English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


KONFERENCE E SALI BERISHES - Kryetari i Partise Demokratike, Sali Berisha dhe zedhenesja e PD, Floriana Garo hyjne ne nje konference per shtyp ne seline blu, ku kryetari foli per vdekjen ne qeli te Enver Sheshit te arrestuarit per ceshtjen e inceneratoreve.
Kategori: PD
E Hene, 16 Janar 2023


Kryetari i Partise Demokratike, Sali Berisha gjate nje konference per shtyp ne seline blu, ku kryetari foli per vdekjen ne qeli te Enver Sheshit te arrestuarit per ceshtjen e inceneratoreve.
Kategori: PD
E Hene, 16 Janar 2023


Kryetari i Partise Demokratike, Sali Berisha gjate nje konference per shtyp ne seline blu, ku kryetari foli per vdekjen ne qeli te Enver Sheshit te arrestuarit per ceshtjen e inceneratoreve.
Kategori: PD
E Hene, 16 Janar 2023


Kryetari i Partise Demokratike, Sali Berisha gjate nje konference per shtyp ne seline blu, ku kryetari foli per vdekjen ne qeli te Enver Sheshit te arrestuarit per ceshtjen e inceneratoreve.
Kategori: PD
E Hene, 16 Janar 2023


Kryetari i Partise Demokratike, Sali Berisha gjate nje konference per shtyp ne seline blu, ku kryetari foli per vdekjen ne qeli te Enver Sheshit te arrestuarit per ceshtjen e inceneratoreve.
Kategori: PD
E Hene, 16 Janar 2023


Kryetari i Partise Demokratike, Sali Berisha gjate nje konference per shtyp ne seline blu, ku kryetari foli per vdekjen ne qeli te Enver Sheshit te arrestuarit per ceshtjen e inceneratoreve.
Kategori: PD
E Hene, 16 Janar 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 6 of 6