English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


PERFUNDON TAKIMI PER REFORMEN ZGJEDHORE - Ish deputeti, Oerd Bylykbashi, dhe Nenkryetari i LSI, Petrit Vasili, si perfaqesues te opozites, duke dale nga tryeza e thirrur per reformen zgjedhore, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: Partite e vogla
E Marte, 14 Janar 2020


Perfaqesuesit e opozites, Nenkryetari i LSI, Petrit Vasili, Ish deputeti, Oerd Bylykbashi, duke folur per reporteret pasi kane dale nga tryeza e thirrur per reformen zgjedhore, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: Partite e vogla
E Marte, 14 Janar 2020


Perfaqesuesit e opozites, Nenkryetari i LSI, Petrit Vasili, Ish deputeti, Oerd Bylykbashi, duke folur per reporteret pasi kane dale nga tryeza e thirrur per reformen zgjedhore, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: Partite e vogla
E Marte, 14 Janar 2020


Perfaqesuesit e opozites, Nenkryetari i LSI, Petrit Vasili, Ish deputeti, Oerd Bylykbashi, duke folur per reporteret pasi kane dale nga tryeza e thirrur per reformen zgjedhore, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: Partite e vogla
E Marte, 14 Janar 2020


Ish deputeti, Oerd Bylykbashi, dhe Nenkryetari i LSI, Petrit Vasili, si perfaqesues te opozites, duke dale nga tryeza e thirrur per reformen zgjedhore, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: Partite e vogla
E Marte, 14 Janar 2020


Deputetje, Rudina Hajdari, duke folur per reporteret pasi ka dale nga tryeza e thirrur per reformen zgjedhore, me dy negociatore te opozites jashte parlamentare, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: PD
E Marte, 14 Janar 2020


Deputetje, Rudina Hajdari, duke folur per reporteret pasi ka dale nga tryeza e thirrur per reformen zgjedhore, me dy negociatore te opozites jashte parlamentare, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: PD
E Marte, 14 Janar 2020


Deputetje, Rudina Hajdari, duke folur per reporteret pasi ka dale nga tryeza e thirrur per reformen zgjedhore, me dy negociatore te opozites jashte parlamentare, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: PD
E Marte, 14 Janar 2020


Deputetje, Rudina Hajdari, duke folur per reporteret pasi ka dale nga tryeza e thirrur per reformen zgjedhore, me dy negociatore te opozites jashte parlamentare, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: PD
E Marte, 14 Janar 2020


Deputeti, Damian Gjiknuri, duke dale nga tryeza e thirrur per reformen zgjedhore, me dy negociatore te opozites jashte parlamentare, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: PS
E Marte, 14 Janar 2020


Deputeti, Damian Gjiknuri, duke dale nga tryeza e thirrur per reformen zgjedhore, me dy negociatore te opozites jashte parlamentare, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: Partite e vogla
E Marte, 14 Janar 2020


Deputeti, Damian Gjiknuri, duke dale nga tryeza e thirrur per reformen zgjedhore, me dy negociatore te opozites jashte parlamentare, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: PS
E Marte, 14 Janar 2020


Deputeti, Damian Gjiknuri, duke folur per reporteret pasi ka dale nga tryeza e thirrur per reformen zgjedhore, me dy negociatore te opozites jashte parlamentare, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: PS
E Marte, 14 Janar 2020


Deputeti, Damian Gjiknuri, duke folur per reporteret pasi ka dale nga tryeza e thirrur per reformen zgjedhore, me dy negociatore te opozites jashte parlamentare, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: PS
E Marte, 14 Janar 2020


Deputeti, Damian Gjiknuri, duke folur per reporteret pasi ka dale nga tryeza e thirrur per reformen zgjedhore, me dy negociatore te opozites jashte parlamentare, per te cilet palet rane dakord qe te krijohet nje Keshill Politik me te gjitha partite dhe te kerkohet asistence nga OSBE/ODIHR,per cdo paqartesi.
Kategori: PS
E Marte, 14 Janar 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 15 of 15