English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


META TAKIM OPOZITEN E BASHKUAR DHE AMBASADORET - Presidenti Ilir Meta gjate nje takimi ne Pallatin e Brigadave me anetaret e opozites se bashkuar, dhe disa ambasadore te BE ne Shqiperi, ku i ka kerkuar opozites te rikthehet ne Keshillin Politik per Reformen Zgjedhore.
Kategori: Presidenti
E Enjte, 21 Maj 2020


Presidenti Ilir Meta gjate nje takimi ne Pallatin e Brigadave me anetaret e opozites se bashkuar, dhe disa ambasadore te BE ne Shqiperi, ku i ka kerkuar opozites te rikthehet ne Keshillin Politik per Reformen Zgjedhore.
Kategori: Presidenti
E Enjte, 21 Maj 2020


Presidenti Ilir Meta gjate nje takimi ne Pallatin e Brigadave me anetaret e opozites se bashkuar, dhe disa ambasadore te BE ne Shqiperi, ku i ka kerkuar opozites te rikthehet ne Keshillin Politik per Reformen Zgjedhore.
Kategori: Presidenti
E Enjte, 21 Maj 2020


Presidenti Ilir Meta gjate nje takimi ne Pallatin e Brigadave me anetaret e opozites se bashkuar, dhe disa ambasadore te BE ne Shqiperi, ku i ka kerkuar opozites te rikthehet ne Keshillin Politik per Reformen Zgjedhore.
Kategori: Presidenti
E Enjte, 21 Maj 2020


Kreu i delegacionit te BE ne Tirane ambasadori, Luigi Soreca, Ambasadori i Gjermanise ne Tirane, Peter Zingraf, gjate nje takimi ne Pallatin e Brigadave te thirrur nga Presidenti Ilir Meta me anetaret e opozites se bashkuar, ku i ka kerkuar opozites te rikthehet ne Keshillin Politik per Reformen Zgjedhore.
Kategori: Presidenti
E Enjte, 21 Maj 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 5 of 5