English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


SEANCE E KOMISIONIT TE EKONOMISE - Kryetari i komisionit per Ekonomine dhe Financat, Eduard Shalsi duke folur gjate nje seance te te njejtit komision, ku u shqyrtuan dy projktligje, nisma te deputetes Jorida Tabaku.
Kategori: Parlament
E Merkure, 18 Janar 2023


Kryetari i komisionit per Ekonomine dhe Financat, Eduard Shalsi duke folur gjate nje seance te te njejtit komision, ku u shqyrtuan dy projktligje, nisma te deputetes Jorida Tabaku.
Kategori: Parlament
E Merkure, 18 Janar 2023


Kryetari i komisionit per Ekonomine dhe Financat, Eduard Shalsi duke folur gjate nje seance te te njejtit komision, ku u shqyrtuan dy projktligje, nisma te deputetes Jorida Tabaku.
Kategori: Parlament
E Merkure, 18 Janar 2023


Kryetari i komisionit per Ekonomine dhe Financat, Eduard Shalsi duke folur gjate nje seance te te njejtit komision, ku u shqyrtuan dy projktligje, nisma te deputetes Jorida Tabaku.
Kategori: Parlament
E Merkure, 18 Janar 2023


Kryetari i komisionit per Ekonomine dhe Financat, Eduard Shalsi duke folur gjate nje seance te te njejtit komision, ku u shqyrtuan dy projktligje, nisma te deputetes Jorida Tabaku.
Kategori: Parlament
E Merkure, 18 Janar 2023


Deputeti Erion Brace duke folur gjate nje seance te komisionit per Ekonomine dhe Financat, ku u shqyrtuan dy projktligje, nisma te deputetes Jorida Tabaku.
Kategori: Parlament
E Merkure, 18 Janar 2023


Deputeti Erion Brace duke folur gjate nje seance te komisionit per Ekonomine dhe Financat, ku u shqyrtuan dy projktligje, nisma te deputetes Jorida Tabaku.
Kategori: Parlament
E Merkure, 18 Janar 2023


Kryetari i komisionit per Ekonomine dhe Financat, Eduard Shalsi duke folur gjate nje seance te te njejtit komision, ku u shqyrtuan dy projktligje, nisma te deputetes Jorida Tabaku.
Kategori: Parlament
E Merkure, 18 Janar 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 8 of 8