English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


CMIMET LUMO SKENDO - Gazetari Ilir Ikonomi merr cmimin Lumo Skendo per vitin 2023, per librin e tij Fan Noli - Apostulli. Juria e kryesuar nga Arlinda Dudaj dhe me anëtare Uran Butka, Belina Budini, Bledar Kurti dhe Ardit Gjinali e vleresuan vepren publicistike te Ikonomit
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 11 Prill 2024


Drejtoresha e Qendres Kombetare te Librit dhe Leximit, Alda Bardhyli, duke folur gjate ceremonise se ndarjes se cmimit Lumo Skendo per vitin 2023, te cilin e ka fituar Ilir Ikonomi me librin Fan Noli - Apostulli. Juria e kryesuar nga Arlinda Dudaj dhe me anëtare Uran Butka, Belina Budini, Bledar Kurti dhe Ardit Gjinali e vleresuan vepren publicistike te Ikonomit
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 11 Prill 2024


Arlinda Dudaj duke folur gjate ceremonise se ndarjes se cmimit Lumo Skendo per vitin 2023, te cilin e ka fituar Ilir Ikonomi me librin Fan Noli - Apostulli. Juria e kryesuar nga Arlinda Dudaj dhe me anëtare Uran Butka, Belina Budini, Bledar Kurti dhe Ardit Gjinali e vleresuan vepren publicistike te Ikonomit
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 11 Prill 2024


Gazetari Ilir Ikonomi dhe Ben Blushi pasi Ikonomi ka marre cmimin Lumo Skendo per vitin 2023, per librin e tij Fan Noli - Apostulli. Juria e kryesuar nga Arlinda Dudaj dhe me anëtare Uran Butka, Belina Budini, Bledar Kurti dhe Ardit Gjinali e vleresuan vepren publicistike te Ikonomit
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 11 Prill 2024


Gazetari Ilir Ikonomi dhe Ben Blushi pasi Ikonomi ka marre cmimin Lumo Skendo per vitin 2023, per librin e tij Fan Noli - Apostulli. Juria e kryesuar nga Arlinda Dudaj dhe me anëtare Uran Butka, Belina Budini, Bledar Kurti dhe Ardit Gjinali e vleresuan vepren publicistike te Ikonomit
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 11 Prill 2024


Gazetari Ilir Ikonomi merr cmimin Lumo Skendo per vitin 2023, per librin e tij Fan Noli - Apostulli. Juria e kryesuar nga Arlinda Dudaj dhe me anëtare Uran Butka, Belina Budini, Bledar Kurti dhe Ardit Gjinali e vleresuan vepren publicistike te Ikonomit
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 11 Prill 2024


Gazetari Ilir Ikonomi flet pasi ka marre cmimin Lumo Skendo per vitin 2023, per librin e tij Fan Noli - Apostulli. Juria e kryesuar nga Arlinda Dudaj dhe me anëtare Uran Butka, Belina Budini, Bledar Kurti dhe Ardit Gjinali e vleresuan vepren publicistike te Ikonomit
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 11 Prill 2024


Gazetari Ilir Ikonomi flet pasi ka marre cmimin Lumo Skendo per vitin 2023, per librin e tij Fan Noli - Apostulli. Juria e kryesuar nga Arlinda Dudaj dhe me anëtare Uran Butka, Belina Budini, Bledar Kurti dhe Ardit Gjinali e vleresuan vepren publicistike te Ikonomit
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 11 Prill 2024

Showing page 1 of 1. Records 1 to 8 of 8