English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


GLOVER VIZITON KQZ - Drejtuesja e misionit ODIHR per zgjedhjet lokale ne Shqiperi, Audrey Glover duke hyre ne ndertesen e KQZ, e rrethuar nga forcat policore per shkak te nje proteste ne afersi te saj. Glover eshte takuar me Komisionerin Shteteror te Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi ne lidhje me procesin e zgjedhjeve te 14 majit dhe diskutuan mbi gjetjet e OSBE si dhe mbi vendimet ne lidhje me bashkite e Belshit dhe Rrogozhines.
Kategori: KQZ
E Enjte, 18 Maj 2023


Drejtuesja e misionit ODIHR per zgjedhjet lokale ne Shqiperi, Audrey Glover duke hyre ne ndertesen e KQZ, e rrethuar nga forcat policore per shkak te nje proteste ne afersi te saj. Glover eshte takuar me Komisionerin Shteteror te Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi ne lidhje me procesin e zgjedhjeve te 14 majit dhe diskutuan mbi gjetjet e OSBE si dhe mbi vendimet ne lidhje me bashkite e Belshit dhe Rrogozhines.
Kategori: KQZ
E Enjte, 18 Maj 2023


Drejtuesja e misionit ODIHR per zgjedhjet lokale ne Shqiperi, Audrey Glover duke hyre ne ndertesen e KQZ, e rrethuar nga forcat policore per shkak te nje proteste ne afersi te saj. Glover eshte takuar me Komisionerin Shteteror te Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi ne lidhje me procesin e zgjedhjeve te 14 majit dhe diskutuan mbi gjetjet e OSBE si dhe mbi vendimet ne lidhje me bashkite e Belshit dhe Rrogozhines.
Kategori: KQZ
E Enjte, 18 Maj 2023


Drejtuesja e misionit ODIHR per zgjedhjet lokale ne Shqiperi, Audrey Glover duke hyre ne ndertesen e KQZ, e rrethuar nga forcat policore per shkak te nje proteste ne afersi te saj. Glover eshte takuar me Komisionerin Shteteror te Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi ne lidhje me procesin e zgjedhjeve te 14 majit dhe diskutuan mbi gjetjet e OSBE si dhe mbi vendimet ne lidhje me bashkite e Belshit dhe Rrogozhines.
Kategori: KQZ
E Enjte, 18 Maj 2023


Drejtuesja e misionit ODIHR per zgjedhjet lokale ne Shqiperi, Audrey Glover duke hyre ne ndertesen e KQZ, e rrethuar nga forcat policore per shkak te nje proteste ne afersi te saj. Glover eshte takuar me Komisionerin Shteteror te Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi ne lidhje me procesin e zgjedhjeve te 14 majit dhe diskutuan mbi gjetjet e OSBE si dhe mbi vendimet ne lidhje me bashkite e Belshit dhe Rrogozhines.
Kategori: KQZ
E Enjte, 18 Maj 2023


Komisioneri Shteteror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi dhe Drejtuesja e misionit ODIHR per zgjedhjet lokale ne Shqiperi, Audrey Glover duke folur ne ambientet e KQZ, e rrethuar nga forcat policore per shkak te nje proteste ne afersi te saj. Glover eshte takuar me Celibashi ne lidhje me procesin e zgjedhjeve te 14 majit dhe diskutuan mbi gjetjet e OSBE si dhe mbi vendimet ne lidhje me bashkite e Belshit dhe Rrogozhines.
Kategori: KQZ
E Enjte, 18 Maj 2023


Komisioneri Shteteror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi dhe Drejtuesja e misionit ODIHR per zgjedhjet lokale ne Shqiperi, Audrey Glover duke folur ne ambientet e KQZ, e rrethuar nga forcat policore per shkak te nje proteste ne afersi te saj. Glover eshte takuar me Celibashi ne lidhje me procesin e zgjedhjeve te 14 majit dhe diskutuan mbi gjetjet e OSBE si dhe mbi vendimet ne lidhje me bashkite e Belshit dhe Rrogozhines.
Kategori: KQZ
E Enjte, 18 Maj 2023


Komisioneri Shteteror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi dhe Drejtuesja e misionit ODIHR per zgjedhjet lokale ne Shqiperi, Audrey Glover duke folur ne ambientet e KQZ, e rrethuar nga forcat policore per shkak te nje proteste ne afersi te saj. Glover eshte takuar me Celibashi ne lidhje me procesin e zgjedhjeve te 14 majit dhe diskutuan mbi gjetjet e OSBE si dhe mbi vendimet ne lidhje me bashkite e Belshit dhe Rrogozhines.
Kategori: KQZ
E Enjte, 18 Maj 2023


Komisioneri Shteteror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi dhe Drejtuesja e misionit ODIHR per zgjedhjet lokale ne Shqiperi, Audrey Glover duke folur ne ambientet e KQZ, e rrethuar nga forcat policore per shkak te nje proteste ne afersi te saj. Glover eshte takuar me Celibashi ne lidhje me procesin e zgjedhjeve te 14 majit dhe diskutuan mbi gjetjet e OSBE si dhe mbi vendimet ne lidhje me bashkite e Belshit dhe Rrogozhines.
Kategori: KQZ
E Enjte, 18 Maj 2023


Drejtuesja e misionit ODIHR per zgjedhjet lokale ne Shqiperi, Audrey Glover duke dale nga ndertesa e KQZ, e rrethuar nga forcat policore per shkak te nje proteste ne afersi te saj. Glover eshte takuar me Komisionerin Shteteror te Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi ne lidhje me procesin e zgjedhjeve te 14 majit dhe diskutuan mbi gjetjet e OSBE si dhe mbi vendimet ne lidhje me bashkite e Belshit dhe Rrogozhines.
Kategori: KQZ
E Enjte, 18 Maj 2023


Drejtuesja e misionit ODIHR per zgjedhjet lokale ne Shqiperi, Audrey Glover duke dale nga ndertesa e KQZ, e rrethuar nga forcat policore per shkak te nje proteste ne afersi te saj. Glover eshte takuar me Komisionerin Shteteror te Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi ne lidhje me procesin e zgjedhjeve te 14 majit dhe diskutuan mbi gjetjet e OSBE si dhe mbi vendimet ne lidhje me bashkite e Belshit dhe Rrogozhines.
Kategori: KQZ
E Enjte, 18 Maj 2023


Drejtuesja e misionit ODIHR per zgjedhjet lokale ne Shqiperi, Audrey Glover duke dale nga ndertesa e KQZ, e rrethuar nga forcat policore per shkak te nje proteste ne afersi te saj. Glover eshte takuar me Komisionerin Shteteror te Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi ne lidhje me procesin e zgjedhjeve te 14 majit dhe diskutuan mbi gjetjet e OSBE si dhe mbi vendimet ne lidhje me bashkite e Belshit dhe Rrogozhines.
Kategori: KQZ
E Enjte, 18 Maj 2023


Drejtuesja e misionit ODIHR per zgjedhjet lokale ne Shqiperi, Audrey Glover duke dale nga ndertesa e KQZ, e rrethuar nga forcat policore per shkak te nje proteste ne afersi te saj. Glover eshte takuar me Komisionerin Shteteror te Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi ne lidhje me procesin e zgjedhjeve te 14 majit dhe diskutuan mbi gjetjet e OSBE si dhe mbi vendimet ne lidhje me bashkite e Belshit dhe Rrogozhines.
Kategori: KQZ
E Enjte, 18 Maj 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 13 of 13