English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


SINDIKATA E FUTBOLLISTEVE NENSHKRUAN MARREVESHJE - Kryetari i Shoqates Turke te futbollisteve profesioniste, Rustu Recber, Kryetari i Sindikates se Futbollisteve Shqiptare, Andi Lila, Presidenti i Shoqates Italiane te Futbollisteve, Damiano Tommas, Kryetari i Shoqates Greke te futbollisteve profesioniste, Giorgios Badis, duke pozuar per nje foto pas nje konference shtypi ne Tirane, ku kane folur per nenshkrimin e nje marreveshje bashkepunimi me Sindikatat e 3 shteteve te tjera.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Kryetari i Shoqates Turke te futbollisteve profesioniste, Rustu Recber, Kryetari i Sindikates se Futbollisteve Shqiptare, Andi Lila, Presidenti i Shoqates Italiane te Futbollisteve, Damiano Tommas, Kryetari i Shoqates Greke te futbollisteve profesioniste, Giorgios Badis, gjate nje konference shtypi ne Tirane, ku kane folur per nenshkrimin e nje marreveshje bashkepunimi me Sindikatat e 3 shteteve te tjera.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Kryetari i Shoqates Turke te futbollisteve profesioniste, Rustu Recber, Kryetari i Sindikates se Futbollisteve Shqiptare, Andi Lila, Presidenti i Shoqates Italiane te Futbollisteve, Damiano Tommas, gjate nje konference shtypi ne Tirane, ku kane folur per nenshkrimin e nje marreveshje bashkepunimi me Sindikatat e 3 shteteve te tjera.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Kryetari i Shoqates Turke te futbollisteve profesioniste, Rustu Recber, Kryetari i Sindikates se Futbollisteve Shqiptare, Andi Lila, Presidenti i Shoqates Italiane te Futbollisteve, Damiano Tommas, gjate nje konference shtypi ne Tirane, ku kane folur per nenshkrimin e nje marreveshje bashkepunimi me Sindikatat e 3 shteteve te tjera.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Kryetari i Sindikates se Futbollisteve Shqiptare, Andi Lila, duke folur gjate nje konference shtypi ne Tirane, ku ka folur per nenshkrimin e nje marreveshje bashkepunimi me Sindikatat e Futbollit te Turqise, Italise dhe Greqise.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Kryetari i Shoqates Greke te futbollisteve profesioniste, Giorgios Badis, duke folur gjate nje konference shtypi ne Tirane, ku ka folur per nenshkrimin e nje marreveshje bashkepunimi me Sindikatat e Futbollit te Shqiperise, Italise dhe Greqise.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Presidenti i Shoqates Italiane te Futbollisteve, Damiano Tommas, duke folur gjate nje konference shtypi ne Tirane, ku ka folur per nenshkrimin e nje marreveshje bashkepunimi me Sindikatat e Futbollit te Shqiperise, Turqise dhe Greqise.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Kryetari i Shoqates Turke te futbollisteve profesioniste, Rustu Recber, duke folur gjate nje konference shtypi ne Tirane, ku ka folur per nenshkrimin e nje marreveshje bashkepunimi me Sindikatat e Futbollit te Shqiperise, Italise dhe Greqise.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Kryetari i Shoqates Turke te futbollisteve profesioniste, Rustu Recber, Kryetari i Sindikates se Futbollisteve Shqiptare, Andi Lila, Presidenti i Shoqates Italiane te Futbollisteve, Damiano Tommas, gjate nje konference shtypi ne Tirane, ku kane folur per nenshkrimin e nje marreveshje bashkepunimi me Sindikatat e 3 shteteve te tjera.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020


Kryetari i Shoqates Turke te futbollisteve profesioniste, Rustu Recber, Kryetari i Sindikates se Futbollisteve Shqiptare, Andi Lila, Presidenti i Shoqates Italiane te Futbollisteve, Damiano Tommas, Kryetari i Shoqates Greke te futbollisteve profesioniste, Giorgios Badis, duke u takuar pas nje konference shtypi ne Tirane, ku kane folur per nenshkrimin e nje marreveshje bashkepunimi me Sindikatat e 3 shteteve te tjera.
Kategori: Sport
E Premte, 10 Janar 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 10 of 10