English 
Foto Dite Kliente Rreth nesh Ndihme Kontakt


TELEKOM ALBANIA BEHET ONE COMMUNICATIONS - Drejtori Ekzekutiv i Telekom Albania, Emil Georgakiev, duke folur gjate ceremonise ku operatori i telefonise celulare Telekom Albania zyrtarizoi emrin e ri ne One Telecommunications. Ndryshimi i emrit erdhi me shume se nje vit pasi kompania u ble nga shqiptaro-bullgaret e “Albania Telecom Invest AD”.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 10 Shtator 2020


Aksioneri kryesor i One Telecommunications, Elvin Guri, duke biseduar me aksionerin tjeter te One Telecommunications, Atanas Dobrev, gjate ceremonise ku operatori i telefonise celulare Telekom Albania zyrtarizoi emrin e ri ne One Telecommunications. Ndryshimi i emrit erdhi me shume se nje vit pasi kompania u ble nga shqiptaro-bullgaret e “Albania Telecom Invest AD”.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 10 Shtator 2020


Aksioneri kryesor i One Telecommunications, Elvin Guri, Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku, gjate ceremonise ku operatori i telefonise celulare Telekom Albania zyrtarizoi emrin e ri ne One Telecommunications. Ndryshimi i emrit erdhi me shume se nje vit pasi kompania u ble nga shqiptaro-bullgaret e “Albania Telecom Invest AD”.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 10 Shtator 2020


Aksioneri i One Telecommunications, Atanas Dobrev, Aksioneri kryesor i One Telecommunications, Elvin Guri, Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku, Drejtori Ekzekutiv i Telekom Albania, Emil Georgakiev, gjate ceremonise ku operatori i telefonise celulare Telekom Albania zyrtarizoi emrin e ri ne One Telecommunications. Ndryshimi i emrit erdhi me shume se nje vit pasi kompania u ble nga shqiptaro-bullgaret e “Albania Telecom Invest AD”.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 10 Shtator 2020


Aksioneri i One Telecommunications, Atanas Dobrev, Aksioneri kryesor i One Telecommunications, Elvin Guri, Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku, gjate ceremonise ku operatori i telefonise celulare Telekom Albania zyrtarizoi emrin e ri ne One Telecommunications. Ndryshimi i emrit erdhi me shume se nje vit pasi kompania u ble nga shqiptaro-bullgaret e “Albania Telecom Invest AD”.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 10 Shtator 2020


Drejtori Ekzekutiv i Telekom Albania, Emil Georgakiev, duke folur gjate ceremonise ku operatori i telefonise celulare Telekom Albania zyrtarizoi emrin e ri ne One Telecommunications. Ndryshimi i emrit erdhi me shume se nje vit pasi kompania u ble nga shqiptaro-bullgaret e “Albania Telecom Invest AD”.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 10 Shtator 2020


Drejtori Ekzekutiv i Telekom Albania, Emil Georgakiev, duke folur gjate ceremonise ku operatori i telefonise celulare Telekom Albania zyrtarizoi emrin e ri ne One Telecommunications. Ndryshimi i emrit erdhi me shume se nje vit pasi kompania u ble nga shqiptaro-bullgaret e “Albania Telecom Invest AD”.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 10 Shtator 2020


Drejtori Ekzekutiv i Telekom Albania, Emil Georgakiev, duke folur gjate ceremonise ku operatori i telefonise celulare Telekom Albania zyrtarizoi emrin e ri ne One Telecommunications. Ndryshimi i emrit erdhi me shume se nje vit pasi kompania u ble nga shqiptaro-bullgaret e “Albania Telecom Invest AD”.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 10 Shtator 2020


Drejtori Ekzekutiv i Telekom Albania, Emil Georgakiev, duke folur gjate ceremonise ku operatori i telefonise celulare Telekom Albania zyrtarizoi emrin e ri ne One Telecommunications. Ndryshimi i emrit erdhi me shume se nje vit pasi kompania u ble nga shqiptaro-bullgaret e “Albania Telecom Invest AD”.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 10 Shtator 2020


Aksioneri kryesor i One Telecommunications, Elvin Guri, duke folur gjate ceremonise ku operatori i telefonise celulare Telekom Albania zyrtarizoi emrin e ri ne One Telecommunications. Ndryshimi i emrit erdhi me shume se nje vit pasi kompania u ble nga shqiptaro-bullgaret e “Albania Telecom Invest AD”.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 10 Shtator 2020


Aksioneri kryesor i One Telecommunications, Elvin Guri, duke folur gjate ceremonise ku operatori i telefonise celulare Telekom Albania zyrtarizoi emrin e ri ne One Telecommunications. Ndryshimi i emrit erdhi me shume se nje vit pasi kompania u ble nga shqiptaro-bullgaret e “Albania Telecom Invest AD”.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 10 Shtator 2020


Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku, duke folur gjate ceremonise ku operatori i telefonise celulare Telekom Albania zyrtarizoi emrin e ri ne One Telecommunications. Ndryshimi i emrit erdhi me shume se nje vit pasi kompania u ble nga shqiptaro-bullgaret e “Albania Telecom Invest AD”.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 10 Shtator 2020


Ministrja e Infrastruktures dhe Energjise, Belinda Balluku, duke folur gjate ceremonise ku operatori i telefonise celulare Telekom Albania zyrtarizoi emrin e ri ne One Telecommunications. Ndryshimi i emrit erdhi me shume se nje vit pasi kompania u ble nga shqiptaro-bullgaret e “Albania Telecom Invest AD”.
Kategori: Ekonomi
E Enjte, 10 Shtator 2020

Showing page 1 of 1. Records 1 to 13 of 13