English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


TAKIM I DEPUTETEVE TE OPOZITES NE KRYESINE E PARLAMENTIT - Ish kryeministri Sali Berisha duke hyre ne kryesine e kuvendit, per nje takim me deputetet e opozites, ku kane marre pjese anetaret e grupimeve qe mbeshtesin Sali Berishen dhe Gazment Bardhin. Lulzim Basha dhe deputetet qe e perkrahin bojkotuan mbledhjen.
Kategori: PD
E Merkure, 13 Shtator 2023


Deputeti Edi Paloka duke hyre ne kryesine e kuvendit, per nje takim me deputetet e opozites, ku kane marre pjese anetaret e grupimeve qe mbeshtesin Sali Berishen dhe Gazment Bardhin. Lulzim Basha dhe deputetet qe e perkrahin bojkotuan mbledhjen.
Kategori: PD
E Merkure, 13 Shtator 2023


Deputetja Ina Zhupa duke hyre ne kryesine e kuvendit, per nje takim me deputetet e opozites, ku kane marre pjese anetaret e grupimeve qe mbeshtesin Sali Berishen dhe Gazment Bardhin. Lulzim Basha dhe deputetet qe e perkrahin bojkotuan mbledhjen.
Kategori: PD
E Merkure, 13 Shtator 2023


Deputetet Luan Baci dhe Ramadan Likaj duke hyre ne kryesine e kuvendit, per nje takim me deputetet e opozites, ku kane marre pjese anetaret e grupimeve qe mbeshtesin Sali Berishen dhe Gazment Bardhin. Lulzim Basha dhe deputetet qe e perkrahin bojkotuan mbledhjen.
Kategori: PD
E Merkure, 13 Shtator 2023


Deputetet Luan Baci dhe Ramadan Likaj duke hyre ne kryesine e kuvendit, per nje takim me deputetet e opozites, ku kane marre pjese anetaret e grupimeve qe mbeshtesin Sali Berishen dhe Gazment Bardhin. Lulzim Basha dhe deputetet qe e perkrahin bojkotuan mbledhjen.
Kategori: PD
E Merkure, 13 Shtator 2023


Deputetet Fatmir Mediu dhe Agron Duka duke hyre ne kryesine e kuvendit, per nje takim me deputetet e opozites, ku kane marre pjese anetaret e grupimeve qe mbeshtesin Sali Berishen dhe Gazment Bardhin. Lulzim Basha dhe deputetet qe e perkrahin bojkotuan mbledhjen.
Kategori: PD
E Merkure, 13 Shtator 2023


Deputetet Fatmir Mediu dhe Agron Duka duke hyre ne kryesine e kuvendit, per nje takim me deputetet e opozites, ku kane marre pjese anetaret e grupimeve qe mbeshtesin Sali Berishen dhe Gazment Bardhin. Lulzim Basha dhe deputetet qe e perkrahin bojkotuan mbledhjen.
Kategori: PD
E Merkure, 13 Shtator 2023


Deputeti Lefter Geshtenja duke hyre ne kryesine e kuvendit, per nje takim me deputetet e opozites, ku kane marre pjese anetaret e grupimeve qe mbeshtesin Sali Berishen dhe Gazment Bardhin. Lulzim Basha dhe deputetet qe e perkrahin bojkotuan mbledhjen.
Kategori: PD
E Merkure, 13 Shtator 2023


Deputeti Lefter Geshtenja duke hyre ne kryesine e kuvendit, per nje takim me deputetet e opozites, ku kane marre pjese anetaret e grupimeve qe mbeshtesin Sali Berishen dhe Gazment Bardhin. Lulzim Basha dhe deputetet qe e perkrahin bojkotuan mbledhjen.
Kategori: PD
E Merkure, 13 Shtator 2023


Deputeti Dashamir Shehi duke hyre ne kryesine e kuvendit, per nje takim me deputetet e opozites, ku kane marre pjese anetaret e grupimeve qe mbeshtesin Sali Berishen dhe Gazment Bardhin. Lulzim Basha dhe deputetet qe e perkrahin bojkotuan mbledhjen.
Kategori: PD
E Merkure, 13 Shtator 2023


Deputetet Bledjon Nallbati dhe Tomor Alizoti duke hyre ne kryesine e kuvendit, per nje takim me deputetet e opozites, ku kane marre pjese anetaret e grupimeve qe mbeshtesin Sali Berishen dhe Gazment Bardhin. Lulzim Basha dhe deputetet qe e perkrahin bojkotuan mbledhjen.
Kategori: PD
E Merkure, 13 Shtator 2023


Ish kryeministri Sali Berisha duke hyre ne kryesine e kuvendit, per nje takim me deputetet e opozites, ku kane marre pjese anetaret e grupimeve qe mbeshtesin Sali Berishen dhe Gazment Bardhin. Lulzim Basha dhe deputetet qe e perkrahin bojkotuan mbledhjen.
Kategori: PD
E Merkure, 13 Shtator 2023


