English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


DUMANI NE KOMISIONIN E LIGJEVE - Prokuroret e SPAK, Adnan Xholi dhe Arben Kraja dhe kreu i SPAK, Altin Dumani duke folur gjate nje seance te komisionit parlamentar per Ceshtjet Ligjore, Administraten Publike dhe te Drejtat e Njeriut duke folur gjate nje seance te komisionit parlamentar per Ceshtjet Ligjore, Administraten Publike dhe te Drejtat e Njeriut ku raportuan ne lidhje me aktivitetin e SPAK per vitin 2022.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 26 Maj 2023


Prokuroret e SPAK, Klodjan Braho, Adnan Xholi dhe Arben Kraja, Keshilltari ligjor i Drejtuesit te SPAK dhe perfaqesues te OPDAT, Fabian Xhilla dhe kreu i SPAK, Altin Dumani duke folur gjate nje seance te komisionit parlamentar per Ceshtjet Ligjore, Administraten Publike dhe te Drejtat e Njeriut duke folur gjate nje seance te komisionit parlamentar per Ceshtjet Ligjore, Administraten Publike dhe te Drejtat e Njeriut ku raportuan ne lidhje me aktivitetin e SPAK per vitin 2022.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 26 Maj 2023


Kryetarja e komisionit parlamentar per Ceshtjet Ligjore, Administraten Publike dhe te Drejtat e Njeriut, Klotilda Bushka dhe deputetet duke votuar gjate nje seance te te njejtit komision ku eshte disktuar me kreun e SPAK, Altin Dumani ne lidhje me aktivitetin e SPAK per vitin 2022.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 26 Maj 2023


Kreu i SPAK, Altin Dumani duke folur gjate nje seance te komisionit parlamentar per Ceshtjet Ligjore, Administraten Publike dhe te Drejtat e Njeriut duke folur gjate nje seance te komisionit parlamentar per Ceshtjet Ligjore, Administraten Publike dhe te Drejtat e Njeriut ku raportuan ne lidhje me aktivitetin e SPAK per vitin 2022.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 26 Maj 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 4 of 4