English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


NIS FUSHATA PER ZGJEDHJET NE KUKES - Ish kryeministri, Sali Berisha dhe kandidati i koalicionit Bashke Fitojme per bashkine e Kukesit, Emri Vata gjate ceremonise se prezantimit. Zgjedhjet per bashkine e Kukesit po zhvillohen pas shkarkimit te fituesit te zgjedhjeve te fundit, Safet Gjici, pas publikimit te nje skandali seksual.
Kategori: PD
E Hene, 11 Shtator 2023


Kryetari i partise se lirise, Ilir Meta dhe ish kryeministri Sali Berisha gjate ceremonise se prezantimit te kandidatit te koalicionit Bashke Fitojme per bashkine e Kukesit, Emri Vata Zgjedhjet per bashkine e Kukesit po zhvillohen pas shkarkimit te fituesit te zgjedhjeve te fundit, Safet Gjici, pas publikimit te nje skandali seksual.
Kategori: PD
E Hene, 11 Shtator 2023


Kryetari i partise se lirise, Ilir Meta dhe ish kryeministri Sali Berisha gjate ceremonise se prezantimit te kandidatit te koalicionit Bashke Fitojme per bashkine e Kukesit, Emri Vata Zgjedhjet per bashkine e Kukesit po zhvillohen pas shkarkimit te fituesit te zgjedhjeve te fundit, Safet Gjici, pas publikimit te nje skandali seksual.
Kategori: PD
E Hene, 11 Shtator 2023


Kryetari i partise se lirise, Ilir Meta, ish kryeministri Sali Berisha dhe kandidati i koalicionit Bashke Fitojme per bashkine e Kukesit, Emri Vata gjate ceremonise se prezantimit te ketij te fundit. Zgjedhjet per bashkine e Kukesit po zhvillohen pas shkarkimit te fituesit te zgjedhjeve te fundit, Safet Gjici, pas publikimit te nje skandali seksual.
Kategori: PD
E Hene, 11 Shtator 2023


Kryetari i partise se lirise, Ilir Meta duke folur gjate ceremonise se prezantimit te kandidatit te koalicionit Bashke Fitojme per bashkine e Kukesit, Emri Vata Zgjedhjet per bashkine e Kukesit po zhvillohen pas shkarkimit te fituesit te zgjedhjeve te fundit, Safet Gjici, pas publikimit te nje skandali seksual.
Kategori: PD
E Hene, 11 Shtator 2023


Kandidati i koalicionit Bashke Fitojme per bashkine e Kukesit, Emri Vata duke folur gjate ceremonise se prezantimit te ketij te fundit. Zgjedhjet per bashkine e Kukesit po zhvillohen pas shkarkimit te fituesit te zgjedhjeve te fundit, Safet Gjici, pas publikimit te nje skandali seksual.
Kategori: PD
E Hene, 11 Shtator 2023


Kandidati i koalicionit Bashke Fitojme per bashkine e Kukesit, Emri Vata duke folur gjate ceremonise se prezantimit te ketij te fundit. Zgjedhjet per bashkine e Kukesit po zhvillohen pas shkarkimit te fituesit te zgjedhjeve te fundit, Safet Gjici, pas publikimit te nje skandali seksual.
Kategori: PD
E Hene, 11 Shtator 2023


Ish kryeministri, Sali Berisha duke folur gjate ceremonise se prezantimit te kandidatit te koalicionit Bashke Fitojme per bashkine e Kukesit, Emri Vata Zgjedhjet per bashkine e Kukesit po zhvillohen pas shkarkimit te fituesit te zgjedhjeve te fundit, Safet Gjici, pas publikimit te nje skandali seksual.
Kategori: PD
E Hene, 11 Shtator 2023


Ish kryeministri, Sali Berisha duke folur gjate ceremonise se prezantimit te kandidatit te koalicionit Bashke Fitojme per bashkine e Kukesit, Emri Vata Zgjedhjet per bashkine e Kukesit po zhvillohen pas shkarkimit te fituesit te zgjedhjeve te fundit, Safet Gjici, pas publikimit te nje skandali seksual.
Kategori: PD
E Hene, 11 Shtator 2023


Ish kryeministri, Sali Berisha duke folur gjate ceremonise se prezantimit te kandidatit te koalicionit Bashke Fitojme per bashkine e Kukesit, Emri Vata Zgjedhjet per bashkine e Kukesit po zhvillohen pas shkarkimit te fituesit te zgjedhjeve te fundit, Safet Gjici, pas publikimit te nje skandali seksual.
Kategori: PD
E Hene, 11 Shtator 2023


Ish kryeministri, Sali Berisha duke folur gjate ceremonise se prezantimit te kandidatit te koalicionit Bashke Fitojme per bashkine e Kukesit, Emri Vata Zgjedhjet per bashkine e Kukesit po zhvillohen pas shkarkimit te fituesit te zgjedhjeve te fundit, Safet Gjici, pas publikimit te nje skandali seksual.
Kategori: PD
E Hene, 11 Shtator 2023


Ish kryeministri, Sali Berisha duke folur gjate ceremonise se prezantimit te kandidatit te koalicionit Bashke Fitojme per bashkine e Kukesit, Emri Vata Zgjedhjet per bashkine e Kukesit po zhvillohen pas shkarkimit te fituesit te zgjedhjeve te fundit, Safet Gjici, pas publikimit te nje skandali seksual.
Kategori: PD
E Hene, 11 Shtator 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 12 of 12