhe genocidit serb ne Srebrenice, gjate luftes ne Bosnje.
Kategori: PD
E Premte, 13 Maj 2022


Ish Kryeministri, Sali Berisha, gjate nje konference te mbajtur ne seline e PD, ku ka komentuar mbi votimin parlamentar kunder rezolutes per denimin e krimeve dhe genocidit serb ne Srebrenice, gjate luftes ne Bosnje.
Kategori: PD
E Premte, 13 Maj 2022


Ish Kryeministri, Sali Berisha, gjate nje konference te mbajtur ne seline e PD, ku ka komentuar mbi votimin parlamentar kunder rezolutes per denimin e krimeve dhe genocidit serb ne Srebrenice, gjate luftes ne Bosnje.
Kategori: PD
E Premte, 13 Maj 2022


Ish Kryeministri, Sali Berisha, gjate nje konference te mbajtur ne seline e PD, ku ka komentuar mbi votimin parlamentar kunder rezolutes per denimin e krimeve dhe genocidit serb ne Srebrenice, gjate luftes ne Bosnje.
Kategori: PD
E Premte, 13 Maj 2022


Ish Kryeministri, Sali Berisha, gjate nje konference te mbajtur ne seline e PD, ku ka komentuar mbi votimin parlamentar kunder rezolutes per denimin e krimeve dhe genocidit serb ne Srebrenice, gjate luftes ne Bosnje.
Kategori: PD
E Premte, 13 Maj 2022


Ish Kryeministri, Sali Berisha, gjate nje konference te mbajtur ne seline e PD, ku ka komentuar mbi votimin parlamentar kunder rezolutes per denimin e krimeve dhe genocidit serb ne Srebrenice, gjate luftes ne Bosnje.
Kategori: PD
E Premte, 13 Maj 2022


Ish Kryeministri, Sali Berisha, gjate nje konference te mbajtur ne seline e PD, ku ka komentuar mbi votimin parlamentar kunder rezolutes per denimin e krimeve dhe genocidit serb ne Srebrenice, gjate luftes ne Bosnje.
Kategori: PD
E Premte, 13 Maj 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 13 of 13