English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KPA SHKARKON KODREN - Prokurori ne Prokurorine e Rrethit Gjyqesor Tirane, Gjon Kodra, duke dale nga Kolegji i Posacem i Apelimit, ku trupi gjykues ne vendimin perfundimtar, vendosi ta shakarkoje nga detyra.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 27 Korrik 2022


Trupa gjykuese e Kolegjit te Posacem te Apelimit, Albana Shtylla, Rezarta Schuetz, Natasha Mulaj dhe Sokol Como gjate seances se degjimit per prokurorin ne Prokurorine e Rrethit Gjyqesor Tirane, Gjon Kodra, ku trupi gjykues ne vendimin perfundimtar, vendosi ta shakarkoje nga detyra.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 27 Korrik 2022


Prokurori ne Prokurorine e Rrethit Gjyqesor Tirane, Gjon Kodra, duke dale nga Kolegji i Posacem i Apelimit, ku trupi gjykues ne vendimin perfundimtar, vendosi ta shakarkoje nga detyra.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 27 Korrik 2022


Prokurori ne Prokurorine e Rrethit Gjyqesor Tirane, Gjon Kodra, duke dale nga Kolegji i Posacem i Apelimit, ku trupi gjykues ne vendimin perfundimtar, vendosi ta shakarkoje nga detyra.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 27 Korrik 2022

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4