English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


SHEMA NUK KALON VETING - Kryetari i Gjykates Administrative te Vlores, Astrit Shema, duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Shema eshte shkarkuar nga detyra nga KPK, pasi u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 21 Shkurt 2020


Anetaret e trupes gjykuese, Xhensila Pine, Suela Zhegu, Etleda Cifja, Kryetari i Gjykates Administrative te Vlores, Astrit Shema, duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Shema eshte shkarkuar nga detyra nga KPK, pasi u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 21 Shkurt 2020


Kryetari i Gjykates Administrative te Vlores, Astrit Shema, duke dale nga nje seance e Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili e ka shkarkuar ate nga detyra. Shema eshte shkarkuar nga detyra nga KPK, pasi u konstatua me probleme ne pasuri, e cila eshte nje nga 3 kriteret e vettingut, pasuria, pastertia e figures dhe profesionalizmi.
Kategori: Gjykate - Prokurori
E Premte, 21 Shkurt 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 3 of 3