English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


RIVLERESIMI I BALLA NE KJV - Specialisti ne Sektorin e Hetimit ne Drejtorine e Hetimit te SHCBA, Fatos Balla, ne nje seance te Komisionit te Jashtem te Vleresimit, KJV, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Balla po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar ne polici, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, qe do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 12 Shkurt 2020


Anetaret e trupes gjykuese, Marjeta Gjelaj, Ana Kapaj, Ela Kerka, Specialisti ne Sektorin e Hetimit ne Drejtorine e Hetimit te SHCBA, Fatos Balla, ne nje seance te Komisionit te Jashtem te Vleresimit, KJV, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Balla po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar ne polici, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, qe do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 12 Shkurt 2020


Anetaret e trupes gjykuese, Marjeta Gjelaj, Ana Kapaj, Ela Kerka, Specialisti ne Sektorin e Hetimit ne Drejtorine e Hetimit te SHCBA, Fatos Balla, ne nje seance te Komisionit te Jashtem te Vleresimit, KJV, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Balla po kalon ne procesin e rivleresimit kalimtar ne polici, i njohur ndryshe si procesi i vetingut, qe do te hetoje aftesite profesionale dhe pasurine e tij.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Merkure, 12 Shkurt 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 3 of 3