English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


META PRET DELEGACIONIN E VENECIAS - Anetaret e delegacionit te Komisionit te Venecias gjate nje takimi me Presidentin Ilir Meta, me te cilin kane diskutuar mbi kerkesen e Kuvendit mbi ligjshmerine e veprimeve dhe procedures se ndjekur nga ai ne kuader te emerimit te gjyqtareve kushtetues.
Kategori: Presidenti
E Enjte, 13 Shkurt 2020


Anetaret e delegacionit te Komisionit te Venecias gjate nje takimi me Presidentin Ilir Meta, me te cilin kane diskutuar mbi kerkesen e Kuvendit mbi ligjshmerine e veprimeve dhe procedures se ndjekur nga ai ne kuader te emerimit te gjyqtareve kushtetues.
Kategori: Presidenti
E Enjte, 13 Shkurt 2020


Anetaret e delegacionit te Komisionit te Venecias gjate nje takimi me Presidentin Ilir Meta, me te cilin kane diskutuar mbi kerkesen e Kuvendit mbi ligjshmerine e veprimeve dhe procedures se ndjekur nga ai ne kuader te emerimit te gjyqtareve kushtetues.
Kategori: Presidenti
E Enjte, 13 Shkurt 2020


Anetaret e delegacionit te Komisionit te Venecias gjate nje takimi me Presidentin Ilir Meta, me te cilin kane diskutuar mbi kerkesen e Kuvendit mbi ligjshmerine e veprimeve dhe procedures se ndjekur nga ai ne kuader te emerimit te gjyqtareve kushtetues.
Kategori: Presidenti
E Enjte, 13 Shkurt 2020


Anetaret e delegacionit te Komisionit te Venecias gjate nje takimi me Presidentin Ilir Meta, me te cilin kane diskutuar mbi kerkesen e Kuvendit mbi ligjshmerine e veprimeve dhe procedures se ndjekur nga ai ne kuader te emerimit te gjyqtareve kushtetues.
Kategori: Presidenti
E Enjte, 13 Shkurt 2020


Anetaret e delegacionit te Komisionit te Venecias gjate nje takimi me Presidentin Ilir Meta, me te cilin kane diskutuar mbi kerkesen e Kuvendit mbi ligjshmerine e veprimeve dhe procedures se ndjekur nga ai ne kuader te emerimit te gjyqtareve kushtetues.
Kategori: Presidenti
E Enjte, 13 Shkurt 2020


Anetaret e delegacionit te Komisionit te Venecias gjate nje takimi me Presidentin Ilir Meta, me te cilin kane diskutuar mbi kerkesen e Kuvendit mbi ligjshmerine e veprimeve dhe procedures se ndjekur nga ai ne kuader te emerimit te gjyqtareve kushtetues.
Kategori: Presidenti
E Enjte, 13 Shkurt 2020


Anetaret e delegacionit te Komisionit te Venecias gjate nje takimi me Presidentin Ilir Meta, me te cilin kane diskutuar mbi kerkesen e Kuvendit mbi ligjshmerine e veprimeve dhe procedures se ndjekur nga ai ne kuader te emerimit te gjyqtareve kushtetues.
Kategori: Presidenti
E Enjte, 13 Shkurt 2020


Anetaret e delegacionit te Komisionit te Venecias gjate nje takimi me Presidentin Ilir Meta, me te cilin kane diskutuar mbi kerkesen e Kuvendit mbi ligjshmerine e veprimeve dhe procedures se ndjekur nga ai ne kuader te emerimit te gjyqtareve kushtetues.
Kategori: Presidenti
E Enjte, 13 Shkurt 2020


Anetaret e delegacionit te Komisionit te Venecias gjate nje takimi me Presidentin Ilir Meta, me te cilin kane diskutuar mbi kerkesen e Kuvendit mbi ligjshmerine e veprimeve dhe procedures se ndjekur nga ai ne kuader te emerimit te gjyqtareve kushtetues.
Kategori: Presidenti
E Enjte, 13 Shkurt 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 10 of 10