Ish kryeministri Sali Berisha dhe Albana Vokshi duke hyre ne kryesine e kuvendit, per nje takim me deputetet e opozites, ku kane marre pjese anetaret e grupimeve qe mbeshtesin Sali Berishen dhe Gazment Bardhin. Lulzim Basha dhe deputetet qe e perkrahin bojkotuan mbledhjen.
Kategori: PD
E Merkure, 13 Shtator 2023


Ish kryeministri Sali Berisha dhe Albana Vokshi duke hyre ne kryesine e kuvendit, per nje takim me deputetet e opozites, ku kane marre pjese anetaret e grupimeve qe mbeshtesin Sali Berishen dhe Gazment Bardhin. Lulzim Basha dhe deputetet qe e perkrahin bojkotuan mbledhjen.
Kategori: PD
E Merkure, 13 Shtator 2023


Ish kryeministri Sali Berisha dhe Albana Vokshi duke dale nga kryesia e kuvendit, ku u mbajt nje takim me deputetet e opozites. Ne te moren pjese anetaret e grupimeve qe mbeshtesin Sali Berishen dhe Gazment Bardhin. Lulzim Basha dhe deputetet qe e perkrahin bojkotuan mbledhjen.
Kategori: PD
E Merkure, 13 Shtator 2023


Ish kryeministri Sali Berisha dhe Albana Vokshi duke dale nga kryesia e kuvendit, ku u mbajt nje takim me deputetet e opozites. Ne te moren pjese anetaret e grupimeve qe mbeshtesin Sali Berishen dhe Gazment Bardhin. Lulzim Basha dhe deputetet qe e perkrahin bojkotuan mbledhjen.
Kategori: PD
E Merkure, 13 Shtator 2023


Ish kryeministri Sali Berisha duke folur per gazetaret pasi ka duke dale nga kryesia e kuvendit, ku u mbajt nje takim me deputetet e opozites. Ne te moren pjese anetaret e grupimeve qe mbeshtesin Sali Berishen dhe Gazment Bardhin. Lulzim Basha dhe deputetet qe e perkrahin bojkotuan mbledhjen.
Kategori: PD
E Merkure, 13 Shtator 2023


Ish kryeministri Sali Berisha duke folur per gazetaret pasi ka duke dale nga kryesia e kuvendit, ku u mbajt nje takim me deputetet e opozites. Ne te moren pjese anetaret e grupimeve qe mbeshtesin Sali Berishen dhe Gazment Bardhin. Lulzim Basha dhe deputetet qe e perkrahin bojkotuan mbledhjen.
Kategori: PD
E Merkure, 13 Shtator 2023


Ish kryeministri Sali Berisha duke folur per gazetaret pasi ka duke dale nga kryesia e kuvendit, ku u mbajt nje takim me deputetet e opozites. Ne te moren pjese anetaret e grupimeve qe mbeshtesin Sali Berishen dhe Gazment Bardhin. Lulzim Basha dhe deputetet qe e perkrahin bojkotuan mbledhjen.
Kategori: PD
E Merkure, 13 Shtator 2023


Ish kryeministri Sali Berisha duke folur per gazetaret pasi ka duke dale nga kryesia e kuvendit, ku u mbajt nje takim me deputetet e opozites. Ne te moren pjese anetaret e grupimeve qe mbeshtesin Sali Berishen dhe Gazment Bardhin. Lulzim Basha dhe deputetet qe e perkrahin bojkotuan mbledhjen.
Kategori: PD
E Merkure, 13 Shtator 2023


Ish kryeministri Sali Berisha duke folur per gazetaret pasi ka duke dale nga kryesia e kuvendit, ku u mbajt nje takim me deputetet e opozites. Ne te moren pjese anetaret e grupimeve qe mbeshtesin Sali Berishen dhe Gazment Bardhin. Lulzim Basha dhe deputetet qe e perkrahin bojkotuan mbledhjen.
Kategori: PD
E Merkure, 13 Shtator 2023


Deputeti Gazment Bardhi duke folur per gazetaret pasi ka duke dale nga kryesia e kuvendit, ku u mbajt nje takim me deputetet e opozites. Ne te moren pjese anetaret e grupimeve qe mbeshtesin Sali Berishen dhe Gazment Bardhin. Lulzim Basha dhe deputetet qe e perkrahin bojkotuan mbledhjen.
Kategori: PD
E Merkure, 13 Shtator 2023


Deputeti Gazment Bardhi duke folur per gazetaret pasi ka duke dale nga kryesia e kuvendit, ku u mbajt nje takim me deputetet e opozites. Ne te moren pjese anetaret e grupimeve qe mbeshtesin Sali Berishen dhe Gazment Bardhin. Lulzim Basha dhe deputetet qe e perkrahin bojkotuan mbledhjen.
Kategori: PD
E Merkure, 13 Shtator 2023


Deputeti Gazment Bardhi duke folur per gazetaret pasi ka duke dale nga kryesia e kuvendit, ku u mbajt nje takim me deputetet e opozites. Ne te moren pjese anetaret e grupimeve qe mbeshtesin Sali Berishen dhe Gazment Bardhin. Lulzim Basha dhe deputetet qe e perkrahin bojkotuan mbledhjen.
Kategori: PD
E Merkure, 13 Shtator 2023

Showing page 1 of 1. Records 1 to 24 of 24