English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


META KONFERENCE SHTYPI - Presidenti, Ilir Meta, duke folur gjate nje konference shtypi, ne lidhje me takimin me ekspertet e Komisioni te Venecias dhe deklaroi se ka respektuar Kushtetuten.
Kategori: Presidenti
E Merkure, 11 Shtator 2019


Presidenti, Ilir Meta, duke hyre ne nje konference shtypi, ku foli ne lidhje me takimin me ekspertet e Komisioni te Venecias dhe deklaroi se ka respektuar Kushtetuten.
Kategori: Presidenti
E Merkure, 11 Shtator 2019


Presidenti, Ilir Meta, duke folur gjate nje konference shtypi, ne lidhje me takimin me ekspertet e Komisioni te Venecias dhe deklaroi se ka respektuar Kushtetuten.
Kategori: Presidenti
E Merkure, 11 Shtator 2019


Presidenti, Ilir Meta, duke folur gjate nje konference shtypi, ne lidhje me takimin me ekspertet e Komisioni te Venecias dhe deklaroi se ka respektuar Kushtetuten.
Kategori: Presidenti
E Merkure, 11 Shtator 2019


Presidenti, Ilir Meta, duke folur gjate nje konference shtypi, ne lidhje me takimin me ekspertet e Komisioni te Venecias dhe deklaroi se ka respektuar Kushtetuten.
Kategori: Presidenti
E Merkure, 11 Shtator 2019


Presidenti, Ilir Meta, duke folur gjate nje konference shtypi, ne lidhje me takimin me ekspertet e Komisioni te Venecias dhe deklaroi se ka respektuar Kushtetuten.
Kategori: Presidenti
E Merkure, 11 Shtator 2019


Presidenti, Ilir Meta, duke folur gjate nje konference shtypi, ne lidhje me takimin me ekspertet e Komisioni te Venecias dhe deklaroi se ka respektuar Kushtetuten.
Kategori: Presidenti
E Merkure, 11 Shtator 2019


Presidenti, Ilir Meta, duke qeshur gjate nje konference shtypi, ne lidhje me takimin me ekspertet e Komisioni te Venecias dhe deklaroi se ka respektuar Kushtetuten.
Kategori: Presidenti
E Merkure, 11 Shtator 2019


Presidenti, Ilir Meta, duke qeshur gjate nje konference shtypi, ne lidhje me takimin me ekspertet e Komisioni te Venecias dhe deklaroi se ka respektuar Kushtetuten.
Kategori: Presidenti
E Merkure, 11 Shtator 2019


Presidenti, Ilir Meta, duke qeshur gjate nje konference shtypi, ne lidhje me takimin me ekspertet e Komisioni te Venecias dhe deklaroi se ka respektuar Kushtetuten.
Kategori: Presidenti
E Merkure, 11 Shtator 2019


Presidenti, Ilir Meta, duke folur gjate nje konference shtypi, ne lidhje me takimin me ekspertet e Komisioni te Venecias dhe deklaroi se ka respektuar Kushtetuten.
Kategori: Presidenti
E Merkure, 11 Shtator 2019


Presidenti, Ilir Meta, duke folur gjate nje konference shtypi, ne lidhje me takimin me ekspertet e Komisioni te Venecias dhe deklaroi se ka respektuar Kushtetuten.
Kategori: Presidenti
E Merkure, 11 Shtator 2019


Presidenti, Ilir Meta, duke folur gjate nje konference shtypi, ne lidhje me takimin me ekspertet e Komisioni te Venecias dhe deklaroi se ka respektuar Kushtetuten.
Kategori: Presidenti
E Merkure, 11 Shtator 2019


Presidenti, Ilir Meta, duke folur gjate nje konference shtypi, ne lidhje me takimin me ekspertet e Komisioni te Venecias dhe deklaroi se ka respektuar Kushtetuten.
Kategori: Presidenti
E Merkure, 11 Shtator 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 14 of 14