English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


CMIMET E BE PER GAZETARINE INVESTIGATIVE - Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, duke i dhene cmimin e pare fitueseve, Esmeralda Keta dhe Erisa Gjerani, gjate ceremonise se ndarjes se Cmimeve te BE-se per Gazetari Investigative 2018 per Shqiperine, ne ambjentet e Shtepise se Evropes.
Kategori: Te huaj
E Hene, 09 Shtator 2019


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, duke folur gjate ceremonise se ndarjes se Cmimeve te BE-se per Gazetari Investigative 2018 per Shqiperine, ne ambjentet e Shtepise se Evropes.
Kategori: Te huaj
E Hene, 09 Shtator 2019


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Drejtoresha Ekzekutive e BIRN, Kristina Voko, Profesori, Mark Marku, gjate ceremonise se ndarjes se Cmimeve te BE-se per Gazetari Investigative 2018 per Shqiperine, ne ambjentet e Shtepise se Evropes.
Kategori: Te huaj
E Hene, 09 Shtator 2019


Drejtoresha ekzekutive e BIRN, Kristina Voko, duke i dhene duke i dhene cmimin e trete fitueses, Ola Mitre, gjate ceremonise se ndarjes se Cmimeve te BE-se per Gazetari Investigative 2018 per Shqiperine, ne ambjentet e Shtepise se Evropes.
Kategori: Te huaj
E Hene, 09 Shtator 2019


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, fituesja e cmimit te trete, Ola Mitre, Drejtoresha Ekzekutive e BIRN, Kristina Voko, Profesori, Mark Marku, gjate ceremonise se ndarjes se Cmimeve te BE-se per Gazetari Investigative 2018 per Shqiperine, ne ambjentet e Shtepise se Evropes.
Kategori: Te huaj
E Hene, 09 Shtator 2019


Profesori, Mark Marku, duke i dhene duke i dhene cmimin e dyte fituesit, Endrit Habilaj, gjate ceremonise se ndarjes se Cmimeve te BE-se per Gazetari Investigative 2018 per Shqiperine, ne ambjentet e Shtepise se Evropes.
Kategori: Te huaj
E Hene, 09 Shtator 2019


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, fituesi i cmimit te dyte,Endrit Habilaj, gjate ceremonise se ndarjes se Cmimeve te BE-se per Gazetari Investigative 2018 per Shqiperine, ne ambjentet e Shtepise se Evropes.
Kategori: Te huaj
E Hene, 09 Shtator 2019


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, fituesit Esmeralda Keta, Erisa Gjerani, Ola Mitre, Endrit Habilaj, Drejtoresha Ekzekutive e BIRN, Kristina Voko, Profesori, Mark Marku, gjate ceremonise se ndarjes se Cmimeve te BE-se per Gazetari Investigative 2018 per Shqiperine, ne ambjentet e Shtepise se Evropes.
Kategori: Te huaj
E Hene, 09 Shtator 2019


Fituesi i cmimit te dyte, Endrit Habilaj, gjate ceremonise se ndarjes se Cmimeve te BE-se per Gazetari Investigative 2018 per Shqiperine, ne ambjentet e Shtepise se Evropes.
Kategori: Te huaj
E Hene, 09 Shtator 2019


Fitueset e cmimit te pare Esmeralda Keta dhe Erisa Gjerani, gjate ceremonise se ndarjes se Cmimeve te BE-se per Gazetari Investigative 2018 per Shqiperine, ne ambjentet e Shtepise se Evropes.
Kategori: Te huaj
E Hene, 09 Shtator 2019


Fituesja e cmimit te trete, Ola Mitre, gjate ceremonise se ndarjes se Cmimeve te BE-se per Gazetari Investigative 2018 per Shqiperine, ne ambjentet e Shtepise se Evropes.
Kategori: Te huaj
E Hene, 09 Shtator 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 11 of 11