English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


BRACE NE KOMISIONIN E VEPRIMTARISE - Deputeti Erion Brace gjate nje seance te komisionit parlamentar per Veprimtarite Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, gjate te cilit eshte disktuar mbi nje nisme ligjore per mbrojtjen e fermereve, per te detyruar grumbulluesit t'i paguajne brenda 60 diteve, ose ne te kundert te aplikohen kamatvonesa.
Kategori: Parlament
E Hene, 23 Janar 2023


Zv/ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Dhimiter Kote duke folur gjate nje seance te komisionit parlamentar per Veprimtarite Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, gjate te cilit eshte disktuar mbi nje nisme ligjore per mbrojtjen e fermereve, per te detyruar grumbulluesit t'i paguajne brenda 60 diteve, ose ne te kundert te aplikohen kamatvonesa.
Kategori: Parlament
E Hene, 23 Janar 2023


Deputeti Erion Brace dhe Zv/ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Dhimiter Kote duke folur gjate nje seance te komisionit parlamentar per Veprimtarite Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, gjate te cilit eshte disktuar mbi nje nisme ligjore per mbrojtjen e fermereve, per te detyruar grumbulluesit t'i paguajne brenda 60 diteve, ose ne te kundert te aplikohen kamatvonesa.
Kategori: Parlament
E Hene, 23 Janar 2023


Deputeti Erion Brace dhe Zv/ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Dhimiter Kote duke folur gjate nje seance te komisionit parlamentar per Veprimtarite Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, gjate te cilit eshte disktuar mbi nje nisme ligjore per mbrojtjen e fermereve, per te detyruar grumbulluesit t'i paguajne brenda 60 diteve, ose ne te kundert te aplikohen kamatvonesa.
Kategori: Parlament
E Hene, 23 Janar 2023


Deputeti Erion Brace dhe Zv/ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, Dhimiter Kote duke folur gjate nje seance te komisionit parlamentar per Veprimtarite Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, gjate te cilit eshte disktuar mbi nje nisme ligjore per mbrojtjen e fermereve, per te detyruar grumbulluesit t'i paguajne brenda 60 diteve, ose ne te kundert te aplikohen kamatvonesa.
Kategori: Parlament
E Hene, 23 Janar 2023


Kryetari i komisionit parlamentar per Veprimtarite Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, Arben Pellumbi duke folur gjate nje seance te te njejtit komision, ne te cilin eshte disktuar mbi nje nisme ligjore per mbrojtjen e fermereve, per te detyruar grumbulluesit t'i paguajne brenda 60 diteve, ose ne te kundert te aplikohen kamatvonesa.
Kategori: Parlament
E Hene, 23 Janar 2023


Kryetari i komisionit parlamentar per Veprimtarite Prodhuese, Tregtine dhe Mjedisin, Arben Pellumbi duke folur gjate nje seance te te njejtit komision, ne te cilin eshte disktuar mbi nje nisme ligjore per mbrojtjen e fermereve, per te detyruar grumbulluesit t'i paguajne brenda 60 diteve, ose ne te kundert te aplikohen kamatvonesa.
Kategori: Parlament
E Hene, 23 Janar 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 7 of 7