English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RIVLERESIMI I SALLAKUT NE KPK - Gjyqtarja prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Durres, Lazer Sallaku gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, e cila ka nisur seancen degjimore me te. Sallaku po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 24 Maj 2023


Gjyqtarja prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Durres, Lazer Sallaku gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, e cila ka nisur seancen degjimore me te. Sallaku po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 24 Maj 2023


Gjyqtarja prane Gjykates se Rrethit Gjyqesor Durres, Lazer Sallaku gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, e cila ka nisur seancen degjimore me te. Sallaku po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, i cili do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 24 Maj 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 3 of 3