English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


FESTIMET NE SHESH - Presidenti Bajram Begaj, Kryeministri Edi Rama, i Ngarkuari me Pune i Delegacionit te BE-se ne Shqiperi, Alexis Hupin dhe Ambasadorja e SHBA ne Tirane, Yuri Kim, gjate festimeve ne sheshin Skenderbej, te organizuara me rastin e 100 vjetorit te marredhenieve midis Shqiperise dhe SHBA si dhe hapjen e negociatave me BE per integrimin e Shqiperise ne BE.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Qytetare me flamuj te SHBA gjate festimeve ne sheshin Skenderbej, te organizuara me rastin e 100 vjetorit te marredhenieve midis Shqiperise dhe SHBA si dhe hapjen e negociatave me BE per integrimin e Shqiperise ne BE.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Qytetare me flamuj te SHBA gjate festimeve ne sheshin Skenderbej, te organizuara me rastin e 100 vjetorit te marredhenieve midis Shqiperise dhe SHBA si dhe hapjen e negociatave me BE per integrimin e Shqiperise ne BE.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Qytetare me flamuj te SHBA gjate festimeve ne sheshin Skenderbej, te organizuara me rastin e 100 vjetorit te marredhenieve midis Shqiperise dhe SHBA si dhe hapjen e negociatave me BE per integrimin e Shqiperise ne BE.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Qytetare me flamuj te SHBA gjate festimeve ne sheshin Skenderbej, te organizuara me rastin e 100 vjetorit te marredhenieve midis Shqiperise dhe SHBA si dhe hapjen e negociatave me BE per integrimin e Shqiperise ne BE.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Qytetare me flamuj te SHBA gjate festimeve ne sheshin Skenderbej, te organizuara me rastin e 100 vjetorit te marredhenieve midis Shqiperise dhe SHBA si dhe hapjen e negociatave me BE per integrimin e Shqiperise ne BE.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Qytetare me flamuj te SHBA dhe Shqiperise gjate festimeve ne sheshin Skenderbej, te organizuara me rastin e 100 vjetorit te marredhenieve midis Shqiperise dhe SHBA si dhe hapjen e negociatave me BE per integrimin e Shqiperise ne BE.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Qytetare me flamuj te SHBA dhe Shqiperise gjate festimeve ne sheshin Skenderbej, te organizuara me rastin e 100 vjetorit te marredhenieve midis Shqiperise dhe SHBA si dhe hapjen e negociatave me BE per integrimin e Shqiperise ne BE.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Qytetare me flamuj te SHBA dhe Shqiperise gjate festimeve ne sheshin Skenderbej, te organizuara me rastin e 100 vjetorit te marredhenieve midis Shqiperise dhe SHBA si dhe hapjen e negociatave me BE per integrimin e Shqiperise ne BE.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Deputet Arben Pellumbi, Damian Gjiknuri, Taulant Balla dhe Toni Gogu, gjate festimeve ne sheshin Skenderbej, te organizuara me rastin e 100 vjetorit te marredhenieve midis Shqiperise dhe SHBA si dhe hapjen e negociatave me BE per integrimin e Shqiperise ne BE.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kengetarja Xhensila Myrtezaj duke performuar gjate festimeve ne sheshin Skenderbej, te organizuara me rastin e 100 vjetorit te marredhenieve midis Shqiperise dhe SHBA si dhe hapjen e negociatave me BE per integrimin e Shqiperise ne BE.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kengetarja Xhensila Myrtezaj duke performuar gjate festimeve ne sheshin Skenderbej, te organizuara me rastin e 100 vjetorit te marredhenieve midis Shqiperise dhe SHBA si dhe hapjen e negociatave me BE per integrimin e Shqiperise ne BE.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kengetarja Xhensila Myrtezaj duke performuar gjate festimeve ne sheshin Skenderbej, te organizuara me rastin e 100 vjetorit te marredhenieve midis Shqiperise dhe SHBA si dhe hapjen e negociatave me BE per integrimin e Shqiperise ne BE.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kengetarja Xhensila Myrtezaj duke performuar gjate festimeve ne sheshin Skenderbej, te organizuara me rastin e 100 vjetorit te marredhenieve midis Shqiperise dhe SHBA si dhe hapjen e negociatave me BE per integrimin e Shqiperise ne BE.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kengetarja Xhensila Myrtezaj duke performuar gjate festimeve ne sheshin Skenderbej, te organizuara me rastin e 100 vjetorit te marredhenieve midis Shqiperise dhe SHBA si dhe hapjen e negociatave me BE per integrimin e Shqiperise ne BE.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kengetari Klajdi Haruni duke performuar gjate festimeve ne sheshin Skenderbej, te organizuara me rastin e 100 vjetorit te marredhenieve midis Shqiperise dhe SHBA si dhe hapjen e negociatave me BE per integrimin e Shqiperise ne BE.