English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


MALIQI NE KONFERENCE SHTYPI - Deputeti, Lefter Maliqi, duke folur ne nje konference shtypi, ku hodhi akuza te forta ndaj qeverise dhe kryeministrit, Edi Rama, ndersa deklaroi se ishte i gatshem te hiqte dore nga mandati i tij, me qellim ndryshimin e sistemit.
Kategori: PD
E Marte, 08 Tetor 2019


Deputeti, Lefter Maliqi, duke folur ne nje konference shtypi, ku hodhi akuza te forta ndaj qeverise dhe kryeministrit, Edi Rama, ndersa deklaroi se ishte i gatshem te hiqte dore nga mandati i tij, me qellim ndryshimin e sistemit.
Kategori: PD
E Marte, 08 Tetor 2019


Deputeti, Lefter Maliqi, duke folur ne nje konference shtypi, ku hodhi akuza te forta ndaj qeverise dhe kryeministrit, Edi Rama, ndersa deklaroi se ishte i gatshem te hiqte dore nga mandati i tij, me qellim ndryshimin e sistemit.
Kategori: PD
E Marte, 08 Tetor 2019


Deputeti, Lefter Maliqi, duke folur ne nje konference shtypi, ku hodhi akuza te forta ndaj qeverise dhe kryeministrit, Edi Rama, ndersa deklaroi se ishte i gatshem te hiqte dore nga mandati i tij, me qellim ndryshimin e sistemit.
Kategori: PD
E Marte, 08 Tetor 2019


Deputeti, Lefter Maliqi, duke folur ne nje konference shtypi, ku hodhi akuza te forta ndaj qeverise dhe kryeministrit, Edi Rama, ndersa deklaroi se ishte i gatshem te hiqte dore nga mandati i tij, me qellim ndryshimin e sistemit.
Kategori: PD
E Marte, 08 Tetor 2019

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5