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kengetari Klajdi Haruni duke performuar gjate festimeve ne sheshin Skenderbej, te organizuara me rastin e 100 vjetorit te marredhenieve midis Shqiperise dhe SHBA si dhe hapjen e negociatave me BE per integrimin e Shqiperise ne BE.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Ministrja per Evropen dhe Punet e Jashtme, Olta Xhacka dhe Kryetarja e Parlamentit, Lindita Nikolla gjate festimeve ne sheshin Skenderbej, te organizuara me rastin e 100 vjetorit te marredhenieve midis Shqiperise dhe SHBA si dhe hapjen e negociatave me BE per integrimin e Shqiperise ne BE.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kryetari i Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj duke takuar Ministret Milva Ekonomi, Olta Xhacka dhe kryetaren e Parlamentit, Lindita Nikolla, gjate festimeve ne sheshin Skenderbej, te organizuara me rastin e 100 vjetorit te marredhenieve midis Shqiperise dhe SHBA si dhe hapjen e negociatave me BE per integrimin e Shqiperise ne BE.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kryetari i Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj duke takuar Ministret Milva Ekonomi, Olta Xhacka dhe kryetaren e Parlamentit, Lindita Nikolla, gjate festimeve ne sheshin Skenderbej, te organizuara me rastin e 100 vjetorit te marredhenieve midis Shqiperise dhe SHBA si dhe hapjen e negociatave me BE per integrimin e Shqiperise ne BE.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kryetari i Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj duke takuar kryetaren e Parlamentit, Lindita Nikolla, gjate festimeve ne sheshin Skenderbej, te organizuara me rastin e 100 vjetorit te marredhenieve midis Shqiperise dhe SHBA si dhe hapjen e negociatave me BE per integrimin e Shqiperise ne BE.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kryetari i Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj duke takuar ministren Elisa Spiropali gjate festimeve ne sheshin Skenderbej, te organizuara me rastin e 100 vjetorit te marredhenieve midis Shqiperise dhe SHBA si dhe hapjen e negociatave me BE per integrimin e Shqiperise ne BE.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kryetari i Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj duke takuar deputetin Damian Gjiknuri gjate festimeve ne sheshin Skenderbej, te organizuara me rastin e 100 vjetorit te marredhenieve midis Shqiperise dhe SHBA si dhe hapjen e negociatave me BE per integrimin e Shqiperise ne BE.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kryetari i Bashkise se Tiranes, Erion Veliaj duke takuar kreun e grupit parlamentar te PS, Taulant Balla gjate festimeve ne sheshin Skenderbej, te organizuara me rastin e 100 vjetorit te marredhenieve midis Shqiperise dhe SHBA si dhe hapjen e negociatave me BE per integrimin e Shqiperise ne BE.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kryeministri Edi Rama takon qytetaret gjate festimeve ne sheshin Skenderbej, te organizuara me rastin e 100 vjetorit te marredhenieve midis Shqiperise dhe SHBA si dhe hapjen e negociatave me BE per integrimin e Shqiperise ne BE.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kryeministri Edi Rama takon qytetaret gjate festimeve ne sheshin Skenderbej, te organizuara me rastin e 100 vjetorit te marredhenieve midis Shqiperise dhe SHBA si dhe hapjen e negociatave me BE per integrimin e Shqiperise ne BE.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kryeministri Edi Rama takon qytetaret gjate festimeve ne sheshin Skenderbej, te organizuara me rastin e 100 vjetorit te marredhenieve midis Shqiperise dhe SHBA si dhe hapjen e negociatave me BE per integrimin e Shqiperise ne BE.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kryeministri Edi Rama takon qytetaret gjate festimeve ne sheshin Skenderbej, te organizuara me rastin e 100 vjetorit te marredhenieve midis Shqiperise dhe SHBA si dhe hapjen e negociatave me BE per integrimin e Shqiperise ne BE.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kryeministri Edi Rama takon qytetaret gjate festimeve ne sheshin Skenderbej, te organizuara me rastin e 100 vjetorit te marredhenieve midis Shqiperise dhe SHBA si dhe hapjen e negociatave me BE per integrimin e Shqiperise ne BE.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022


Kryeministri Edi Rama takon qytetaret gjate festimeve ne sheshin Skenderbej, te organizuara me rastin e 100 vjetorit te marredhenieve midis Shqiperise dhe SHBA si dhe hapjen e negociatave me BE per integrimin e Shqiperise ne BE.
Kategori: Qeveri
E Enjte, 28 Korrik 2022

Showing page 1 of 4. Records 1 to 30 of 96